Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδια.

Το σκυλί μου ειναι 9 μηνών και τις τελευταίες δυο μέρες δεν εχει διάθεση. Η διάθεση για φαγητό και για τις βόλτες δεν εχει αλλάξει καθώς μονο το μεσημέρι επειδή εχει υπερβολική ζέστη λαχανίαζει στην βόλτα. Στο σπίτι κοιμάται παρα πολλές ωρες. Κοιμάται απο τις 10-13:00 μετα απο τις 15:00 μεχρι τις 18:00 και μετα 21:00-06:00 το πρωί. Έχουμε προγραμμα. Και τις τελευταίες μέρες το μεσημέρι κοιμάται απο τις 14:30 μεχρι τις 19:00. Λέτε να ειναι απο την ζέστη ?

Δημοσ.

Αμεσα   στον   κτηνιατρο   για   ελεγχο.

Τα   ζωντανα   που   υιοθετουμε   ειναι   μερος   της   οικογενειας   μας   και   πρεπει  παντα   να   πραττουμε   τα   αναλογα.

Ισως   τωρα  να   ακουγεται   υπερβολικο   αλλα   μετα   απο  μερικα   χρονια   συμβιωσης   απλα   το   συνειδητοποιεις.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να είναι από τη ζέστη.Αφου τρώει και έχει όρεξη για βόλτα  δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θηλυκό είναι ή αρσενικό?Στο λέω γιατί και το δικό μας που είναι θηλυκό είχε το ίδιο θέμα κάποια στιγμή και μας είπε η κτηνίατρος που την είδε ότι είχε ψευτοκυηση.Το έχει ξαναπάθει άλλη μια φορα.Καλο είναι βέβαια να το δει οπωσδήποτε κτηνίατρος ότι και αν σου λέμε εδώ πέρα.Μη ρωτάς τους πολλούς,να ρωτάς τους ειδικούς.

Επεξ/σία από kajwbtfe
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να το έπαθε από το αποτέλεσμα των εκλογών 😋😋

(πέρα από την πλάκα, το πας κτηνίατρο  και σου λέει 😉

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Θηλυκό είναι ή αρσενικό?Στο λέω γιατί και το δικό μας που είναι θηλυκό είχε το ίδιο θέμα κάποια στιγμή και μας είπε η κτηνίατρος που την είδε ότι είχε ψευτοκυηση.Το έχει ξαναπάθει άλλη μια φορα.Καλο είναι βέβαια να το δει οπωσδήποτε κτηνίατρος ότι και αν σου λέμε εδώ πέρα.Μη ρωτάς τους πολλούς,να ρωτάς τους ειδικούς.

Αρσενικο ειναι 

Δημοσ.

Μηπως ειναι η μαρκα του να ειναι αραχτο και να κοιμαται?...τα τσομπανοσκυλα το εχουν αυτο το χουι....

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Eμείς οι άνθρωποι λέμε ότι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο καλύτερος φίλος του σκύλου είναι ο σκύλος, ο καλύτερος φίλος της γάτας είναι η γάτα και ο καλύτερος φίλος του αλόγου είναι το άλογο.
Θέλω να πω δηλαδή... Τι θες να κάνει; Να παίξει playstation? Άμα βαριέται του θανατά θα κοιμάται. Το ίδιο κάνουν και οι άνθρωποι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Aigeas είπε

Eμείς οι άνθρωποι λέμε ότι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο καλύτερος φίλος του σκύλου είναι ο σκύλος, ο καλύτερος φίλος της γάτας είναι η γάτα και ο καλύτερος φίλος του αλόγου είναι το άλογο.
Θέλω να πω δηλαδή... Τι θες να κάνει; Να παίξει playstation? Άμα βαριέται του θανατά θα κοιμάται. Το ίδιο κάνουν και οι άνθρωποι. 

Εδώ θα διαφωνήσω

το δικό μου , θυλικο ημίαιμο μαλτεζακι περίπου 2 ετών ποια δεν "γουστάρει" κανένα περα από την ανθρώπινη συντροφιά , το έχω δει στην πράξη! Είτε σκύλο είτε γατα είτε οτιδήποτε άλλο . Απλά τους τα βάζει καπέλο και τρέπονται σε φυγή! Αντίθετος με τους ανθρώπους μπορεί να ενθουσιαστεί με κάποιον που ήρθε στο σπίτι και ας μην τον έχει ξανά δει/γνωρίσει. :P

Επεξ/σία από Mr^Robot
  • Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε επειδή είμαστε εγωϊστικά όντα και τα θέλουμε μονά-ζυγά δικά μας. Έχω 4 σκυλιά και αρκετές γάτες. ΟΛΑ με αγαπάνε πολύ. Θα θυσιάζονταν για να με σώσουν που λέει ο λόγος.
Αλλά όπως και να 'χει τίποτε δεν αγαπάς περισσότερο από την φυλή σου. Το βλέπω και το καταλαβαίνω.
Απλά λέμε δικαιολογίες στον εαυτό μας για την σκλαβιά τους. Ότι από ένα σημείο και μετά γίνονται ακοινώνητα (με το δικό τους είδος ή με άλλο) είναι καθαρά θέμα ρουτίνας, όχι αγάπης. Πάρε μια γάτα στο μαλτεζάκι σου κι έλα σε 3 χρόνια να μας πεις τι έγινε τελικά.

49348694_377976996102301_3440786377719939072_o.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν αμφιβάλλω σε αυτά που λες , αλλά το βλέπω στην βόλτα του ότι απομακρύνεται από αλλά ζώα . Ακόμα και όταν ήταν σε οίστρο την πλησίασε ένα άλλο μικρόσωμο αρσενικό και μετά την φιλική "γνωριμία" τους του επιτέθηκε γαυγιζωντας .

Επίσης υιοθέτησα άλλο ένα μικρόσωμο που βρήκα πεταμένο στην άκρη του δρόμου / αγνώστου πατρός και ράτσας , στην αρχή ήταν φιλικά μεταξύ τους , πάνω στην βδομάδα τσακώνονταν συνέχεια!

Άσε που το μικρό της παρέας ήθελε παιχνίδια ενώ το μαλτεζακι μου αδιαφορούσε τελείως ... Μπορεί να παίζει με εμας όλη μέρα .. όσο αντέχουμε .. με το άλλο μικρό όχι.

Τελικά αναγκαστικά και το πήγα στης πεθεράς μου να το προσέχει γιατί χαλούσαν το σπίτι για πλακα , αφού δεν έκαναν χωριό...

Τι να πω.. ;)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Μηπως ειναι η μαρκα του να ειναι αραχτο και να κοιμαται?...τα τσομπανοσκυλα το εχουν αυτο το χουι....

Οχι ειναι λαμπράντορ 

7 ώρες πριν, Aigeas είπε

Δεν είπα αυτο. Αλλα πάνω κάτω ο καθένας ξέρει το σκυλί του. Εμενα ειναι πολυ παιχνιδιάρικο και άλλαξε η συμπεριφορά του, επομένως σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος. Αλλα μαλλον ειναι απο την ζέστη γιατι σημερα το πρωί ήταν μια χαρα 

6 ώρες πριν, Aigeas είπε

Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε επειδή είμαστε εγωϊστικά όντα και τα θέλουμε μονά-ζυγά δικά μας. Έχω 4 σκυλιά και αρκετές γάτες. ΟΛΑ με αγαπάνε πολύ. Θα θυσιάζονταν για να με σώσουν που λέει ο λόγος.
Αλλά όπως και να 'χει τίποτε δεν αγαπάς περισσότερο από την φυλή σου. Το βλέπω και το καταλαβαίνω.
Απλά λέμε δικαιολογίες στον εαυτό μας για την σκλαβιά τους. Ότι από ένα σημείο και μετά γίνονται ακοινώνητα (με το δικό τους είδος ή με άλλο) είναι καθαρά θέμα ρουτίνας, όχι αγάπης. Πάρε μια γάτα στο μαλτεζάκι σου κι έλα σε 3 χρόνια να μας πεις τι έγινε τελικά.

49348694_377976996102301_3440786377719939072_o.jpg

Η αληθεια ειναι αυτη. Ομως ευτυχώς εχεις 4 σκυλιά και ειναι ολα μαζι. 

2 ώρες πριν, Mr^Robot είπε

Δεν αμφιβάλλω σε αυτά που λες , αλλά το βλέπω στην βόλτα του ότι απομακρύνεται από αλλά ζώα . Ακόμα και όταν ήταν σε οίστρο την πλησίασε ένα άλλο μικρόσωμο αρσενικό και μετά την φιλική "γνωριμία" τους του επιτέθηκε γαυγιζωντας .

Επίσης υιοθέτησα άλλο ένα μικρόσωμο που βρήκα πεταμένο στην άκρη του δρόμου / αγνώστου πατρός και ράτσας , στην αρχή ήταν φιλικά μεταξύ τους , πάνω στην βδομάδα τσακώνονταν συνέχεια!

Άσε που το μικρό της παρέας ήθελε παιχνίδια ενώ το μαλτεζακι μου αδιαφορούσε τελείως ... Μπορεί να παίζει με εμας όλη μέρα .. όσο αντέχουμε .. με το άλλο μικρό όχι.

Τελικά αναγκαστικά και το πήγα στης πεθεράς μου να το προσέχει γιατί χαλούσαν το σπίτι για πλακα , αφού δεν έκαναν χωριό...

Τι να πω.. ;)

Πρεπει να τα εκπαιδεύσεις. Μερικά σκυλιά ειναι πιο κυρίαρχα και πρεπει να τους μάθεις την παρουσία άλλων σκυλιών. Εγω λόγω χώρου δεν μπορω να πάρω και δεύτερο σκυλί. Αλλιώς ευχαρίστως θα έπαιρνα για να εχει κυρίως παρέα το δικό μου. 🤷🏻‍♀️

Δημοσ.

@ ts (και κάθε ενδιαφερόμενο)

Πας άμεσα στο γιατρό και σου λέει.

Δεν έχει νόημα να σας ζαλίσω με δική μας περίπτωση (έτσι κι αλλιώς στα θέματα υγείας ανθρώπων και ζώων υπάρχουν διαφορές σε κάθε περίπτωση και βρίσκω τουλάχιστον χαζό να λέει κάποιος "ο δικός μου είχε το ίδιο και του έκανα αυτό και όλα οκ") αλλά έχω κακή εμπειρία από δική μας αυθαίρετη εκτίμηση για το το συνέβαινε σε μία περίπτωση αλλαγής συμπεριφοράς και γι' αυτό θα σου έλεγα να μην το αφήσεις.

Μπορεί να μην είναι τίποτα αλλά μπορεί και να προλάβεις πράγματα. Και πάντα σε κάθε περίπτωση θα είσαι ήσυχος με τον εαυτό σου ότι έκανες αυτό που έπρεπε/μπορούσες.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, haris_216 είπε

@ ts (και κάθε ενδιαφερόμενο)

Πας άμεσα στο γιατρό και σου λέει.

Δεν έχει νόημα να σας ζαλίσω με δική μας περίπτωση (έτσι κι αλλιώς στα θέματα υγείας ανθρώπων και ζώων υπάρχουν διαφορές σε κάθε περίπτωση και βρίσκω τουλάχιστον χαζό να λέει κάποιος "ο δικός μου είχε το ίδιο και του έκανα αυτό και όλα οκ") αλλά έχω κακή εμπειρία από δική μας αυθαίρετη εκτίμηση για το το συνέβαινε σε μία περίπτωση αλλαγής συμπεριφοράς και γι' αυτό θα σου έλεγα να μην το αφήσεις.

Μπορεί να μην είναι τίποτα αλλά μπορεί και να προλάβεις πράγματα. Και πάντα σε κάθε περίπτωση θα είσαι ήσυχος με τον εαυτό σου ότι έκανες αυτό που έπρεπε/μπορούσες.

Δίκιο εχεις θα κλεισω ραντεβού να παμε και Για έλεγχο 

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...