splanis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Ξανανοιγω το τοπικ γιατί για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε πριν Μπήκα χθες στο e-banking μου και συνειδητοποίησα ότι έχω 160 ευρώ παραπανω απ' ότι είχα την προηγούμενη μέρα. Δεν περίμενα λεφτά από κανέναν όποτε κοίταξα τις κινήσεις και δεν έχω καμια είσερχομενη κατάθεση. Τι φάση; Αν κάποιος μοντ το διαγράψει πάλι τουλάχιστον να το δικαιολογήσει. Έλεος.
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, splanis είπε Ξανανοιγω το τοπικ γιατί για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε πριν Μπήκα χθες στο e-banking μου και συνειδητοποίησα ότι έχω 160 ευρώ παραπανω απ' ότι είχα την προηγούμενη μέρα. Δεν περίμενα λεφτά από κανέναν όποτε κοίταξα τις κινήσεις και δεν έχω καμια είσερχομενη κατάθεση. Τι φάση; Αν κάποιος μοντ το διαγράψει πάλι τουλάχιστον να το δικαιολογήσει. Έλεος. Πάρε την τράπεζα και ρώτα
paylidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Βάζουν λεφτά να μειώσουν την ψαλίδα 😄🤣 περα από την πλάκα μήπως είσαι μόνιμος κάτοικος νησιού; Ξέρω ότι έβαλαν κάποια λεφτά μαζεμενα σε αυτούς λόγω του ισοδύναμου
splanis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, paylidis είπε Βάζουν λεφτά να μειώσουν την ψαλίδα 😄🤣 περα από την πλάκα μήπως είσαι μόνιμος κάτοικος νησιού; Ξέρω ότι έβαλαν κάποια λεφτά μαζεμενα σε αυτούς λόγω του ισοδύναμου Όχι Αθήνα μένω
paylidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Πάρε την τράπεζα και ρώτα Το αυτό τότε...
spectaculator Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Από web banking δες τις τελευταίες κινήσεις.
zx1234r Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Καλά κάνουν και κλείνουν τέτοια τόπικς. Ούτε συνδικαιούχοι είμαστε στον λογαριασμό σου ούτε υπάλληλοι της τράπεζας σου. ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ! Αν θέλεις όμως τους παίρνω εγώ για σένα για 10€. 5
splanis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πήρα και ρώτησα. Τίποτα δεν φαίνεται πουθενά. Ούτε στις κινήσεις του ebanking. Ούτε στο χαρτάκι απ' το ΑΤΜ Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από splanis
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Σταματήστε να δημοσιεύετε άσχετα και άχρηστα topics με θέματα στα οποία δεν μπορεί να σας απαντήσει κανείς γιατί πολύ απλά ...ΔΕΝ γίνεται να γνωρίζει την απάντηση (εκτός κι αν μυρίσει τα νύχια του)... 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις