i love rock Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Πριν αγοράσω macbook και γενικά ασχοληθώ με το macos όλοι μου έλεγαν ότι είναι μηχανακια για δουλειά είναι σταθερα και τα λοιπά . Εμ δεν το βλέπω . Απο που να αρχίσω .... Έχω ένα macbook pro 2018 και όταν βάζω εξωτερικό δίσκο στα αριστερα μου ρίχνει το ιντερνετ η μου ρίχνει ακόμα και την ταχύτητα .....είδα κάτι βίντεο στο youtube που λέει να βάλει αλουμινόχαρτο στο καλώδιο , παμε καλα ; μηχανακι με 2000 και να κάνει τετοια χαζα ...Περιμενω τις αποψεις σας και αν εχετε αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο
leonidas_fs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Αυτό πρώτη φορά το ακούω και γενικά δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ αυτών των 2! Εαν είσαι σίγουρος οτι αυτό συμβαίνει, πήγαινε το στο κατάστημα απο όπου το πήρες και πες να το κοιτάξουν!
Illuvatar1981 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, i love rock είπε Πριν αγοράσω macbook και γενικά ασχοληθώ με το macos όλοι μου έλεγαν ότι είναι μηχανακια για δουλειά είναι σταθερα και τα λοιπά . Εμ δεν το βλέπω . Απο που να αρχίσω .... Έχω ένα macbook pro 2018 και όταν βάζω εξωτερικό δίσκο στα αριστερα μου ρίχνει το ιντερνετ η μου ρίχνει ακόμα και την ταχύτητα .....είδα κάτι βίντεο στο youtube που λέει να βάλει αλουμινόχαρτο στο καλώδιο , παμε καλα ; μηχανακι με 2000 και να κάνει τετοια χαζα ...Περιμενω τις αποψεις σας και αν εχετε αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο Ρίξε μια ματιά εδώ.
i love rock Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 το πήρα απο Λονδίνο , εχει ακόμα την εγγύηση και αν ναι στην θεσσαλονίκη σε ποιους παω . Αν κάνει ενα απλό search με τον τίτλο που το έχω γράψει θα βρεις πολλά άρθρα και βίντεο 6 λεπτά πριν, Illuvatar1981 είπε Ρίξε μια ματιά εδώ. απ ότι καταλαβα , αν καταλαβα καλα θα πρεπει να βάλω τον δίσκο μακρια απ την είσοδο που ειναι το usbc το θεμα ειναι οτι μια συσκευή 2500 επιτρέπεται να το κάνει ; εδώ τα απλά λαπτοπ που εχουν 400 ευρω δεν εχουν πρόβλημα
Illuvatar1981 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 49 λεπτά πριν, i love rock είπε το πήρα απο Λονδίνο , εχει ακόμα την εγγύηση και αν ναι στην θεσσαλονίκη σε ποιους παω . Αν κάνει ενα απλό search με τον τίτλο που το έχω γράψει θα βρεις πολλά άρθρα και βίντεο απ ότι καταλαβα , αν καταλαβα καλα θα πρεπει να βάλω τον δίσκο μακρια απ την είσοδο που ειναι το usbc το θεμα ειναι οτι μια συσκευή 2500 επιτρέπεται να το κάνει ; εδώ τα απλά λαπτοπ που εχουν 400 ευρω δεν εχουν πρόβλημα Πιθανότατα το καλώδιο του εξωτερικού σου δίσκου να μην έχει την κατάλληλη θωράκιση και αυτός να είναι ο λόγος που υπάρχουν οι παρεμβολές.
i love rock Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 αυτό το εκανε και με το usb hub και με τον εξωτερικό δίσκο ....απλά είναι απαράδεκτο για ενα προϊόν τόσο ακριβό
Illuvatar1981 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, i love rock είπε αυτό το εκανε και με το usb hub και με τον εξωτερικό δίσκο ....απλά είναι απαράδεκτο για ενα προϊόν τόσο ακριβό Απλή περιέργεια… Ποιο USB Hub έχεις και ποιον εξωτερικό δίσκο;
i love rock Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Spoiler Spoiler Wd και οι δύο και το usv hub είναι iczi hub
Illuvatar1981 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 38 λεπτά πριν, i love rock είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Wd και οι δύο και το usv hub είναι iczi hub Εδώ είναι μερικές συμβουλές που δίνει η ίδια η Apple πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Απ’ όσο γνωρίζω όμως αυτό δεν είναι κάτι που εμφανίζεται μόνο στα Mac. Διορθώστε με εάν κάνω λάθος.
coffeex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Κάτι μου λέει ότι το καλώδιο δεν έχει φερρίτη ....
i love rock Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Αυτό για τον φερρίτη το είδα και σε ενα βίντεο . Πήρα το support σήμερα της apple γιατί εχω apple care αν είναι θέμα της κεραίας να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε
i love rock Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) πηρα πριν απο λίγο στο istorm και μου ειπαν για αν το ελεγξουν θα πρεπει να κανω reset τα παντα στο macbook για να το κοιτάξουν . Ισχύει κατι τετοιο ξέρεις κανείς ; Απ το επισημο support της apple τηλεφωνικά μου είπαν ότι να παίξει το ρουτερ μου στα 5mz θα δουλεύει κανονικά ... Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από i love rock
CheOnWeb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 10 minutes ago, i love rock said: πηρα πριν απο λίγο στο istorm και μου ειπαν για αν το ελεγξουν θα πρεπει να κανω reset τα παντα στο macbook για να το κοιτάξουν Μην τους το πας. Αυτά τα διάβασες; 21 hours ago, Illuvatar1981 said: Εδώ είναι μερικές συμβουλές που δίνει η ίδια η Apple πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, i love rock είπε πηρα πριν απο λίγο στο istorm και μου ειπαν για αν το ελεγξουν θα πρεπει να κανω reset τα παντα στο macbook για να το κοιτάξουν . Ισχύει κατι τετοιο ξέρεις κανείς ; Απ το επισημο support της apple τηλεφωνικά μου είπαν ότι να παίξει το ρουτερ μου στα 5mz θα δουλεύει κανονικά ... Είναι ηλίθιοι. Άκου κει να κάνεις reset τα πάντα.
i love rock Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 τους ειπα οτι ειναι λαπτοπ δουλειας και δεν μπορώ να τα κάνω όλα reset . Λέω δεν μπορούν να μπουν με ένα άλλο account πραγματικά . το διάβασα αυτό πο μου έστειλες . το θέμα ειναι οτι ειναι ακριβό μηχανήμα και δεν γίνεται να εχει παρεμβολές δηλαδή ποσο πια . δηλαδή ο δισκος πρεπει να ειναι lacie για να παίξει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα