aggelos87 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρήκα σήμερα σε γνωστό σνακ μια ωραιότατη μαύρη, τεράστια και ψόφια κατσαρίδα. Και σαν τυχερός που είμαι φυσικά την ανακάλυψα αφού είχα φάει το μισό😀 Αγορασμένο λίγες ώρες πριν και η συσκευασία του σφραγισμένη. Έχουμε καμιά ιδέα που μπορώ να κάνω καταγγελία ή οτιδήποτε; Θα γίνει κάνας έλεγχος άραγε ή τσάμπα κόπος; Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από aggelos87
Getta Robo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 ΕΦΕΤ Τραβηξε επισης φωτογραφιες / βιντεο να υπαρχουν.
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Άμα πάρεις την εταιρεία τηλέφωνο θα έρθουν σπίτι σου με μπόλικα προϊόντα καινούρια και θα πάρουν το παλιό. ή τουλάχιστον έχει έχει γίνει σε περιπτώσεις που έχω ακούσει Το ερώτημα βέβαια είναι κατά πόσον θεωρείς ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και είσαι οκ με τα δωράκια που θα σου κάνουν, ή έχεις θυμώσει πολύ με αυτό και θέλεις "να τους δείξεις εσύ" και να τιμωρηθούν
czarjuly Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Ω ρε φίλε σιχαμάρα σε τι σνακ ήταν να ξέρουμε να το αποφεύγουμε;
zx1234r Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Ευτυχώς ήταν ψόφια. Φαντάσου να ήταν ζωντανή. Αυτό θα σήμαινε πως η συσκευασία δεν είναι αεροστεγώς κλειστή και αυτό είναι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρό για την υγεία.
aggelos87 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πήρα τηλέφωνο στον ΕΦΕΤ αλλά δυστυχώς λειτουργεί έως τις 16:00 Κάπου στο googlαρισμα που έκανα αναφέρθηκε και η αστυνομία αλλά θα περιμένω μέχρι αύριο να δω τι θα μου πουν απ τον ΕΦΕΤ Φώτος έβγαλα αλλά δεν νομίζω να αποδεικνύουν κάτι απ την στιγμή που η συσκευασία είναι πλέον ανοιχτή! Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή δεκτή Για να σας φύγει η περιέργειά η κατσαρίδα βρέθηκε σε σνακ τύπου γαριδάκια-πατατάκια. Δεν λέω προϊόν μην βρεθώ και κατηγορούμενος για δυσφήμηση @cthulhucarbide Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνει κανένας έλεγχος γιατί σήμερα βρήκαμε κατσαρίδα. Αύριο αν τους αφήσουμε θα φάμε και μεζέ ποντίκι @zx1234r Ναι ήταν σφραγισμένη, έχω την συνήθεια να ζουλάω την συσκευασία πριν την αγοράσω-ανοίξω και δεν ένοιωσα να χάνει από κάπου αέρα Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από aggelos87 1
czarjuly Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Κάνε καταγγελία χαλαρά μπας και τους βάλουν χέρι και αυξήσουν τα μέτρα καθαριότητας...
katergaris79 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Πάντως έχε λίγο το νου σου σήμερα σε σχέση με το στομάχι σου, το παραμικρό να νιώσεις πήγαινε σε γιατρό. Δεν είναι αστείο να φας κάτι που ήταν προηγουμένως κλεισμένο αεροστεγώς παρέα με ψόφια κατσαρίδα. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Από την στιγμή πάντως που βρέθηκε η κατσαρίδα μέσα σημαίνει ότι στο εργοστάσιο κυκλοφορούν μπόλικες και άρα δεν τηρούνται οι κανόνες καθαριότητες 2 1
rudigarcia222 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 πω πω σκιαχτηκα ρε μαν ,κυνηγα το οσο μπορεις αυτα ειναι απαραδεκτα
Shadows Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Θα ειχα παει ηδη στο εργοστασιο🤧 Η καταγγελια ειναι μονοδρομος
basilis_k6 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 μεγαλύτερη ζημια κάνεις αν απλα το ποσταρεις στο fb παρα αν καταφέρεις να ασχοληθει ολος ο κρατικος μηχανισμος μαζι τους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Ποια γαριδακια ειναι; Διοτι τα τρωνε παιδια συνηθως;
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Αηδία πραγματικά. Φαντάσου να βάλεις χέρι μέσα χωρίς να βλέπεις και να την πιάσεις.... 😱😱😱🤮🤮🤮
Προτεινόμενες αναρτήσεις