KWSN_Men Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Το ίδιο κινητό με διαφορά στη συσκευασία είναι. Οπότε είναι θέμα καθαρά γούστου.
MadSurfer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Den einai akrivos to idio, to Z600 exei kalyteri kai megaliteri (esto kai ligo) othoni TFD enanti TFT tou T630 kai to T630 exei meso software analysi 640x480 sthn camera eno to Z600 352x288 Prosopika sou proteino to Z600
dub Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 το Ζ600 δεν το ξέρω. Το 630 αν έχει την ιδια οθόνη με το Τ610 μη το πλησιάζεις γιατι το Τ610 που είχα πάρει εγώ το ξεφορτώθηκα την άλλη μέρα γιατι στο φως ημέρας δεν βλέπεις ΤΙΠΟΤΑ !!!
MadSurfer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 το Ζ600 δεν το ξέρω. Το 630 αν έχει την ιδια οθόνη με το Τ610 μη το πλησιάζεις γιατι το Τ610 που είχα πάρει εγώ το ξεφορτώθηκα την άλλη μέρα γιατι στο φως ημέρας δεν βλέπεις ΤΙΠΟΤΑ !!! Den exei thn idia, apolytos kamia sxesi oi 2 othones STN tou 610 kai TFT tou 630 emfanos veltiomeni se sxesi me tou 610
Nitrous18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 ego me to z600 eimai poli euxaristimenos to sinisto anepifilakta
lefterhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Εγω εχω το Τ630 και 2 φιλοι μου το Ζ600. Και τα 2 απο software, μενου ειναι τα ιδια αλλα το Z600 εχει πιο καθαρη και ζωντανη εικονα. Θα σου προτεινα το Ζ600.
lefterhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 το Ζ600 δεν το ξέρω. Το 630 αν έχει την ιδια οθόνη με το Τ610 μη το πλησιάζεις γιατι το Τ610 που είχα πάρει εγώ το ξεφορτώθηκα την άλλη μέρα γιατι στο φως ημέρας δεν βλέπεις ΤΙΠΟΤΑ !!! Den exei thn idia' date=' apolytos kamia sxesi oi 2 othones STN tou 610 kai TFT tou 630 emfanos veltiomeni se sxesi me tou 610[/quote'] Δυστυχως ομως και στο Τ630 αν εχει πολυ φως δεν βλεπεις τιποτα στην οθονη...
adams Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Εγω θα ελεγα να ξεχασεις να τα 2 αυτα sonyericsson και να πας στο motorolav500 ή 525 αν μιλαμε για live Εχει περισσοτερη μνημη 5,5 αντι για 2 υποστηριξη αναπαραγωγης mp3 και για ringtone προσωπικα λεω οτι η οθονη ειναι καλυτερη οπως και η καμερα και ειναι αρκετα πιο φτηνο (265€ τελικη) Τα αρνητικα του απουσια irda και η μικρη αυτονομια (αλλα μετα απο 3-4 πληρης φορτισεις εκφορτισεις βελτιωνεται)
NeTeD Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Για το z600 που πήρα πριν 2 μέρες μπορώ να πω τα εξής: Κατ'αρχάς η τιμή του πλέον είναι στα 258e από Πλαίσιο. Παρ'όλο που είναι ένα υπερπλήρες πανέμορφο και απολαυστικό κινητό υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα τα οποία αν δε τα είχε δε ξέρω πόσα χρόνια θα έκανα να ξαναλλάξω συσκευή! Ξεκινάμε: 1) Κάτω απ'τον ήλιο μαύρο κατράμι η οθόνη! Εδώ όμως συνειδητοποίησα μια "μαγκιά" που έκανε η sony-ericsson γνωρίζοντας προφανώς το πρόβλημα. Το φόντο πίσω απ'τη συγγραφή μυνήματος ή ανάγωσης είναι κάτασπρο και δεν αλλάζει με τα διάφορα themes. Έτσι αυτό πλέον είναι σχετικά ορατό και γίνεται η δουλειά ακόμα και κάτω απ΄τον ήλιο. Το ίδιο και όταν είναι να καλέσεις κάποιον αριθμό. Εκεί τουλάχιστον απέδωσα τα άσπρα φόντα που αρχικά ήθελα να τα αλλάξω χρώμα Έτσι τα μηνύματα και οι κλήσεις είναι εφικτά και κάτω απ'το λιοπύρι. Τώρα αν κάποιος θέλει να περπατάει και να παλεύει με τα μενού του κινητού, αυτό δε γίνεται. 2) Άθλια camera. Οι φωτογραφίες στο PC είναι σκέτη απογοήτευση. Σε σημείο που το έντονο φως που μπορεί να υπάρχει σε μια φωτογραφία να μετατρέπεται σε ..ροζ. Δείτε εδώ: http://www.mobileburn.com/review.jsp?Page=12&Id=492 3) Τρόπος αποθήκευσης Για κάποιον ανεξήγητο λόγο (που σίγουρα θα μπορούν να εξηγήσουν οι μηχανικοί της εταιρίας) μια φωτογραφία που είναι 15kb για παράδειγμα, στο κινητό θα πιάσει 30-40! Αυτό πάλι καλά συμβαίνει μόνο με τις φωτογραφίες κι όχι με τα games ή τα themes. 4) 2mb μνήμης 5) Με χάλασε που δε μπορώ να ορίσω shortcurts στα αριθμητικά πλήκτρα όπως στο παλιό μου siemens me45. Εδώ τελειώνουν όλα τα παράπονα μου μάλλον γιατί σε κάθε άλλο τομέα με έχει καταπλήξει το κινητάκι αυτό. * Ευκρινέστατη, λαμπερή και ζωντανή TFD οθόνη (όχι TFT, η TFD καταναλώνει λιγότερη ενέργεια) * Εύκολο και ευέλικτο μενού * Ήχοι, wallpapers, themes πολλά, πάρα πολλά, πάμπολλα! Mεταμορφώνουν το κίνητο! ( http://www.myt610.net/Z600/ ) Γενικά υπάρχουν πολλά sites που ασχολούνται μ'αυτό το κινητό * Πολλά Java Games για σκότωμα χρόνου στο παραπάνω site αλλά και σε άλλα * Άψογη συνεργασία με το PC και Bluetooth ή με άλλες συσκευές. Φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει με υπέρυθρες και καλώδιο. Με το προγραμματάκι που προτείνει και ο paredwse ( http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=382188&highlight=z600 ) κάνεις τα πάντα! Γενικά μια ομορφιά! Ζήτημα να το έχω αφήσει απ'τα χέρια μου συνολικά 3 ώρες από προχτές! Σχετικά με τα Motorola το v600 απορρίφθηκε λόγω τιμής (ευρώ εννοώ ), το v300 επίσης λόγω απουσίας κάθε είδους διασύνδεσης (oύτε bluetooth, ούτε υπέρυθρες) καθώς και ότι δε μπορείς να βάλεις εικόνες στα contacts, ούτε καν πάνω από 1 αριθμό σε κάθε καταχώρηση! (αυτά τα διάβασα βασικά δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν ισχύουνε, ας επιβεβαιώσει κάποιος). Για το v500 δε γνωρίζω πολλά (για το 525 ούτε λόγος, μακρυά από vodafone live) αλλά μετά από ψάξιμο σε fora γενική διαπίστωση ήταν ότι τα motorola αυτής τουλάχιστον της σειράς δεν είναι και πολύ συνεργάσιμα με τον υπολογιστή και τα μπλε δόντια. Επίσης το ότι δε βρήκα σχεδόν κανένα site που να ασχολείται με την παραμετροποίηση των Μotorola με ξένισε. Βέβαια τα Motorola έχουν απ'τις καλύτερες οθόνες. ΔΕΝ έχουν όμως καλή αυτονομία. So.. 258 euro και δαγωτό z600 που έχει τα πάντα, άσχετα αν το 1/5 του εξοπλισμού του έχει τα προβληματάκια του. Κάποιο μειονέκτημα θα έπρεπε να έχει κι αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.