integeo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 καλησπερα..υπαρχει τροπος απο λαπτοπ να συνδεθει σε smart tv samsung ????κατι σαν screen δλδ.. το λαπτοπ ειναι lenoo g70-70 με windows 7 .
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Παίρνεις ένα καλώδιο hdmi και το συνδέεις με την tv. Αν εννοείς ασύρματα, δε νομίζω να μπορείς να μεταφέρεις όλο το desktop στην tv. Μπορείς όμως να κάνεις ασύρματη προβολή κάτι που προβάλλεται εκείνη την ώρα στην οθόνη αν πρώτα ενεργοποιήσεις το woreless display (ή όπως αλλιώς το λέει η sammy) από την tv.
integeo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 με καλωδιο ναι το ξερω.. θελω ασυρματα οπως στα windows 10 που την βρησκει την tv ,, το worekess display πως ακριβως το κανω?????
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην δικιά μου smart πηγαίνω στην επιλογή πηγών (tv, hdi, scart κτλ) και το έχει εκεί, στο τέλος της λίστας. Στα 7 δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει. Ίσως είναι καιρός να προχωρήσεις EDIT: Για δες το παρακάτω στην samy Δεν ξέρω πως θα το κάνεις στα 7άρια αλλά στα 10άρια γίνεται όπως στο βίντεο. EDIT 2: Τελικά ίσως και να γίνεται και στα 7άρια αλλά πρέπει να το υποστηρίζουν και η κάρτα γραφικών και ο driver του ασύρματου. Δες στον παρακάτω οδηγό. https://www.drivereasy.com/knowledge/miracast-in-windows-7-everything-you-need-to-know/ Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα