ozric Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Καλημέρα, Χρησιμοποιώ τον brave για Browser και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει κάποια videos (πχ από το Twitter αλλά κ άλλα sites) και βγάζει μυνημα "το άτομο που ρύθμισε αυτόν τον υπολογιστή επέλεξε να αποκλείσει αυτόν τον ιστότοπο". Ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω για να παίζει τα videos? Ευχαριστώ
AntiCambeR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ozric είπε Καλημέρα, Χρησιμοποιώ τον brave για Browser και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει κάποια videos (πχ από το Twitter αλλά κ άλλα sites) και βγάζει μυνημα "το άτομο που ρύθμισε αυτόν τον υπολογιστή επέλεξε να αποκλείσει αυτόν τον ιστότοπο". Ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω για να παίζει τα videos? Ευχαριστώ Πάνω δεξιά στο εικονίδιο Brave έχει επιλογές αποκλεισμού,πιθανόν κάποιος αποκλεισμός δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή βίντεο.
saruman123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, ozric είπε Καλημέρα, Χρησιμοποιώ τον brave για Browser και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει κάποια videos (πχ από το Twitter αλλά κ άλλα sites) και βγάζει μυνημα "το άτομο που ρύθμισε αυτόν τον υπολογιστή επέλεξε να αποκλείσει αυτόν τον ιστότοπο". Ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω για να παίζει τα videos? Ευχαριστώ Απενεργοποιήσε το Adblock.
ozric Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Ευχαριστώ. Πατώντας πάνω στο εικονίδιο του brave έχει επιλογή "Μπλοκάρισμα πρόσθετων κ Ιχνηλασιμοτητα" όπου αν την απενεργοποιησεις παίζουν τα video.
goyili Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 γεια σας παιδια..ξερει κανεις πως βαζω αρχικη σελιδα στον brave_ ευχαριστω
isay Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, goyili είπε γεια σας παιδια..ξερει κανεις πως βαζω αρχικη σελιδα στον brave_ ευχαριστω Ψαξε στις ρυθμισεις για το παρακατω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα