trelosinsomnia69 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Καλημερα παιδια. Του χρονου (2020) δινω πανελληνιες και θα ηθελα την αποψη σας. Παω φροντιστηριο σε 3 μαθηματα ( αεππ, μαθηματικα, εκθεση) . Θεωρηται πως ειναι αναγκαιο να παω και στο αοθ η οχι. Η αμεση απαντηση σας θα μου ηταν πολυ χρησιμη καθως πρεπει να αποφασισω συντομα. Ευχαριστω.
logistoulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) οικονομία δεν είναι και πολλά αυτά που έχεις να μάθεις, οπότε όλο το χρόνο ίσως όχι δε λέει, αλλά από ένα σημείο κι έπειτα ναι καλό θα ήταν να το πιάσεις φροντιστηριακά/ιδιαίτερα δε νομίζω πάντως ότι γίνεται σε αυτό το μάθημα να μπουν πραγματικά δύσκολα θέματα Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από logistoulis
christakos07 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Η ΑΟΘ αποτελούσε εύκολο μάθημα(αν και δεν είχα επιλέξει). Λογικά αν τα καταφέρνεις στα μαθηματικά δε θα έχεις μεγάλο πρόβλημα. Απλά πρέπει να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου, ώστε να διαβάζεις τακτικά. Ίσως κάποια ιδιαίτερα μετά το Γενάρη, για ιεράρχηση της ύλης, θα βοηθούσαν. Αν το πρόβλημα είναι οικονομικό, τότε προσπάθησε το μόνος σου. Αν το βάλεις στόχο, θα το καταφέρεις
trelosinsomnia69 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Τελικα μαλλον δεν θα κανω αοθ φροντιστηριο. Θα το παλεψω μονος και με την οποια βοηθεια του σχολειου ( εδω γελαμε...) . Μηπως καποιος που εδωσε το μαθημα ή ειναι καθηγητης ή τελος παντων ξερει απο αοθ μπορει να μου δωσει ορισμενες συμβουλες; Εκτος του τακτικου διαβασματος και των επαναληψεων που ηδη ξεκινησα. Κατι παραπανω πχ να παρω βοηθημα, αν ναι ποιο και καποια αλλα τιπς. Ευχαριστώ
obby Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 ΑΟΘ τι κάνετε; Γιατί εμείς πρέπει επί ένα έτος να κάναμε καμπύλες προσφοράς και ζήτησης και πότε πάνε δεξιά και πότε πάνε αριστερά. Τι σε δυσκολεύει; Το φροντιστήριο είναι γενικά τρομερά υπερεκτιμημένο. Αμφιβάλλω αν υπάρχουν πραγματικά περιπτώσεις που δεν θα ήταν καλύτερα αν τις ώρες του φροντιστηρίου απλά διάβαζαν χαλαρά. Λες και οι καθηγητές του φροντιστηρίου έχουν μαγικό άγγιγμα ή ξέρω γω τι.
trelosinsomnia69 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 ΑΟΘ ξεκινησα να διαβαζω μονος, ειμαι στο πρωτο κεφαλαιο και μεχρι στιγμης δεν με εχει δυσκολεψει τιποτα, ειναι καθαρα θεμα διαβασματος. Απλα δεν ξερω τι εχει μετα και αν θα μπορεσω να λυνω ασκησεις επιπεδου πανελληνιων γι αυτο ζητησα την βοηθεια σας . Αν χρειαζεται βοηθημα κλπ. ΥΓ: το φροντιστηριο ειναι υπερεκτιμημενο αλλα δυστηχως στο σχολειο δεν προετοιμαζουν καταλληλα για πανελληνιες. Αυτος ειναι ο λογος που ξεκινησα φροντιστηριο στα αλλα μαθηματα καθως γνωριζω τι καθηγητες θα εχω του χρονου και το φροντιστηριο με βοηθησε πραγματικα. Απλα το ΑΟΘ ειναι ενα μαθημα που οπως καταλαβα δεν απαιτει φροντιστηριο, μπορω και μονος. 1
alagond3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να μου πει ποια ειναι η θεωρία στο ΑΟΘ και τι να προσέξω; Σας ευχαριστώ
Cokoblokos Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Προσεξε την σελιδα 45. Εχω εναν γνωστο οικονομολογο στο υπουργειο παιδειας, μου ειπε οτι τα πολλαπλης επιλογης φετος θα ειναι απο εκεινη την σελιδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα