Προς το περιεχόμενο

Macbook pro drops wifi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν αγοράσω macbook και γενικά ασχοληθώ με το  macos όλοι μου έλεγαν ότι είναι μηχανακια για δουλειά είναι σταθερα και τα λοιπά . Εμ δεν το βλέπω . Απο που να αρχίσω .... Έχω ένα macbook pro 2018 και όταν βάζω εξωτερικό δίσκο στα αριστερα μου ρίχνει το ιντερνετ η μου ρίχνει ακόμα και την ταχύτητα .....είδα κάτι βίντεο στο youtube που λέει να βάλει αλουμινόχαρτο στο καλώδιο  , παμε καλα ; μηχανακι με 2000 και να κάνει τετοια χαζα ...Περιμενω τις αποψεις σας και αν εχετε αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο 

Δημοσ.

Αυτό πρώτη φορά το ακούω και γενικά δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ αυτών των 2! Εαν είσαι σίγουρος οτι αυτό συμβαίνει, πήγαινε το στο κατάστημα απο όπου το πήρες και πες να το κοιτάξουν!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, i love rock είπε

Πριν αγοράσω macbook και γενικά ασχοληθώ με το  macos όλοι μου έλεγαν ότι είναι μηχανακια για δουλειά είναι σταθερα και τα λοιπά . Εμ δεν το βλέπω . Απο που να αρχίσω .... Έχω ένα macbook pro 2018 και όταν βάζω εξωτερικό δίσκο στα αριστερα μου ρίχνει το ιντερνετ η μου ρίχνει ακόμα και την ταχύτητα .....είδα κάτι βίντεο στο youtube που λέει να βάλει αλουμινόχαρτο στο καλώδιο  , παμε καλα ; μηχανακι με 2000 και να κάνει τετοια χαζα ...Περιμενω τις αποψεις σας και αν εχετε αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο 

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Δημοσ.

το πήρα απο Λονδίνο , εχει ακόμα την εγγύηση και αν ναι στην θεσσαλονίκη σε ποιους παω . Αν κάνει ενα απλό search με τον τίτλο που το έχω γράψει θα βρεις πολλά άρθρα και βίντεο 

6 λεπτά πριν, Illuvatar1981 είπε

Ρίξε μια ματιά εδώ.

απ ότι καταλαβα , αν καταλαβα καλα θα πρεπει να βάλω τον δίσκο μακρια απ την είσοδο που ειναι το usbc το θεμα ειναι οτι μια συσκευή 2500 επιτρέπεται να το κάνει ; εδώ τα απλά λαπτοπ που εχουν 400 ευρω δεν εχουν πρόβλημα 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, i love rock είπε

το πήρα απο Λονδίνο , εχει ακόμα την εγγύηση και αν ναι στην θεσσαλονίκη σε ποιους παω . Αν κάνει ενα απλό search με τον τίτλο που το έχω γράψει θα βρεις πολλά άρθρα και βίντεο 

απ ότι καταλαβα , αν καταλαβα καλα θα πρεπει να βάλω τον δίσκο μακρια απ την είσοδο που ειναι το usbc το θεμα ειναι οτι μια συσκευή 2500 επιτρέπεται να το κάνει ; εδώ τα απλά λαπτοπ που εχουν 400 ευρω δεν εχουν πρόβλημα 

Πιθανότατα το καλώδιο του εξωτερικού σου δίσκου να μην έχει την κατάλληλη θωράκιση και αυτός να είναι ο λόγος που υπάρχουν οι παρεμβολές.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, i love rock είπε

αυτό το εκανε και με το usb hub και με τον εξωτερικό δίσκο ....απλά είναι απαράδεκτο για ενα προϊόν τόσο ακριβό 

Απλή περιέργεια…
Ποιο USB Hub έχεις και ποιον εξωτερικό δίσκο;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, i love rock είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Wd και οι δύο και το usv hub  είναι iczi hub 

Εδώ είναι μερικές συμβουλές που δίνει η ίδια η Apple πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Απ’ όσο γνωρίζω όμως αυτό δεν είναι κάτι που εμφανίζεται μόνο στα Mac. Διορθώστε με εάν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Αυτό για τον φερρίτη το είδα και σε ενα βίντεο . Πήρα το support σήμερα της apple γιατί εχω apple care αν είναι θέμα της κεραίας να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηρα πριν απο λίγο στο istorm και μου ειπαν για αν το ελεγξουν θα πρεπει να κανω reset τα παντα στο macbook για να το κοιτάξουν . Ισχύει κατι τετοιο ξέρεις κανείς ; Απ το επισημο support της  apple τηλεφωνικά μου είπαν ότι να παίξει το ρουτερ μου στα 5mz θα δουλεύει κανονικά ...

Επεξ/σία από i love rock
Δημοσ.
10 minutes ago, i love rock said:

πηρα πριν απο λίγο στο istorm και μου ειπαν για αν το ελεγξουν θα πρεπει να κανω reset τα παντα στο macbook για να το κοιτάξουν

Μην τους το πας.
Αυτά τα διάβασες;

21 hours ago, Illuvatar1981 said:

Εδώ είναι μερικές συμβουλές που δίνει η ίδια η Apple πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, i love rock είπε

πηρα πριν απο λίγο στο istorm και μου ειπαν για αν το ελεγξουν θα πρεπει να κανω reset τα παντα στο macbook για να το κοιτάξουν . Ισχύει κατι τετοιο ξέρεις κανείς ; Απ το επισημο support της  apple τηλεφωνικά μου είπαν ότι να παίξει το ρουτερ μου στα 5mz θα δουλεύει κανονικά ...

Είναι ηλίθιοι. Άκου κει να κάνεις reset τα πάντα.

Δημοσ.

τους ειπα οτι ειναι λαπτοπ δουλειας και δεν μπορώ να τα κάνω όλα reset . Λέω δεν μπορούν να μπουν με ένα άλλο account πραγματικά . το διάβασα αυτό πο μου έστειλες . το θέμα ειναι οτι ειναι ακριβό μηχανήμα και δεν γίνεται να εχει παρεμβολές δηλαδή ποσο πια . δηλαδή ο δισκος πρεπει να ειναι lacie για να παίξει ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...