cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μετά από τόσα ποστ που όλοι της προτείναμε να πάει σε γιατρό (διορθώνοντας την αρχική της πρόθεση να πάει κατευθείαν για φυσικοθεραπεία) έρχεται ο άλλος μας λέει κατσαπλιάδες και μετά της λέει πάλι να πάει σε γιατρό. Ευχαριστούμε φίλε, πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς εσένα σε αυτό το νήμα, έσωσες την μέρα 😂 2
xgol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Η μαγνητική βοηθάει στο να δεις τι πρόβλημα ακριβώς υπάρχει στους δίσκους 1) Το ότι είσαι σχετικά νέα δεν λέει κάτι 2) Για να πονάς τόσο όσο λες σημαίνει ότι υπάρχει βλάβη, και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να είναι σοβαρή ή/και μόνιμη 3) και τα παντρεύεσαι για μια ζωή 4) αυτό που ξέρω είναι ότι είναι απαραίτητο να κάνεις μια μαγνητική 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Και εδώ βλέπουμε ένα παράδειγμα ασόβαρου γιατρού... Δυστυχώς είναι πολλοί. Να ξέρεις ότι για την τενοντίτιδα μπορείς να κάνεις και κάποια πιο αποτελεσματική θεραπεία όπως prp πλάσματος Σε λέω κατσαπλιά για όλα τα παραπανω, όχι για την προτροπή σου να πάει σε (σοβαρο?) γιατρό. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από xgol
nightwalker1990 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, xgol είπε Σταμάτα να διαβάζεις τι γράφει ο κάθε κατσαπλιάς και απλα δες ποιο νοσοκομείο εφημερευει κοντα σου. Εκει θα σε δει η ειδικότητα που θα κρίνει ο γιατρος στη διαλογή. Με όλο τον σεβασμό ποιο νοσκομείο παλικάρι μου??? Πριν 3 μήνες έμεινα ξάπλα στο πάτωμα απο πόνο στο ισχίο και στην μέση τα είδα και τα νοσοκομεία πόσο καλά είναι... 2 ώρες πριν, artist1 είπε Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος φυσικοθεραπείες και άμα τις καλύπτει 100% ΕΟΠΥΥ; Επίσης Μιας και είμαι ανασφάλιστη συνεχίζει να μου τις καλύπτει Και τις κάνω σε κάποιον ιδιωτικό φορέα η έχει ο ΕΟΠΥΥ φυσικοθεραπευτές; Έχω σοβαρό πόνο στη μέση σε σημείο να μην μπορώ να κοιμηθώ όλη νύχτα ο οποίος επιδεινώνεται από το παραμικρό π.χ. Με πολύ λίγη ώρα ορθοστασίας Εάν μένεις Αθήνα και προς δυτικά μπορώ να σου συστήσω έναν πολύ καλό Ορθοπεδικό ο οποίος ακόμα και με την ακτινογραφία μου βρήκε τι είχα αλλά με παρέπεμψε σαφώς στην μαγνητική και ηλεκτρομυογράφημα για να είμαστε 100% σίγουροι... προβολή δισκοκήλης ήταν και είτε σε ΙΚΑ είτε σε νοσοκομείο η απάντηση που έπαιρνα: Θα σου γράψω αυτά τα χάπια.... Ακολούθησα αυτά που μου είπε και είμαι πολύ καλύτερα. Παίζουν πολλά ρόλο, βάρη, ορθοστασία, στάση σώματος φυσικά αλλά αν είναι γνώστης αυτός που θα σε δει μην αγώνεσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα