Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Black Demis είπε

+1000 μια φορά που μας έκλεισαν την είσοδο της πολικατικιας (τελείως) καλέσαμε τροχαία δεν ήρθε.. βρήκαμε τον ιδιοκτήτη του είπαμε δεν μπορούμε να βγούμε άπλα φάγαμε το βρίσιμο τις αρκούδας... ε μαζευτήκαμε 4 άτομα με μάσκες τον κάναμε καινούργιο.... (και δεν ενωω το αυτοκίνητο) από τότε το παρκάρει στο ιδιωτικό parking που πλέον απέκτησε δια μαγιάς (αφου πέρασε 1 μήνα στο νοσοκομείο και έριξε και μήνυση κατά αγνώστων αλλά που να βρει άκρη)

Και τώρα αυτό δηλαδή είναι σωστή αντιμετώπιση ? Και μάλιστα κάποιοι σου έκαναν και like. Φυσικά και διαφωνώ το ότι σας έκλεισαν την είσοδο. Να κάνεις αυτό που εκανα εγώ. Καλεις και περιμενεις την αστυνομια. Τους παιρνεις 100 τηλεφωνα για να ερθουν όχι για να τον γραψουν μονο αλλα να του παρουν και πινακίδες ή το αυτοκινητο στην μαντρα. 

Το καταλαβαίνεις φανταζομαι ότι δεν ζουμε στην ζουγκλα να κανει ο καθενας ότι θελει. 

Θα στο πω ετσι ξεκάθαρα και ας φαω μπαν. Εισαι ηλίθιος και εσυ και οι υπολοιποι 3. Ειστε για καταγγελια και δικαστηριο. 

Και μετα αναρωτιομαστε γιατι αυτος ο τοπος δεν παει μπροστα. Εχουμε κολλησει σαν λαος στον παρελθον και νομιζουμε ότι ειμαστε καποιοι. 

Ε λοιπον αυτό που ειμαστε είναι ένα λαος αμόρφωτος σε μεγαλο %. Δεν εχουμε παιδεια σε πολλα πραγματα και κυριως στις σχεσεις μας με τους αλλους. 

Ο καθενας από την μερια του πρεπει να κανει ότι μπορει αυτό να διορθωθεί και να μην περιμενουμε το κρατος να τα κανει. Αλλα πως θα γινει αυτό όταν εχουμε μαθει στο βολεμα και στην ευκολη λυση? 

Ο κάθε ανθρωπος δεν εχει μονο δικαιώματα να απετει από τους γυρω του, εχει και υποχρεώσεις. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, dream21 είπε

Αρα γίνεσαι και εσυ ΚΑΦΡΟΣ με τον δικό σου τρόπο. Μπράβο θα πας και εσυ μπροστα παρεα με αυτους που παρκαρουν παρανομα.

Κι εγώ το ίδιο κάνω. Βγάζω το κλειδί και του κάνω μια ρίγα απ' άκρη ως άκρη. Δεν είναι καφρίλα, αλλά επιτόπου απονομή δικαιοσύνης. Δεδομένου πως κανείς δεν κάνει τίποτα για κάτι τέτοια, κάνω κάτι μόνος μου.

Και όντως έχει αποτέλεσμα! Εσύ περιέργως δείχνεις να καίγεσαι. Μήπως είσαι από τους κάφρους που τα παρατάνε όπου βρουν;

31 λεπτά πριν, GBorb είπε

Και τώρα αυτό δηλαδή είναι σωστή αντιμετώπιση ? Και μάλιστα κάποιοι σου έκαναν και like. Φυσικά και διαφωνώ το ότι σας έκλεισαν την είσοδο. Να κάνεις αυτό που εκανα εγώ. Καλεις και περιμενεις την αστυνομια. Τους παιρνεις 100 τηλεφωνα για να ερθουν όχι για να τον γραψουν μονο αλλα να του παρουν και πινακίδες ή το αυτοκινητο στην μαντρα. 

Το καταλαβαίνεις φανταζομαι ότι δεν ζουμε στην ζουγκλα να κανει ο καθενας ότι θελει. 

Θα στο πω ετσι ξεκάθαρα και ας φαω μπαν. Εισαι ηλίθιος και εσυ και οι υπολοιποι 3. Ειστε για καταγγελια και δικαστηριο. 

Και μετα αναρωτιομαστε γιατι αυτος ο τοπος δεν παει μπροστα. Εχουμε κολλησει σαν λαος στον παρελθον και νομιζουμε ότι ειμαστε καποιοι. 

Ε λοιπον αυτό που ειμαστε είναι ένα λαος αμόρφωτος σε μεγαλο %. Δεν εχουμε παιδεια σε πολλα πραγματα και κυριως στις σχεσεις μας με τους αλλους. 

Ο καθενας από την μερια του πρεπει να κανει ότι μπορει αυτό να διορθωθεί και να μην περιμενουμε το κρατος να τα κανει. Αλλα πως θα γινει αυτό όταν εχουμε μαθει στο βολεμα και στην ευκολη λυση? 

Ο κάθε ανθρωπος δεν εχει μονο δικαιώματα να απετει από τους γυρω του, εχει και υποχρεώσεις. 

Ακριβώς επειδή είμαστε τέτοιος λαός, τέτοια μέτρα χρειάζονται. Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος. Όσο για το 100, πλέον δεν έρχονται ποτέ, όσες φορές και να τους πάρεις τηλέφωνο. Καλύτερα λοιπόν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις παρά λιβάνισμα μέχρι να γίνει κάτι από "το κράτος".

Επεξ/σία από spectaculator
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Κι εγώ το ίδιο κάνω. Βγάζω το κλειδί και του κάνω μια ρίγα απ' άκρη ως άκρη. Δεν είναι καφρίλα, αλλά επιτόπου απονομή δικαιοσύνης. Δεδομένου πως κανείς δεν κάνει τίποτα για κάτι τέτοια, κάνω κάτι μόνος μου.

Και όντως έχει αποτέλεσμα! Εσύ περιέργως δείχνεις να καίγεσαι. Μήπως είσαι από τους κάφρους που τα παρατάνε όπου βρουν;

Ακριβώς επειδή είμαστε τέτοιος λαός, τέτοια μέτρα χρειάζονται. Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.

Ναι γιατι εσυ τα κανεις όλα τελεια. Ακομα και ετσι να είναι θα βρεθει καποιος που κατά την γνωμη του εσυ εισαι λαθος και θα σε σαπισει στο ξυλο. 

Ωραια λογικη. 

Ρε πατε καλα? Τι ειμαστε ζωα χωρις λογικη? Το δυσκολο είναι να χτισεις όχι να γκρεμίσεις. 

• Like 5
Δημοσ.

Τσεκαρετε το κανάλι των  stop a douchebag στο you tube. Θα ξεδωσετε, θα πάρετε μια ιδέα ακτιβισμου και σύννομης αντιμετώπισης που δεν μπάζει από πουθενά και... ας ξεκινήσουμε με τους εαυτούς μας ως προς το έλλειμμα οδηγικης παιδείας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GBorb είπε

Ναι γιατι εσυ τα κανεις όλα τελεια. Ακομα και ετσι να είναι θα βρεθει καποιος που κατά την γνωμη του εσυ εισαι λαθος και θα σε σαπισει στο ξυλο. 

Ωραια λογικη. 

Ρε πατε καλα? Τι ειμαστε ζωα χωρις λογικη? Το δυσκολο είναι να χτισεις όχι να γκρεμίσεις. 

Δεν κάνω τετοιες βλακείες και ακριβώς γι αυτό δεν γουστάρω να μου κάνουν και τέτοιες βλακείες. Όσο για το ξύλο, λίγοι είναι αυτοί που θα μπορούσαν να μου κάνουν κάτι τέτοιο όπως και λίγοι είναι αυτοί που θα τολμούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο στη περιοχή μου. Ενδεικτικά, αμάξι που το πάρκαρε κάποιος γκασμάς στην είσοδο του πάρκινγ του δήμου, το βρήκε τούμπα στην άκρη του απέναντι πεζοδρομίου.

Σε κάτι ρεμάλια που δεν έχουν στο ελάχιστο κάποια συνείδηση, κάτι τέτοια αξίζουν. Αν τολμά, ας φέρει επιτόπου αντίρρηση...

Αναφορά σε κείμενο

Ακριβώς! Δεν γκρεμίζω όμως τίποτα! Δίνω όμως καλά μαθήματα! Έχεις δει να μην μπορεί να βγει ασθενοφόρο από στενό επειδή ένας έξυπνος το παράτησε μες τη μέση του δρόμου και πήγε για σουβλάκια; Εγώ δεν θα του χάραζα το αμάξι, θα του έσπαγα τα μούτρα (και το αμάξι).

Επεξ/σία από spectaculator
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Δεν κάνω τετοιες βλακείες και ακριβώς γι αυτό δεν γουστάρω να μου κάνουν και τέτοιες βλακείες. Όσο για το ξύλο, λίγοι είναι αυτοί που θα μπορούσαν να μου κάνουν κάτι τέτοιο όπως και λίγοι είναι αυτοί που θα τολμούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο στη περιοχή μου. Ενδεικτικά, αμάξι που το πάρκαρε κάποιος γκασμάς στην είσοδο του πάρκινγ του δήμου, το βρήκε τούμπα στην άκρη του απέναντι πεζοδρομίου.

Σε κάτι ρεμάλια που δεν έχουν στο ελάχιστο κάποια συνείδηση, κάτι τέτοια αξίζουν. Αν τολμά, ας φέρει επιτόπου αντίρρηση...

Κοιτα ρε ένας νταης. Σταματαω να ασχολουμε με έναν που δεν καταλαβαινει. Χανω τα λογια μου. Εισαι χαμενη υποθεση μιας και ουτε μια συζητηση δεν μπορεις να κανεις. Ζησε στον μικροκοσμο σου. 

Αντε γεια και block

• Like 3
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, GBorb είπε

Σωστή, λάθος είναι η μοναδική αφού αυτή την αντιμετώπιση καταλαβαίνουν μόνο, η άλλη επιλογή είναι να μην κάνεις απόλυτος τύποτα και σε αγγίζει αυτό προσωπικά. Και ναι στην ζούγκλα ζούμε αφού νόμος δεν εφαρμόζετε και εφόσον ζούμε στην ζούγκλα πρέπει να παίζουνε με τους αγραφους νόμους της.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Καλημέρα σας,

Προσπαθήστε να παραμείνει το θέμα περιορισμένο σε φωτογραφίες και όχι να ξεφύγουμε πάλι με το τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

20190428_093709.jpg

Τι ωραια που στο φοντο υπαρχει ελληνική σημαία για να μην ξεχνιόμαστε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Σωστή, λάθος είναι η μοναδική αφού αυτή την αντιμετώπιση καταλαβαίνουν μόνο, η άλλη επιλογή είναι να μην κάνεις απόλυτος τύποτα και σε αγγίζει αυτό προσωπικά. Και ναι στην ζούγκλα ζούμε αφού νόμος δεν εφαρμόζετε και εφόσον ζούμε στην ζούγκλα πρέπει να παίζουνε με τους αγραφους νόμους της.

Και όμως δεν είναι η μονη αντιδραση όπως ηδη σου προτεινα. Η ευκολη λυση είναι να πλακωσεις καποιον στο ξυλο. Η δυσκολη είναι να το κανεις μεσα στα πλαισια του νομου. Το θεμα δεν είναι να μαθει να φοβαται για να μην το κανει αλλα να μαθει να σεβεται για να μην το κανει. 

3 λεπτά πριν, censOred είπε

Λιγο ακυρο το ποστ σου.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GBorb είπε

Κοιτα ρε ένας νταης. Σταματαω να ασχολουμε με έναν που δεν καταλαβαινει. Χανω τα λογια μου. Εισαι χαμενη υποθεση μιας και ουτε μια συζητηση δεν μπορεις να κανεις. Ζησε στον μικροκοσμο σου. 

Αντε γεια και block

Περαστικά σου!

1 λεπτό πριν, GBorb είπε

Και όμως δεν είναι η μονη αντιδραση όπως ηδη σου προτεινα. Η ευκολη λυση είναι να πλακωσεις καποιον στο ξυλο. Η δυσκολη είναι να το κανεις μεσα στα πλαισια του νομου. Το θεμα δεν είναι να μαθει να φοβαται για να μην το κανει αλλα να μαθει να σεβεται για να μην το κανει. 

Λιγο ακυρο το ποστ σου.

Όταν ο νόμος δεν επιβάλλεται, τότε κάτι πρέπει να κάνεις εσύ. Αν δεν κάνεις τίποτα τότε παραμένεις έρμαιο των παρανόμων ηλιθίων και των αρχών που δεν κάνουν απολύτως τίποτα! Όπως και να έχει είναι και οι ανεπίδεκτοι μάθησης που ο μόνος τρόπος περιορισμού είναι η φοβέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, GBorb είπε

Λιγο ακυρο το ποστ σου.

Νόμος λει κάλεσε την τροχαία

καλούμε στης 99% περιπτώσεων δεν έρχεται (λίγα άτομα για τεράστιες περιοχές έτσι επιλέγουν πρταιριωτητες και καλά κάνουν)

Έτσι πχ στην περίπτωση μας από της 3 το μεσημέρι μέχρι 11 το βράδυ κάνεις δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι (εκτός από τα νέα άτομα που απλά γλυστρουσαν πάνω από το καπό η το πατούσαν)

Εστο να βγάλουν μια εφαρμογή που βγάζεις φοτογραφια το αυτοκίνητο με της πινακίδες του κλπ η οποία στέλνετε στην τροχαία και κόβουν απομακρισμενα ένα τέλειο προστιματακι, ενα δύο δέκα και θα τους κοπεί η μαγκιά.

Μεχρι τοτε άλλη λύση απλά δεν υπάρχει.

Η λύση που προτείνω είναι κάτι πολύ φετινό και άμεσα πραγματοποίησημη

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, censOred είπε

Ναι, δενει τελεια! :lol: Μην μπερδευτουμε και το περασουμε για Ελβετια ξερωγω :D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Καλημέρα σας,

Προσπαθήστε να παραμείνει το θέμα περιορισμένο σε φωτογραφίες και όχι να ξεφύγουμε πάλι με το τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

20190428_093709.jpg

Αυτός θέλει ένα αγροτικό να παρκάρει δίπλα του ακριβώς, όσο πιο κολλητά στο πεζοδρόμιο γίνεται 😎

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Ακριβώς! Δεν γκρεμίζω όμως τίποτα! Δίνω όμως καλά μαθήματα! Έχεις δει να μην μπορεί να βγει ασθενοφόρο από στενό επειδή ένας έξυπνος το παράτησε μες τη μέση του δρόμου και πήγε για σουβλάκια; Εγώ δεν θα του χάραζα το αμάξι, θα του έσπαγα τα μούτρα (και το αμάξι).

Χορτάσαμε ηρωισμό φίλε.. χαλάρωσε λιγο και εσύ και η περιοχή σου. 
Ενημερωτικά να πω οτι κινουμαι με αναπηρικό αμαξίδιο καθημερινα σε όλη την Αττική λόγω υποχρεώσεων. Αν δω ενα ζωο να έχει παρκαρει πανω στο πεζοδρόμιο και εναν αλλο ζώο ηρωα να παει να του  χαράξει το αμαξι η οτιδήποτε άλλο, να ξερεις θα ειδοποιήσω την αστυνομία για τον ηρωα. Όσο και καλός να θές να το παίξεις δικαιωμα για έννομη βία έχουν μόνο οι αναλογοι κρατικοί φορείς.  Αν σε ενοχλεί κάτι παρε την αστυνομία, αν δεν έρθει η αστυνομία, ΒΑΛΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Αν την ωρα που εσυ και οι φουσκωτοί φίλοι σου τουμπάρετε ενα αυτοκίνητο, που κατα την κρίση σας δεν ήταν καλά παρκαρισμένο, και εμφανιστει απο τη γωνία ο  ξεφούσκωτος ιδιοκτήτης με καμιά καραμπίνα θα σου πω εγω μετά πόσο μετράει η περιοχή σου και το οτι δεν σε δερνει κανεις.  Ο ακτιβισμός δεν είναι αυτό που έχουν στο μυαλό τους μερικοι. Αυτο είναι εμφυτη μαλακία. 

Τα στραβά παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια πάνω στα πεζοδρόμια η σε ράμπες με ενοχλούν περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλον για το λόγο που ανέφερα παραπάνω, απο εκεί και πέρα φταίει η αστυνομία και οι δήμοι που το επιτρέπουν, και τα σχολεία που το βασικό τους μέλημα είναι να μας μάθουν για το κρυφό σχολιό. Αν είσαι έτοιμος να κάνεις τον ηρωισμό σου να είσαι 'ετοιμος μετά να δεχτεις και τις συνέπειες γιατι μπορει να μη σε εχει δειρει κανεις μεχρι τώρα, όταν όμως κάποιος θα σε κάνει μπλε, μη γυρίσεις και πεις με δείρανε και πας και κανεις καμια μήνυση. Πήγαινε και εσύ με τη σειρά σου να φωνάξεις την παρέα σου απο την σκληρή γειτονια σου για αντίποινα. Και πάει λέγοντας, μέχρι να αλληλοσκοτωθείτε και να ησυχάσουμε οι υπόλοιποι.

• Like 12
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...