MARIANOS89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ SCOOTER ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ 4 ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ.. ΕΧΩ ΤΟ CYTICOM 300i ΟΠΟΤΕ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΜΙΚΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.. ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΠΤΩΣΗΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΑ ΚΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΕΛΕ ΜΙΖΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΝΤ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΟΤΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΠΑΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΕΝΩ ΜΙΖΑΡΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΩ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΞΩ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΠΕΡΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑ...
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Στην αντιπροσωπεία πηγές; Και μη γράφεις κεφάλαια γιατί στραβωθηκα με
MARIANOS89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 σορρη για τα κεφαλαία ναι πήγα άλλα επειδή το είχα πάρει μεταχειρισμένο δεν μπορούσαν να μου το φτιάξουν είπαν και μετά το πήγα σε αντιπρόσωπο τις sym και τίποτα τα ίδια..
panoc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Και αλλος με παρομοιο προβλημα https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=118137 αναφερει οτι εφταιγε ο αισθητηρας πτωσης.
MARIANOS89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Στην αντιπροσωπεία πηγές; Και μη γράφεις κεφάλαια γιατί στραβωθηκα με 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε το διάβασα το άρθρο μια ζουν αρκετά τα προβλήματα μας απλά μια λύση αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος
zx1234r Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, MARIANOS89 είπε το διάβασα το άρθρο μια ζουν αρκετά τα προβλήματα μας απλά μια λύση αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος Μισό να μυρίζουμε τα νύχια μας.....φίλε μου γιατί δεν πας σε άλλο μηχανικο? Διάγνωση στα τυφλά κανείς δεν μπορεί να κάνει. 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, panoc είπε Και αλλος με παρομοιο προβλημα https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=118137 αναφερει οτι εφταιγε ο αισθητηρας πτωσης. 1 ώρα πριν, MARIANOS89 είπε το διάβασα το άρθρο μια ζουν αρκετά τα προβλήματα μας απλά μια λύση αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος Ωραία γιατί δεν αλλάζεις και εσύ έναν αισθητήρα τότε
alexinhogr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Η μπουζοπιπα το έκανε στο runner μου, δεν έκανε καλή επαφή με το μπουζί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα