ntinosterpsis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας . Δε ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για την ερώτηση μου . Μου ήρθε ένα email Από yourlife Και λέει ότι έχει εγκαταστήσει ένα RAT στον υπολογιστή μου και ότι έχει τραβήξει βίντεο με εμένα. Επίσης λέει ότι έχει όλους τους κωδικούς μου . Είναι spam Η μπορεί όντως να έγινε κάτι τέτοιο;;
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Απάντησέ του ότι Έκανα format και δεν σου δίνω μία 1
syban Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Αυτά τα μηνύματα είναι σπαμ και δυστυχώς κάποιοι την πατάνε και στέλνουν λεφτά, είχε έρθει και σε ένα εταιρικό email σε συνάδελφο που δεν έχει Η/Υ και το εταιρικό είναι desktop χωρίς cam 1
ntinosterpsis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Άρα να μην ανησυχώ και απλά να το διαγράψω; Σας ευχαριστώ πολύ παίδες!
madrivermadonus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Απάντησέ του ότι Έκανα format και δεν σου δίνω μία Ούτε για πλάκα... Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από madrivermadonus
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε Άρα να μην ανησυχώ και απλά να το διαγράψω; Σας ευχαριστώ πολύ παίδες! απλα απαντησε του OK
madrivermadonus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε Άρα να μην ανησυχώ και απλά να το διαγράψω; Σας ευχαριστώ πολύ παίδες! λογικά δεν έχεις θέμα. Ωστόσο τσέκαρε αν θες στη διαχείριση εργασιών αν τρέχουν όλα σωστά, αν βλέπεις κάτι να τρέχει ύποπτο ή να ανεβαίνουν το cpu/mem/ network usage. Κράτα backup -αν δεν εχεις κρατησει ηδη- και κανε ενα φορματ αν δεν σε πολυπειραζει. Αν οχι μπορείς να τρέξεις κάποια antivirus/antispyware οπως antimalware αλλα αμφιβάλλω αν το πιάσουν (σε περιπτωση που όντως υπάρχει κάτι.) Προληπτικά άλλαξε και τους κωδικούς σου. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από madrivermadonus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα