Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ  
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ SCOOTER ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ  ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ 4 ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ.. ΕΧΩ ΤΟ CYTICOM 300i ΟΠΟΤΕ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΛΑΚΚΟΥΒΑ  ΜΙΚΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.. ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΠΤΩΣΗΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΑ ΚΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΕΛΕ ΜΙΖΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΝΤ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΟΤΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΠΑΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΕΝΩ ΜΙΖΑΡΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΩ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΞΩ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΠΕΡΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑ...

Δημοσ.

σορρη για τα κεφαλαία ναι πήγα άλλα επειδή το είχα πάρει μεταχειρισμένο δεν μπορούσαν να μου το φτιάξουν είπαν και μετά το πήγα σε αντιπρόσωπο τις sym και τίποτα τα ίδια..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Στην αντιπροσωπεία πηγές;

Και μη γράφεις κεφάλαια γιατί στραβωθηκα με

10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

το διάβασα το άρθρο μια ζουν αρκετά τα προβλήματα μας απλά μια λύση αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MARIANOS89 είπε

το διάβασα το άρθρο μια ζουν αρκετά τα προβλήματα μας απλά μια λύση αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος

Μισό να μυρίζουμε τα νύχια μας.....φίλε μου γιατί δεν πας σε άλλο μηχανικο? Διάγνωση στα τυφλά κανείς δεν μπορεί να κάνει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoc είπε

Και αλλος με παρομοιο προβλημα https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=118137 αναφερει οτι εφταιγε ο αισθητηρας πτωσης.

1 ώρα πριν, MARIANOS89 είπε

Ωραία γιατί δεν αλλάζεις και εσύ έναν αισθητήρα τότε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...