Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα την εξής κάρτα και τη βάζω σε μητρική Foxconn  H67M-V.... Από τροφοδοτικό πάμε καλά δεν έχουμε θέμα αλλά δε μου την αναγνωρίζει τη gpu... Επίσης έχω Windows 7.καμια βοήθεια?? 

Δημοσ.

Τί τροφοδοτικό έχεις ? Οταν λες δεν στην αναγνωρίζει τι εννοείς? Οι ανεμιστήρες της κάρτας γραφικών δουλεύουν αλλά δεν έχεις σήμα στην οθόνη ? Σε αυτή την περίπτωση δοκίμασε να κάνεις ένα clear cmos και αν και πάλι δεν έχεις σήμα βάλε την παλιά σου κάρτα και κάνε ένα update στο bios της μητρικής σου.

Δημοσ.

εχω τη τελευταια εκδοση bios και τροφοδοτικο ενα 750watt...τα ανεμιστηρακια δουλευουν.Με hdmi καλωδιο πανω στη καρτα γραφικων δεν εχω σημα....βαζω vga στην ενσωματωμενη να περασω drivers και μου λεει ριν ξεκινησει ηεγκατασταση οτι το υλικο δε βρεθηκε.

Δημοσ.

Ίσως έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του bios. Δοκίμασε να βάλεις την επιλογή των internal graphics στο auto (ή ακόμα και να τα απενεργοποιήσεις), απενεργοποίησε το fast boot αν είναι ενεργοποιημένο και παίξε με την επιλογή boot mode μεταξύ uefi / legacy. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Προηγουμένως είχες πάνω κάποια άλλη κάρτα που έπαιζε κανονικά ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι δεν ειχα αλλη καρτα......

Sta bios επιλεγω

Boot option filter: uefi only

Launch pxe OpROM uefi only

Launch storage OpROM uefi only

Launch video OpROM policy uefi only

Other pci device priority uefi only

Απενεργοποιησα το fast boot kai to secure boot αλλα ΔΕ μπουταρει τωρα! 

Επεξ/σία από terry26
Δημοσ.

Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα γιατί καινούριες κάρτες έχουν δουλέψει χωρίς προβλήματα με ακόμα πιο παλιές mobo απο την δική σου. Ίσως το πρόβλημα ασυμβατότητας εντοπίζεται στην συγκεκριμένη μητρική. Η κάρτα γραφικών είναι σίγουρο ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, δηλαδή την έχεις δοκιμάσει σε κάποιο άλλο  pc και είναι εντάξει ?

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, terry26 είπε

οχι δεν ειχα αλλη καρτα......

Sta bios επιλεγω

Boot option filter: uefi only

Launch pxe OpROM uefi only

Launch storage OpROM uefi only

Launch video OpROM policy uefi only

Other pci device priority uefi only

Απενεργοποιησα το fast boot kai to secure boot αλλα ΔΕ μπουταρει τωρα! 

Εννοείς οτι δεν μπουτάρει και με τα ενσωματωμένα γραφικά ? Κάνε clear CMOS. Δεν είπα να τα βάλεις όλα στο uefi. Στο boot option βάλε "uefi and legacy" αν έχει αυτή την επιλογή. Στο storage βάλε legacy. Τα default settings ποια είναι ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, terry26 είπε

εχω τη τελευταια εκδοση bios και τροφοδοτικο ενα 750watt...τα ανεμιστηρακια δουλευουν.Με hdmi καλωδιο πανω στη καρτα γραφικων δεν εχω σημα....βαζω vga στην ενσωματωμενη να περασω drivers και μου λεει ριν ξεκινησει ηεγκατασταση οτι το υλικο δε βρεθηκε.

τα καλωδια τροφοδοσιας τα χεις συνδεσει στην καρτα γραφ?

και το πρωτο που κανεις οπως σου ειπαν clear cmos.

σαν τελευταια λυση και αφου βεβαιωθεις οτι η καρτα δουλευει σε αλλο μηχανημα,

δεν ειναι απιθανο με δεδομενο οτι foxconn oem μητρικες φτιαχνει συνηθως, μπορει σε καποιες μητρικες να παιζει ασυμβατοτητα.

θα ελεγα οτι ειναι σπανιο ωστοσο, και αν το κανεις λογικα δεν παιζει επιστροφη

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι ειναι συνδεδεμενα,

ta default ειναι uefi and legacy

do not launch και τα υπολοιπα legacy only...

clear cmos εκανα...

το ειδα το ποστ που μου εβαλες screenhot αλλα δε μπορω να καταλαβω τι κανει για να το λυσει

Επεξ/σία από terry26
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, terry26 είπε

ναι ειναι συνδεδεμενα,

clear cmos εκανα...

το ειδα το ποστ που μου εβαλες screenhot αλλα δε μπορω να καταλαβω τι κανει για να το λυσει

το rbe ειναι αυτο

https://www.techpowerup.com/rbe/

δεν το εχω κανει, και αν θες βοηθεια για να το κανεις ποσταρε στο thread που λινκαρα.

πραγματικα ομως ειναι πιο πιθανο πχ να εχεις πεσει σε χαλασμενη καρτα η να κανεις κατι λαθος η να φταιει το καλωδιο.

ουτως η αλλως στο εβαλα σαν τελευταια λυση οπως ειπα γιατι καποιες λιγες μητρικες εχουν ασυμβατοτητες.

αλλα δοκιμασε πρωτα ολα τα υπολοιπα

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

να κανω λαθος στη τοποθετηση της καρτας και των καλωδιων??ειναι δυνατον?εβαλα τη καρτα εβαλα και το 8 πινο  για τροφοδοσια...

το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο.....

η καρτα ειναι καινουργια......να επεσα σε προβληματικη λιγο κουλο....θα τη δοκιμασω σε αλλο pc αλλα δε νομιζω....

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, terry26 είπε

ναι ειναι συνδεδεμενα,

clear cmos εκανα...

Αστα στα default τότε. Μόνο με το " video OpROM policy" παίξε λιγο με τις διαφορετικές επιλογές και μετά γύρνα το και αυτό στο default. Επίσης δοκίμασε άλλο καλόδιο dvi-d / hdmi /dp αν έχεις μπας και αν και δεν νομίζω να είναι θέμα καλωδίου. Αν έχει η μητρική άλλη θύρα pci-e δοκίμασε και εκεί.

44 λεπτά πριν, rofl είπε

................

θα ελεγα οτι ειναι σπανιο ωστοσο, και αν το κανεις λογικα δεν παιζει επιστροφη

Τι εννοείς δεν παίζει επιστροφή ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, thor777 είπε

Τι εννοείς δεν παίζει επιστροφή ?

οτι αν θελει τυχον να επιστρεψει την καρτα καλο θα ειναι να μην κανει κατι τετοιο.

πρωτα να τη δωσει για ελεγχο imo η να τη δοκιμασει ο ιδιος σε αλλο ηυ

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...