tyrion1499 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα φίλοι τoυ Insomnia , ήρθε πλέον ο καιρός να αναβαθμίσω συσκευή και βρίσκομαι σε ενα μικρό δίλημμα για το ποιά συσκευή να επιλέξω. Έχουμε λοιπόν όπως διαβάσατε και στον τίτλο τις εξής τρεις συσκευές : Galaxy A50 --/-- Galaxy A70 --/-- Pocophone . ΕΓΩ : Είμαι ένας απλός καθημερινός χρήστης χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις . Δεν θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου Gamer , παίζω που και που ,κανένα παιχνίδι αλλά όχι τίποτα τύπου ( PubG κτ.λ) ... Η Συσκευή με ενδιαφέρει : * Tο κινητό να μην λαγκάρει μετά απο 1 χρόνο . * Να μπαίνω σε κάθε εφαρμογή σφαίρα. * Να με βγάζει μια μέρα τουλάχιστον η μπαταρία, καθώς είμαι φοιτητής και στον χώρο των Μ.Μ.Ε, το κινητό μου είναι σχεδόν η "προέκταση του χεριού μου" καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. * Να έχει πολύ καλή ανάλυση κάμερας . * Και να έχει οθόνη που όταν την ανάβεις κάθεσαι και την χαζεύεις για 10δεύτερα πριν ξεκλειδώσεις το κινητό. * Η συσκευή να είναι συμβατή με το smartwatch μου (Galaxy Gear S3) Ως προς τα παραπάνω ("ΘΕΛΩ") .. πιστεύω πως καλύτερα με καλύπτει η σειρά Galaxy A της Samsung . O μόνος λόγος που ανοίγω αυτό το θέμα είναι , ώστε να επιβεβαιώσω αν χάνω κάτι που αφήνω το Pocophone... και ποιο απο τα δύο να προτιμήσω (Galaxy A50 / Galaxy A70) αν τελικά δεν χάνω κάτι απο το Pocophone . ** Αν προτείνετε την επιλογή (Galaxy A50 / Galaxy A70) , παρακαλώ θέλω και την συμβουλή σας ποιο είναι καλύτερο. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αναφορά σε κείμενο 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; --- 300-340..όχι παραπάνω 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; --- Απο Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; --- Όχι (αλλά απο καταστήματα στο Skroutz κατα 90%) 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μονο καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; Όχι μικρότερη απο 6" 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); ΌΧΙ 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Καθημερινή χρήση ( Facebook , Insta , Youtube , σειρές και κανένα παιχνίδι που και που αλλά όχι τίποτα hardcore..)
Giwrgos George Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Σίγουρα χάνεις σε ταχύτητα,δεν συγκρίνεται ο 845 του poco ούτε με τον 675 ούτε με τον exynos του Α50,και σίγουρα χάνεις και σε κύρια κάμερα,ειδικά με gcam το poco κάνει παπάδες,βασικά τώρα που σκέφτομαι στο μόνο που κερδίζεις είναι σε οθόνη σίγουρα και σε ποιότητα κατασκευής,για ήχο δεν έχω άποψη.Πάντως εγώ θα διάλεγα το A50 αν ήταν να διαλέξω ένα από τα δύο,θεωρώ υπερβολικά τα χρήματα που ζητάει το Α70 για αυτά που προσφέρει. 1
vagtech Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Έχω το α70, πέρασε για πολύ λίγο pocο (λόγω εμφάνισης και οθόνης εφυγε σύντομα, δεν ασχολήθηκα με gcam ,κλπ κλπ), μετά honor play (υπερτιμιο κινητό πανέμορφο, οθόνη άψογη, ταχύτατο, με πάρα πάρα πολύ καλή αυτονομία, με πολύ καλή κάμερα τη μέρα, μέτρια τη νύχτα, βίντεο πολύ μέτριο τη μέρα, βίντεο σκατα τη νύχτα), πήγα στο Α70. Οθόνη που δεν χορταινεται με τίποτα, επίσης ταχύτατο, αυτονομια ελαφρώς καλύτερη από τα δύο προηγούμενα, κάμερα και ειδικά βίντεο καμία επαφή με τα προηγούμενα... 1
Giwrgos George Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ τα δείγματα που έχω δει πάντως από την κάμερα του Α70 ειδικά όταν πέφτει το φως είναι άθλια,δεν ξέρω βέβαια λόγω Snapdragon αν παίρνει gcam. Kαι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ορίστε ένα άλμπουμ σε full ανάλυση του Α70 για να πάρεις μια ιδέα,αν δεν έχεις πάρει κάποιο από τα τρία ήδη και μιλάμε τζάμπα Η ποιότητα της στοκ μόλις πέφτει το φώς είναι κάτω του μετρίου,αν όμως παίρνει gcam μπορεί να έχει σημαντική βελτίωση,βέβαια με gcam το poco θα είναι καλύτερο καθώς φοράει καλύτερο αισθητήρα νομίζω,πάντως και του Α50 που έχω δει δείγματα καλύτερα είναι από το Α70,γενικά του Α70 έχουν μια τάση να υπερ εκθέτουν τα πάντα,ελπίζω να βοήθησα. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από Giwrgos George 1
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 43 λεπτά πριν, Giwrgos George είπε Εγώ τα δείγματα που έχω δει πάντως από την κάμερα του Α70 ειδικά όταν πέφτει το φως είναι άθλια,δεν ξέρω βέβαια λόγω Snapdragon αν παίρνει gcam. Kαι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ορίστε ένα άλμπουμ σε full ανάλυση του Α70 για να πάρεις μια ιδέα,αν δεν έχεις πάρει κάποιο από τα τρία ήδη και μιλάμε τζάμπα Η ποιότητα της στοκ μόλις πέφτει το φώς είναι κάτω του μετρίου,αν όμως παίρνει gcam μπορεί να έχει σημαντική βελτίωση,βέβαια με gcam το poco θα είναι καλύτερο καθώς φοράει καλύτερο αισθητήρα νομίζω,πάντως και του Α50 που έχω δει δείγματα καλύτερα είναι από το Α70,γενικά του Α70 έχουν μια τάση να υπερ εκθέτουν τα πάντα,ελπίζω να βοήθησα. Δεν παίζει ρόλο ο Snap αλλά αν έχει ενεργοποιημένο το Camera2 API της Google
Giwrgos George Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Σωστό φίλε, εννοούσα ότι τα περισσότερα μοντέλα με exynos δεν υποστήριζαν gcam μέχρι τώρα ή όσα υποστήριζαν δεν πρόσφερε κάτι αξιόλογο.Τουλαχιστον στο s9+ που είχα είχε θεματακια.
tyrion1499 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Είδα οτι εστιάσατε πολυ στο θεμα της κάμερας. (Ευχαριστώ , πήρα την απάντηση μου ως προς αυτό) Και ναι ρε παιδια καταλαβαίνω οτι το Poco παραμένει flagship killer και εχει πολυ καλές επιδόσεις. Ωστόσο δεν μου κανει η καρδια να το πάρω οταν κρατάω στο χέρι μου Samsung συγκριτικά με αυτό. Αυτο που απο την πρώτη φορά που είδα το Poco με "σημάδεψε" κατευθείαν ηταν το απίστευτα μεγάλο chin (και εκει λέω ..οχι ρε φιλε ! ) Η οθόνη δηλαδή συνεχίζει να ειναι για εμενα το 60% αν οχι παραπάνω του κινητού. Οπότε δεν θα βιαστώ και θα το σκεφτώ καλά. Άλλωστε πιστεύω το Α70 ειναι υπερκοστολογημενο για την ωρα.
paris_chav Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) * Και να έχει οθόνη που όταν την ανάβεις κάθεσαι και την χαζεύεις για 10δεύτερα πριν ξεκλειδώσεις το κινητό. Και μόνο αυτός ο λόγος αρκεί για να αποκλειστεί το pocophone. Όσο καλύτερο και να ναι σε θέμα επεξεργαστή απ' τα 2, αν στο ζύγι σου βαραίνει τόσο πολύ το θέμα της οθόνης, πας αποκλειστικά σε Α50/A70. Τώρα για την τιμή δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να πέσει αρκετά. Συνήθως αρκετά πέφτουν τα κινητά που έχουν περιθώριο να το κάνουν, που ξεκινάνε ξέρω γω στα 800 και μετά από 4-5 μήνες έχουν πάει στα 600 που ισοδυναμεί με πτώση 25% της τιμής τους. Το Α70 βλέπω είναι στα 300 τώρα. Πόσο να πέσει και πόσο γρήγορα ; Aξίζει πχ να περιμένεις 3-4 μήνες για να πάει στα 250 και να γλιτώσεις ένα 50άρικο ; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από paris_chav 1
Gilmen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, paris_chav είπε Τώρα για την τιμή δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να πέσει αρκετά. Συνήθως αρκετά πέφτουν τα κινητά που έχουν περιθώριο να το κάνουν, που ξεκινάνε ξέρω γω στα 800 και μετά από 4-5 μήνες έχουν πάει στα 600 που ισοδυναμεί με πτώση 25% της τιμής τους. Το Α70 βλέπω είναι στα 300 τώρα. Πόσο να πέσει και πόσο γρήγορα ; Aξίζει πχ να περιμένεις 3-4 μήνες για να πάει στα 250 και να γλιτώσεις ένα 50άρικο ; Νομιζω οτι το α50 και το α70 πεφτουνε διαρκως ,και σε ενα μηνα περιπου πιστευω θα ειναι ιδανικα ,για αγορα και τα δυο σε απιστευτες τιμες μεσω σκρουτζ παντα φυσικα 1
adi32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Πάρε κινητό με καλή amoled οθόνη. Αυτή θα βλέπεις όλη μέρα και θα σου φτιάχνει τη διάθεση. Επεξεργαστές σκορ κλπ είναι για να έχουμε να λέμε μόνο 1 1
Giwrgos George Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ τα τρία πρώτα που είδα ότι γράφεις είναι να μην λαγκαρει,να μπαίνει σφαίρα στις εφαρμογές και καλή μπαταρία γι'αυτό και σου πρότεινα το Poco.Αν η οθόνη είναι το σημαντικότερο κακώς άνοιξες το θέμα είναι μονόδρομος τα Samsung, αποκλείεις το Α50 γιατί midrange exynos και lag είναι ένα και το αυτό. Πάντως στην θέση σου θα έψαχνα και για κάνα μεταχειρισμένο s9+ πέρασε από το χέρι μου για κάμποσο τρομερή οθόνη, δυνατή κάμερα, δυνατές επιδόσεις απλά η μπαταρία είναι μέτρια, επιλογές υπάρχουν άπειρες πάντως με amoled κοίτα και άλλες εταιρίες. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Giwrgos George 1
paris_chav Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 31 λεπτά πριν, Giwrgos George είπε Εγώ τα τρία πρώτα που είδα ότι γράφεις είναι να μην λαγκαρει,να μπαίνει σφαίρα στις εφαρμογές και καλή μπαταρία γι'αυτό και σου πρότεινα το Poco.Αν η οθόνη είναι το σημαντικότερο κακώς άνοιξες το θέμα είναι μονόδρομος τα Samsung, αποκλείεις το Α50 γιατί midrange exynos και lag είναι ένα και το αυτό. Πάντως στην θέση σου θα έψαχνα και για κάνα μεταχειρισμένο s9+ πέρασε από το χέρι μου για κάμποσο τρομερή οθόνη, δυνατή κάμερα, δυνατές επιδόσεις απλά η μπαταρία είναι μέτρια, επιλογές υπάρχουν άπειρες πάντως με amoled κοίτα και άλλες εταιρίες. Ηθελα να του προτεινω επισης τη λυση του S9+ (το οποιο και εχω) σαν μεταχειρισμενο που παιζει γυρω στα 350 ευρω αλλά ειδα οτι ζηταει μονο καινουργιο. Η μπαταρια πραγματι ειναι το αδυνατο του σημειο ενω κατα τ αλλα πεταει σε ολους τους υπολοιπους τομεις 1
Giwrgos George Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, paris_chav είπε Ηθελα να του προτεινω επισης τη λυση του S9+ (το οποιο και εχω) σαν μεταχειρισμενο που παιζει γυρω στα 350 ευρω αλλά ειδα οτι ζηταει μονο καινουργιο. Η μπαταρια πραγματι ειναι το αδυνατο του σημειο ενω κατα τ αλλα πεταει σε ολους τους υπολοιπους τομεις Πράγματι φίλε είναι πολύ ωραία συσκευή, χαίρεσαι να το δουλεύεις με τέτοια οθοναρα, απλά δεν είναι για όποιον θέλει καλή μπαταρία, βέβαια φορτίζει σφαίρα οπότε περί ορεξεως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα