Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι αχαριστοι που ειστε !!!Οι ανθρωποι σας εβαλαν τζαμπα πρωτεινη και τσουκ εσεις αμεσως καταγγελιες !!! 😛

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Πλάκα πλάκα παίζει η κατσαρίδα να είναι πιο υγιεινή από το υπόλοιπο σνακ

με την κατάλληλη επεξεργασία φυσικά

1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Από την στιγμή πάντως που βρέθηκε η κατσαρίδα μέσα σημαίνει ότι στο εργοστάσιο κυκλοφορούν μπόλικες και άρα δεν τηρούνται οι κανόνες καθαριότητες

πολύ δύσκολο να τηρούνται κανόνες υγιεινής σε ελληνικό εργοστάσιο.

όλοι οι έλεγχοι ανακοινώνονται μέρες πριν γίνουν.

ένα πράγμα όπως η επιθεώρηση θαλάμου στον στρατό,σου λέω ότι θα έρθω οπότε φρόντισε να είσαι εντάξει.

φυσικά δεν λέω ότι είναι τελείως χύμα,αλλά οτιδήποτε "εμποδίσει" την ταχύτητα παραγωγής πάει κατευθείαν σύννεφο χωρίς δεύτερη σκέψη και ας αφορά την υγιεινή.

έτσι είναι πολλά εργοστάσια με μεγάλα ονόματα μάλιστα.

Δημοσ.

Αντίστοιχο σκηνικό στην Ταϋλάνδη : "Βρήκα κάτι πατατάκια μέσα στο σακουλάκι με το σνακ κατσαρίδων μου.Που μπορώ να κάνω καταγγελία;"

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, czarjuly είπε

Ω ρε φίλε σιχαμάρα σε τι σνακ ήταν να ξέρουμε να το αποφεύγουμε;

3 ώρες πριν, fg9000 είπε

Ποια γαριδακια ειναι; Διοτι τα τρωνε παιδια συνηθως;

Θα γινει κατι αν το μαθετε? Και αλλου εχουν βρεθει. Τσιλ.

Καλυτερα παρτε 3 πατατες και φτιαξτε Homemade. Πιο υγιεινα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DYEL είπε

με την κατάλληλη επεξεργασία φυσικά

πολύ δύσκολο να τηρούνται κανόνες υγιεινής σε ελληνικό εργοστάσιο.

όλοι οι έλεγχοι ανακοινώνονται μέρες πριν γίνουν.

ένα πράγμα όπως η επιθεώρηση θαλάμου στον στρατό,σου λέω ότι θα έρθω οπότε φρόντισε να είσαι εντάξει.

φυσικά δεν λέω ότι είναι τελείως χύμα,αλλά οτιδήποτε "εμποδίσει" την ταχύτητα παραγωγής πάει κατευθείαν σύννεφο χωρίς δεύτερη σκέψη και ας αφορά την υγιεινή.

έτσι είναι πολλά εργοστάσια με μεγάλα ονόματα μάλιστα.

Η ελληνική βιομηχανία ειναι σε πολυ υψηλά επίπεδα και ειδικά στον κλάδο των Τροφίμων που ασχολούμαι εγώ. 

Αυτο που λες ισχύει ισως σε ενα αλλο σύμπαν, αφού μιλάς για πολλα εργοστάσια και μεγάλα ονόματα. Αν Παρολαυτα έχεις αποδείξεις μπορείς να προβείς σε καταγγελία.

Οσο για το ερώτημα, κανεις δυο κινήσεις παράλληλα. Ενημερώνεις την εταιρεία και τον ΕΦΕΤ. Προσεχε ομως μη λες ψέμματα γιατί υπάρχουν τροποι με τους οποίους ανιχνεύουμε αν όντως ο «εισβολέας» ηταν εκει και δεν τον έβαλε ο χ έξυπνος. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

τσαμπα κοπος η καταγγελια σε εφετ.δεν μπορει να αποδειχθει κατι αυτην την στιγμη.εκανα εγω καταγγελια επωνυμα,και ουτε καν με ενημερωσαν για το τι ειδαν-βρηκαν,και εχασα την αλλαγη που θα επραττε το μαρκετ,και εχασα και την βενζινη και τον χρονο μου.ενημερωσε την παρασκευαστρια,να σου ερθει με κανα κιβωτιο στο σπιτι .....γραψε μου σε πιμι ποια εταιρια ειναι μιας και εχω μικρο που τσακιζει οτι πατατογαριδουμπες βρει.............

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Η ελληνική βιομηχανία ειναι σε πολυ υψηλά επίπεδα και ειδικά στον κλάδο των Τροφίμων που ασχολούμαι εγώ. 

Αυτο που λες ισχύει ισως σε ενα αλλο σύμπαν, αφού μιλάς για πολλα εργοστάσια και μεγάλα ονόματα. Αν Παρολαυτα έχεις αποδείξεις μπορείς να προβείς σε καταγγελία.

Οσο για το ερώτημα, κανεις δυο κινήσεις παράλληλα. Ενημερώνεις την εταιρεία και τον ΕΦΕΤ. Προσεχε ομως μη λες ψέμματα γιατί υπάρχουν τροποι με τους οποίους ανιχνεύουμε αν όντως ο «εισβολέας» ηταν εκει και δεν τον έβαλε ο χ έξυπνος. 

Σε αυτο το συμπαν συμβαινει.

Οπως ειπα αλλο το τι θα δει ο καθε οργανισμος οταν ερθει για ελεγχο και αλλο τι συμβαινει καθε μερα.

Περα απο προετιμασιες ημερων,ενα εργοστασιο θα υπολειτουργησει μονο και μονο για τον ελεγχο ωστε ολα να φανουν ομαλα.

Δυσκολο να υπαρξει ελεγχος οταν δουλευεις σε πολυ υψηλες ταχυτητες(πιστευω τα περισσοτερα εργοστασια που τροφοδοτουν μεγαλες εταιριες ετσι δουλευουν,με ελειπες προσωπικό και το προσωπικο να δουλευει στο 100%).

Το οτι ειναι αδυνατο να αποτρεψεις ζωυφια στον χωρο ενος εργοστασιου θεωρω πως ειναι αυτονοητο,ασχετα με το ποσες διεθνης πιστοποιησεις ποιοτητας εχει.

Το πιθανοτερο βεβαια ειναι η κατσαριδα να μπηκε στη σακουλα στην διαδικασια παρασκευης της σακουλας παρα στην διαδικασια συσκευασιας.

Ενδιαφερον αυτο που λες για τον εισβολεα παντως.μπορεις να το αναπτυξεις?

Αν θελεις σε πμ,εχω περιέργεια να μαθω.

• Like 1
Δημοσ.

Αφου το λενε οτι αυτα τα σνακς ειναι ανθυιγεινα, να μην τα τρωμε. Τι ψαχνεις τωρα?...πιο επικινδυνα ειναι τα γαριδακια απο τα κατσαριδακια...πιστεψε με αν ηξερες τι εχουν μεσα...

Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε

Πλάκα πλάκα παίζει η κατσαρίδα να είναι πιο υγιεινή από το υπόλοιπο σνακ

Συμφωνω...εγραψα παρομοιο σχολιο πριν δω το δικο σου...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Βρήκα σήμερα σε γνωστό σνακ μια ωραιότατη μαύρη, τεράστια και ψόφια κατσαρίδα. Και σαν τυχερός που είμαι φυσικά την ανακάλυψα αφού είχα φάει το μισό😀

Αγορασμένο λίγες ώρες πριν και η συσκευασία του σφραγισμένη.

Έχουμε καμιά ιδέα που μπορώ να κάνω καταγγελία ή οτιδήποτε; Θα γίνει κάνας έλεγχος άραγε ή τσάμπα κόπος;

Να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός με τη διαχείριση της καταγγελίας - αν κάνεις τελικά.  Μπορείς να παραδώσεις  το τρόφιμο σε ένα αστυνομικό τμήμα και αυτό να το μεταβιβάσει στον ΕΦΕΤ. Ή μπορείς να το πας και μόνος σου στα γραφεία του ΕΦΕΤ (κάπου στην Αλεξάνδρας?). Ο ΕΦΕΤ θα το εξετάσει μάλλον μακροσκοπικά, και : α) θα κάνει αιφνιδιαστικό έλεγχο στην εταιρεία παραγωγής και β) μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα. Αυτά θα γίνουν από δημόσιους υπάλληλους (που δεν θα έχουν το δικό σου γκάζωμα), που θα κοιτάζουν και το ρολόι που βιάζονται να τελειώσουν! Και μη νομίζεις ότι η μηνυτήρια αναφορά θα είναι συνταγμένη από δικηγόρο, δηλ. τεκμηριωμένη και τσεκουράτη!  Σε δυο - τρία χρόνια θα σε καλέσουν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, σαν μάρτυρα κατηγορίας! Δεν νομίζω να πετύχεις τίποτε διότι δεν θα είναι τεκμηριωμένη η μηνυτήρια αναφορά, τόσο όσο χρειάζεται! Κι ίσως σε περιλάβει στο ακροατήριο ο δικηγόρος της αντιδίκου εταιρείας και να σε κατακεραυνώσει με αντιμήνυση για ψευδή καταμήνυση!

Επομένως, ΜΗΝ το προχωράς, αν δεν έχεις 5 δικούς αυτόπτες μάρτυρες (με λέγειν και πείθειν) Και μόνο αν βάλεις δικό σου δικηγόρο, ώστε να συντάξει τη μήνυση, όπως εσύ θέλεις!

Άστο καλύτερα!

Αν ήταν άθιχτο το σακουλάκι,  θα είχες αποδεικτικά ακατάρριπτα, αλλά, πώς θα τεκμηρίωνες κάποια αγωγή αποζημίωσης... αφού η ζημιά που θα πάθαινες ήταν μόνο 3-4 ευρώ που έκανε το σακουλάκι,  κι η εταιρεία ήταν διατεθειμένη να στο αντικαταστήσει!

Μόνο μήνυση ή αγωγή λόγω προσβολής της προσωπικότητάς σου θα μπορούσες να κάνεις, αλλά δεν δίνουν γερές αποζημιώσεις... στην περίπτωσή σου ούτε 100 ευρώ!

ΟΠΟΤΕ: ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ - ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟς ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙς  ΔΗΜΟΣΙΑΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗς ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!

• Like 3
  • Sad 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Αηδία πραγματικά. 

Φαντάσου να βάλεις χέρι μέσα χωρίς να βλέπεις και να την πιάσεις.... 😱😱😱🤮🤮🤮

Ε αυτο δεν γινεται μονο στα γαριδακια....οποτε προσοχη.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, fg9000 είπε

Ποια γαριδακια ειναι; Διοτι τα τρωνε παιδια συνηθως;

Δεν έχει σημασία ποια είναι, και σίγουρα δεν είναι αυτό το κριτήριο για το ποιά γαριδάκια θα πρέπει να τρώνε τα παιδιά... πολύ απλά δεν θα έπρεπε να τρώνε ουτε τα παιδιά αλλά ούτε και εμείς ΤΙΠΟΤΑ από αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βγάζεις άκρη, μου είχαν τύχει κομμάτια με βρομιές και τρίχες σε μανιταρόσουπα εστιατορίου μεγάλης αλυσίδας επίπλων. Εκείνη την ώρα φώναξα τον υπεύθυνο ( 25 χρονών να ήταν το πολύ),του εξήγησα τη συνέβη και του ζήτησα να αποσύρει τη σούπα αλλά δεν έκανε τίποτα (λειτουργεί με self service), συνέχισαν να την πουλάνε κανονικά. Επειδή κράτησα αυτό που βρήκα στη σούπα, προσπάθησαν να μου το πάρουν για να το πετάξουν αλλά φυσικά δεν το έδωσα. Πριν φύγω έγραψα στα παράπονα.

Κράτησα το δείγμα και το έστειλα ταχυδρομικά στον ΕΦΕΤ. Το παρέλαβαν και κατά ένα μαγικό τρόπο το "έχασαν". Μου είπαν ότι ο φάκελος που έλαβαν ήταν άδειος 🙄

Κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο απ'το κατάστημα και μου είπαν ότι αφού έφυγα, απέσυραν όλο το καζάνι της σούπας και ότι έφταιγε ο προμηθευτής των μανιταριών και ότι και σε άλλη παρτίδα είχαν βρει τα ίδια στις κονσέρβες του.

Μετά από το χάσιμο χρόνου και το άγαρμπο κουκούλωμα αποφάσισα ότι δεν αξίζει το τρέξιμο γιατί δεν γίνεται τίποτα.

Δημοσ.

Κοίτα αν είναι η τσου που με λίγο από του που γράφει πάνω παρασκευάζεται στην ΕΕ άρα στην αγαπημένη μας Βουλγαρία το πιο πιθανό είναι να σου στείλουν κάνα κοσσοβάρο να σε πείσει ότι έκανες λάθος.

Παρεμπιπτόντως η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η πιο κερδοφόρα εταιρεία στην Ελλάδα ξεπερνώντας άλλες κι'άλλες για να ξέρετε πως βγαίνουν τα λεφτά όχι με τον σταυρό στο χέρι.

Επίσης ένα παιδί πιο πάνω έγραψε ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι στην συσκευασία και όχι στο εργοστάσιο παρασκευής κατά πάσα πιθανότητα έτσι συμβαίνει έχει δίκιο και πάλι δεν καταπίνεται το ρημάδι κυριολεκτικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...