Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ομάδα έχω ένα πρόβλημα για αρχή έχω την μητρική gigabyte GA-8ST667 και 3 επεξεργαστές P4 ένας είναι στα 1.7 και 2 στα 3 Ghz το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορώ να βάλω κανέναν από τους 2 στα 3 Ghz είναι όλα λειτουργικά δοκιμασμένα θέλω τα φώτα σας παρακαλώ πολύ 

Δημοσ.

Βλέποντας την CPU support list στην  Gigabyte GA-8ST667 rev 3.x (δεν μπορώ να βρω τις προηγούμενες version). Η μητρική δεν υποστηρίζει τους επεξεργαστές που λειτουργούν με 800 System Bus. Οπότε ο P4 3Ghz είναι εκτός!

Για τον P4 2Ghz (δεν αναφέρεις ποιος ακριβώς), αν τυχόν υπόστηρίζεται από νεότερο BIOS (για την συγκεκριμένη μητρική υπάρχουν τα F2 και F3) ίσως χρειάζεσαι να κάνεις αναβάθμιση το BIOS.

ΠΡΟΣΕΞΕ. Παρέθεσα την μητρική με version 3. Αν η δική σου είναι κάποιο άλλο version, μπορεί να ισχύει κάτι άλλο και σίγουρα μην κάνεις αναβάθμιση με BIOS από αυτά που παρέθεσα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/6/2019 στις 7:25 ΜΜ, thanoslez είπε

Καλησπέρα σας ομάδα έχω ένα πρόβλημα για αρχή έχω την μητρική gigabyte GA-8ST667 και 3 επεξεργαστές P4 ένας είναι στα 1.7 και 2 στα 3 Ghz το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορώ να βάλω κανέναν από τους 2 στα 3 Ghz είναι όλα λειτουργικά δοκιμασμένα θέλω τα φώτα σας παρακαλώ πολύ 

Η μητρική είναι με fsb 400/533 και τα cpu των 3ghz σίγουρα είναι στα 800 fsb αρα δεν παίζουν.. Αυτός στα 1.7 είναι λογικά με fsb 400 άρα γι αυτό και παίζει..

Εφόσον εχεις μητρική(revision) που όπως λέει και το παιδί απο πάνω, υποστηρίζει αυτά, τότε νομίζω οτι θα πρέπει να βρείς p4 3.06ghz που να παίζει στα 533fsb..

Προς το παρόν πάντως, βάλε πάνω τον 1.7 και ανέβασε το fsb της μητρικής και πήγαινε τον με 2.00 ή 2.2 ξέρω΄γω..Overclocking!🙂

Τι ακριβώς θα κάνεις με αυτό το ψοφήμι αλλά παρόλ΄αυτά ιστορικότατο εργαλειάκι?😍

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα και συγνώμη για την απουσία μου τόσο καιρό στο διά ταύτα έχετε δίκιο δεν συμβιβάζεται η μητρική αυτή με τους επεξεργαστές. Με αυτό το εργαλειακι θέλω να περάσω για αρχή τα win xp pro και να βλέπω μόνο ταινίες στο σαλόνι αν τα καταφέρω κάποια στιγμή. 

Σύντομα θα κάνω για αρχή ένα bios updated και αν πάνε όλα καλά μετά θα κάνω το οverclocking που εκεί πιστεύω ότι θα τον κάψω και λέω να βάλω και λίγο σκόρδοψωμο μαζί πάνω του.... 

Επεξ/σία από thanoslez

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...