bromiaris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Ότι λέει ο τίτλος… Σε Win10 pro με την τελευταία αναβάθμιση, επειδή δεν λειτουργεί ο νυχτερινός φωτισμός, για να μην χάνεται η ρύθμιση και χρειάζεται σε κάθε άνοιγμα του μηχανήματος να κάνω και επανεκκίνηση, βάζω τον υπολογιστή σε Αναστολή Λειτουργίας… Αλλά σε καμία ώρα ανοίγει μόνος του… Στο google βρήκα μόνο λύσεις για win7 που έχουν media center… Εγώ μετά και το τελευταίο άνοιγμα του, πριν λίγο έτρεξα την εντολή «powercfg -lastwake» και μου έβγαλε το παρακάτω… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Και γιατί δεν κάνεις disable τον universal orchestrator idle start? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Αν μου πεις τι κάνει και πως το απενεργοποιώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μισώ για να καταλάβω… Τον υπολογιστή τον ξυπνά η υπηρεσία των αυτόματων ενημερώσεων και αυτή πρέπει να απενεργοποιήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Ίσως να είναι άσχετο αυτό που θα γράψω, γιατί θα είχε αναφερθεί στο πρώτο post του bromiaris Θέλω να ρωτήσω μήπως έχει οριστεί το Wake on Lan ; Να γίνεται απομακρυσμένη έναρξη του υπολογιστή με το Teamviewer παράδειγμα; Το ρωτάω γιατί το παρατήρησα σε μένα και μόλις πριν λίγα λεπτά πήρα χαμπάρι τι είχα ξεχάσει. Device Manager - Network Adapters - διπλό αριστερό κλικ στη κάρτα δικτύου - Power Management - κλικ στη τρίτη επιλογή Διαχείριση συσκευών - Προσαρμογείς δικτύου - διπλό αριστερό κλικ στη κάρτα δικτύου - διαχείριση ενέργειας - κλικ στη τρίτη επιλογή Αυτό το παρατήρησα σε μένα που ανοίγω το pc από το κινητό με το TeamViewer. Είχα κάνει όμως φορματ και είχα ξεχάσει να τσεκάρω την επιλογή αυτή και το pc άνοιγε μόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 20 ώρες πριν, bromiaris είπε Μισώ για να καταλάβω… Τον υπολογιστή τον ξυπνά η υπηρεσία των αυτόματων ενημερώσεων και αυτή πρέπει να απενεργοποιήσω? Η εντολή που έτρεξες αυτό έλεγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Στις 3/6/2019 στις 5:10 ΜΜ, bromiaris είπε Μισώ για να καταλάβω… Τον υπολογιστή τον ξυπνά η υπηρεσία των αυτόματων ενημερώσεων και αυτή πρέπει να απενεργοποιήσω? Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Μετα το τελευταίο update (σε W10 home γνήσια) μόλις μπαίνω σε αδρανοποίηση μετά απο κάποια στιγμή ανοίγει το λαπτοπ. Μπορείς να μου πεις αν έκανες το παραπάνω που σου πρότειναν; Αν ναι, λύθηκε το πρόβλημα; Με αυτό θα απενεργοποιηθεί και το windows update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Όχι δεν δοκίμασα να απενεργοποιήσω τις αυτόματες ενημερώσεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, bromiaris είπε Όχι δεν δοκίμασα να απενεργοποιήσω τις αυτόματες ενημερώσεις... Ε βέβαια. Δεν υπάρχει λόγος να λύσουμε ενα πρόβλημα για να δημιουργήσουμε ενα άλλο. Αν βρεις κάτι γράψε εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, thant είπε Ε βέβαια. Δεν υπάρχει λόγος να λύσουμε ενα πρόβλημα για να δημιουργήσουμε ενα άλλο. Αν βρεις κάτι γράψε εδώ... Κάπως έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα