Προς το περιεχόμενο

«Ξύπνημα» του υπολογιστή από την Αναστολή Λειτουργίας.

bromiaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ότι λέει ο τίτλος…

Σε Win10 pro με την τελευταία αναβάθμιση, επειδή δεν λειτουργεί ο νυχτερινός φωτισμός, για να μην χάνεται η ρύθμιση και χρειάζεται σε κάθε άνοιγμα του μηχανήματος να κάνω και επανεκκίνηση, βάζω τον υπολογιστή σε  Αναστολή Λειτουργίας…

Αλλά σε καμία ώρα ανοίγει μόνος του…

Στο google βρήκα μόνο λύσεις για win7 που έχουν media center

Εγώ μετά και το τελευταίο άνοιγμα του, πριν λίγο έτρεξα την εντολή «powercfg -lastwake» και μου έβγαλε το παρακάτω…

dddd.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Ίσως να είναι άσχετο αυτό που θα γράψω, γιατί θα είχε αναφερθεί στο πρώτο post του bromiaris

Θέλω να ρωτήσω μήπως έχει οριστεί το Wake on Lan ; Να γίνεται απομακρυσμένη έναρξη του υπολογιστή με το Teamviewer παράδειγμα;

Το ρωτάω γιατί το παρατήρησα σε μένα και μόλις πριν λίγα λεπτά πήρα χαμπάρι τι είχα ξεχάσει.

Device Manager - Network Adapters - διπλό αριστερό κλικ στη κάρτα δικτύου -  Power Management - κλικ στη τρίτη επιλογή

Διαχείριση συσκευών - Προσαρμογείς δικτύου - διπλό αριστερό κλικ στη κάρτα δικτύου - διαχείριση ενέργειας - κλικ στη τρίτη επιλογή

Αυτό το παρατήρησα σε μένα που ανοίγω το pc από το κινητό με το TeamViewer. Είχα κάνει όμως φορματ και είχα ξεχάσει να τσεκάρω την επιλογή αυτή και το pc άνοιγε μόνο του.

20 ώρες πριν, bromiaris είπε

Μισώ για να καταλάβω…

Τον υπολογιστή τον ξυπνά η υπηρεσία των αυτόματων ενημερώσεων και αυτή πρέπει να απενεργοποιήσω?

Η εντολή που έτρεξες αυτό έλεγε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 3/6/2019 στις 5:10 ΜΜ, bromiaris είπε

Μισώ για να καταλάβω…

Τον υπολογιστή τον ξυπνά η υπηρεσία των αυτόματων ενημερώσεων και αυτή πρέπει να απενεργοποιήσω?

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Μετα το τελευταίο update (σε W10 home γνήσια) μόλις μπαίνω σε αδρανοποίηση μετά απο κάποια στιγμή ανοίγει το λαπτοπ.

Μπορείς να μου πεις αν έκανες το παραπάνω που σου πρότειναν;

Αν ναι, λύθηκε το πρόβλημα;

Με αυτό θα απενεργοποιηθεί και το windows update;

18 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Όχι δεν δοκίμασα να απενεργοποιήσω τις αυτόματες ενημερώσεις...

Ε βέβαια. Δεν υπάρχει λόγος να λύσουμε ενα πρόβλημα για να δημιουργήσουμε ενα άλλο. 

Αν βρεις κάτι γράψε εδώ...

2 λεπτά πριν, thant είπε

Ε βέβαια. Δεν υπάρχει λόγος να λύσουμε ενα πρόβλημα για να δημιουργήσουμε ενα άλλο. 

Αν βρεις κάτι γράψε εδώ...

Κάπως έτσι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...