Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα σε νέο κτίριο, με καινουριες καλωδιώσεις κλπ νέα γραμμή 50άρα. Το ΚΑΦΑΟ είναι ακριβώς δίπλα απο την πορτα εισοδου της πολυκατοικίας και το κεντρικό κτήριο του ΟΤΕ ακριβώς στον απέναντι δρόμο. Δείτε το screenshot και πείτε μου αν χρειάζεται να κάνω κάποια αλλαγή για να κλειδώσω πιο ψηλά. Ο τεχνικός που μετρήσαμε την γραμμή μου είπε ( και είδα) οτι κλειδώνει στα 50 στρογγυλό. 

Ακούω συμβουλές

Screenshot_20190603-094457_Samsung Internet.jpg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, slk200gr είπε

τρολλαρεις φανταζομαι

Οχι καθόλου, πρώτη φορά βάζω και νόμιζα οτι θα πιανω κοντα στα 50 απο τα λογια του τεχνικου

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Οχι καθόλου, πρώτη φορά βάζω και νόμιζα οτι θα πιανω κοντα στα 50 απο τα λογια του τεχνικου

Δηλαδη ποσο πιστευεις οτι πιανεις? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δηλαδη ποσο πιστευεις οτι πιανεις? 

βλεπω οτι το ρουτερ εχει κλειδωσει στα 36.50 απο τα λιγα που μπορω να καταλαβω ή λέω μαλακίες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, logokrimenos είπε

βλεπω οτι το ρουτερ εχει κλειδωσει στα 36.50 απο τα λιγα που μπορω να καταλαβω ή λέω μαλακίες?

οχι

η ταχυτητα που εχεις κλειδωσει  ειναι το actual rate 

και εχεις κλειδωσει στα 50

για την ακριβεια 49.998

το attainable rate ειναι το μεγιστο που μπορει να κλειδωσει η γραμμη σου

και το 36.5 που κοιτας ειναι του uplink, οχι του downlink.

downlink εχεις τωρα 4.998 δηλαδη 5mbps

η μοναδικη βελτιωση που μπορεις να δεις στη γραμμη σου ειναι να παρεις τηλ και να ζητησεις να σε βαλουν σε fast path , για να κερδισεις καπου 10ms σε ping. αν παιζεις παιχνιδια ειναι σημαντικο.

Παντως οι καλωδιωσεις σου πρεπει να ειναι λιγο σαπιες στο σπιτι

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και μόλις καταλαβα πόσο χαζος ειμαι. 5/50 λεει το actual rate. Αυτο που κοιτουσα εινσι πόσο μπορει να παει το up.

Ας το κλειδωσει καποιος μην γινω κιαλλο ρεχιλι χαχαχαχα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Έβαλα σε νέο κτίριο, με καινουριες καλωδιώσεις κλπ νέα γραμμή 50άρα. Το ΚΑΦΑΟ είναι ακριβώς δίπλα απο την πορτα εισοδου της πολυκατοικίας και το κεντρικό κτήριο του ΟΤΕ ακριβώς στον απέναντι δρόμο. Δείτε το screenshot και πείτε μου αν χρειάζεται να κάνω κάποια αλλαγή για να κλειδώσω πιο ψηλά. Ο τεχνικός που μετρήσαμε την γραμμή μου είπε ( και είδα) οτι κλειδώνει στα 50 στρογγυλό. 

Ακούω συμβουλές

Screenshot_20190603-094457_Samsung Internet.jpg

Έχεις 4.98 Mbps UP και 49.98 Mbps Down. Νομίζω καλύτερα δε γίνεται. Καλή απόλαυση. Το Actual Rate είναι η μέτρηση, το ακριβώς από κάτω είναι το μέγιστο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...