Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ασχοληθείς με καταγγελίες γιατί θα πάει μακριά η βαλίτσα , απλά κάνε τους μια κλήση στο τηλ που έχουν στην συσκευασία και ανάφερε το περιστατικό. Σιγουρα θα εκτιμηθεί η κίνηση από μεριά τους και θα βρουν τρόπο να σε αποζημιώσουν .

Συμβαίνει και στους καλύτερους.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Βρήκα σήμερα σε γνωστό σνακ μια ωραιότατη μαύρη, τεράστια και ψόφια κατσαρίδα. Και σαν τυχερός που είμαι φυσικά την ανακάλυψα αφού είχα φάει το μισό😀

Αγορασμένο λίγες ώρες πριν και η συσκευασία του σφραγισμένη.

Έχουμε καμιά ιδέα που μπορώ να κάνω καταγγελία ή οτιδήποτε; Θα γίνει κάνας έλεγχος άραγε ή τσάμπα κόπος;

Πριν καμμία δεκαριά χρόνια είχα πάθει κάτι παρόμοιο.  Σε γιαουρτάκι -αυτα τα παιδικα- σφραγισμένο ,όπως το έτρωγα κάτω κάτω υπήρχε ένα σιδερένιο πράγμα ( ήταν αυτό που γέμιζε το κεσεδακι με γιαούρτι,  έτσι φαινόταν τουλάχιστον). Δεν σκεφτηκα τοτε για καταγγελία αλλά κάλεσα την εταιρία και τους το είπα και την επόμενη το πρωί ήρθαν,  το πήραν και μου έφεραν καμμία δεκαριά τετραδες ως αποζημίωση . Δεν ξέρω τι θα κέρδιζα αν έκανα καταγγελία αλλά δεν το συνέχισα , πιστεύω κάτι τέτοιο θα πράξουν και στην περίπτωση σου. 

Ακόμα και τα γαριδάκια με hands on video θα πρέπει να τα ανοίγουμε 😜

Δημοσ.

και εμεις την πατησαμε πριν χρονια !

μικρος θυμαμαι , με εστειλε η μανα μου να παρω γαλα να μας κανει ριζογαλο.

πηγα κ εγω και πηρα 2 'ΑΓΝΟ' γαλατα και το ενα απο τα δυο ειχε κατσαριδα που κολημπουσε. αν θυμαμαι καλα ηταν ζωντανη. πηραμε τηλεφωνο στην εταιρια και για τον υπολοιπο καιρο το σουπερμαρκετ της γειτονιας (οπου και ψωνησα τα γαλατα) μας εδεινε 2 γαλατα την μερα τζαμπα γιαουρτια κλπ.

επρεπε να το χαμε κινηγησει μπας και βγαζαμε κανα φραγκο..αλλα που μυαλο :P

Δημοσ.
8 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Αηδία πραγματικά. 

Φαντάσου να βάλεις χέρι μέσα χωρίς να βλέπεις και να την πιάσεις.... 😱😱😱🤮🤮🤮

Να την πιάσεις είναι το λιγότερο. Φαντάσου τι γίνεται στα κρουασάν. Εκει δαγκώνεις χωρίς να βλέπεις τι τρως.

Ενας φίλος πήρε χαμπάρι (αφού είχε φάει το μισό) οτι η πεντανοστιμη πραλίνα φουντουκιού ήταν γεμάτη ζωντανά μυρμηγκακια.:fear:

• Sad 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr^Robot είπε

Μην ασχοληθείς με καταγγελίες γιατί θα πάει μακριά η βαλίτσα , απλά κάνε τους μια κλήση στο τηλ που έχουν στην συσκευασία και ανάφερε το περιστατικό. Σιγουρα θα εκτιμηθεί η κίνηση από μεριά τους και θα βρουν τρόπο να σε αποζημιώσουν .

Συμβαίνει και στους καλύτερους.

Δεν είναι δικαιολογία το ''συμβαινει και στους καλύτερους" είναι πολύ σοβαρό το να βρεθεί κατσαρίδα σε σνακ.. 

μια καταγγελία θα εκτιμηθεί καλύτερα .. εάν  φυσικά είναι αληθές το περιστατικό  να μην το αφήσει έτσι στο κουτουρου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δικαιολογία δεν λέω πως είναι αλλα 

Τι θα καταφέρεια ο TS η ο κάθε που θα βρει κάτι σε ένα σνακ κτλ εκτός το γεγονός οτι θα τραβιέται σε δικαστήρια ( αν γίνει ) ; 

Είμαι ποιο πρακτικός άνθρωπος , σκέφτομαι το μετά το αν δλδ επωφεληθω εγώ η αν επωφεληθεί τελικά κάποιος άλλος από αυτό  ... Επειδή είμαστε στην Ελλάδα μπορεί να βρεθεί και μπλεγμένος.

Αν ήταν κάτι ποιο σοβαρό , πχ αν πάθαινε κάποια τροφική δηλητηριάση και ήταν σπίτι 1 μήνα στο κρεβάτι και έχανε μεροκάματα η κάτι που να είχε ποιο άμεσα αντίκτυπο στον TS , κάτι δλδ ποιο σοβαρό θα έπρεπε να το κυνηγήσει κάργα (ο οποιοσδήποτε)

Για εμένα , Κλάιν Μάιν ..... Απλά το αναφέρει στην εταιρεία και τα " βρίσκουν " μεταξύ τους.

Απλά λέω :)

Επεξ/σία από Mr^Robot
  • Like 2
Δημοσ.

Και που την βρήκες, άμα δεν υπάρχουν μάρτυρες (ή έστω να έχουν γίνει παρόμοιες καταγγελίες στο παρελθόν), δε θα τους κάνεις τίποτα. Κατά τα άλλα πολύ ευαίσθητοι είστε μερικοί. Απλά πετάς την κατσαρίδα και συνεχίζεις το φαγητό σου. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω άμα πετύχω τρίχες, μυγάκια, κτλ. Ούτε μηνύσεις, ούτε θα πετάξω στα σκουπίδια το φαγητό που πλήρωσα.

Σκεφτείτε λίγο...ένας Θεός ξέρει από τι φτιάχνονται τα γαριδάκια. Η κατσαρίδα θα μας πειράξει;  Δεν αξίζει να χάσεις το χρόνο σου με μηνύσεις και μ...ς για μια κατσαρίδα.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Δικαιολογία δεν λέω πως είναι αλλα 

Τι θα καταφέρεια ο TS η ο κάθε που θα βρει κάτι σε ένα σνακ κτλ εκτός το γεγονός οτι θα τραβιέται σε δικαστήρια ( αν γίνει ) ; 

Είμαι ποιο πρακτικός άνθρωπος , σκέφτομαι το μετά το αν δλδ επωφεληθω εγώ η αν επωφεληθεί τελικά κάποιος άλλος από αυτό  ... Επειδή είμαστε στην Ελλάδα μπορεί να βρεθεί και μπλεγμένος.

Αν ήταν κάτι ποιο σοβαρό , πχ αν πάθαινε κάποια τροφική δηλητηριάση και ήταν σπίτι 1 μήνα στο κρεβάτι και έχανε μεροκάματα η κάτι που να είχε ποιο άμεσα αντίκτυπο στον TS , κάτι δλδ ποιο σοβαρό θα έπρεπε να το κυνηγήσει κάργα (ο οποιοσδήποτε)

Για εμένα , Κλάιν Μάιν ..... Απλά το αναφέρει στην εταιρεία και τα " βρίσκουν " μεταξύ τους.

Απλά λέω :)

Μην το πάμε στα άκρα δεν θα πάει στα δικαστήρια επειδή θα κάνει μια καταγγελία .. δεν θα βάλει και δικηγόρο υποτίθεται υπάρχουν πλατφόρμες για καταγγελίες του καταναλωτή. 

απλά μπορεί να γίνει  υγειονομικός ελενχος  μπας και υπάρχουν και άλλες κατσαρίδες.. με λίγα λόγια να ελέγξουν εάν τηρεί τους κανόνες υγιεινής. 

Το θέμα δεν είναι να τα βρούνε μεταξύ τους αλλά να μην φάνε κατσαρίδες και οι υπόλοιποι αγοραστές..

Γι'αυτό υποτίθεται υπάρχουν η προστασία του καταναλωτή κτλπ κτλπ

Αλλά εδώ έχουμε μάθει να τα βρίσκουμε μεταξύ μας και στα παλιά μας τα παπούτσια για το πρόβλημα

το λέω γενικότερα ότι το έχουμε σαν νοοτροπία να αδιαφορούμε 

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, fg9000 είπε

Ποια γαριδακια ειναι; Διοτι τα τρωνε παιδια συνηθως;

πολύ πιθανόν οι περισσότερες μάρκες αυτών των σνακς να φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο,οπότε δεν έχει σημασία.

Δημοσ.

Ααα εμενα γιατι δεν μου εκανε δωρακια η Μεβγαλ οταν ανοιξα την συσκευασία της μυζηθρας και ηταν ΟΛΟ μούχλα ενω εληγε υποτίθεται μετα απο ενα μηνα; Τους εστειλα φωτο και αποδειξη απο το σουπερμάρκετ. Και αντι να ζητησουν εστω συγγνώμη ξερωγω, απλα εστειλαν μετα απο 2 μερες εναν υπαλληλο τους να μου φέρει ενα νεο σακουλακι μυζηθρας...καταξοδευτηκαν δηλαδη XD

• Sad 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Ααα εμενα γιατι δεν μου εκανε δωρακια η Μεβγαλ οταν ανοιξα την συσκευασία της μυζηθρας και ηταν ΟΛΟ μούχλα ενω εληγε υποτίθεται μετα απο ενα μηνα; Τους εστειλα φωτο και αποδειξη απο το σουπερμάρκετ. Και αντι να ζητησουν εστω συγγνώμη ξερωγω, απλα εστειλαν μετα απο 2 μερες εναν υπαλληλο τους να μου φέρει ενα νεο σακουλακι μυζηθρας...καταξοδευτηκαν δηλαδη XD

Ροκφόρ ήταν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...