Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elorant είπε

Εγώ βγάζω το κλειδί και τους κάνω το αυτοκίνητο καινούργιο. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Αφού το κράτος είναι ξεφτιλισμένο και δεν προστατεύει τους πολίτες.

θα προτιμήσω τα αυτοκόλλητα που πρότεινε ο Dinos_12345  Έχω βαρεθεί να τους γράφω ερωτικά σημειώματα πλέον.... τα αυτοκόλλητα θα με σώσουν απο την ταλαίπωρία και για να μάθουν θα τα κολλήσω σε όλα τα παράθυρα.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 12 χρόνια γεννούσε η γυναίκα μου, πάω να φύγω και τύπος έχει παρκάρει ακριβώς μπροστά στην είσοδο του κλειστού parking πολυκατοικίας που μέσα είναι 8 αυτοκίνητα.

Κορνάρω, ξανακορνάρω, πάω πάνω από το αμάξι του μπας και κοιτάει και καταλάβει ότι κάποιος κορνάρει για τον γάιδαρο που έχει κλείσει ολόκληρη πολυκατοικία, τίποτα.

Συνεχίζω, μία κορνάρισμα, μία βγαίνω από το αμάξι και κοιτάω γύρω γύρω.

Αυτό συνεχίζεται για πάνω από 10-15 λεπτά, με τη γυναίκα μου να πονάει και είμαι έτοιμος να ψάξω ταξί, πάνω που εμφανίζεται χαλαρός τύπος με υφάκι και μου λέει "ήρεμα ρε φίλε, έναν καφέ έπινα εδώ παρακάτω" ή κάτι τέτοιο. Η κοντινότερη καφετέρια είναι 1 τετράγωνο μακριά και δεν έχει οπτική επαφή με την είσοδο του parking, απλά είπε να το αφήσει εκεί.

Του έριξα μία χριστοπαναγία και κάτι πήγε να απαντήσει, αλλά μάλλον από το ύφος μου κατάλαβε ότι δεν είχε νόημα, μπήκε αμίλητος στο αμάξι και εξαφανίστηκε.

Ο μόνος λόγος που δεν βρέθηκε ξαφνικά χωρίς δόντια, ήταν ότι γενικά είμαι ψύχραιμος και έπρεπε να φύγω σφαίρα για το νοσοκομείο.

Δεν ξέρω αν ήταν άλλος στην θέση μου τι θα έκανε...

Επεξ/σία από swstost
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αποψη μου είναι να φτιαχτει ένα app και να ανεβάζουν φωτογραφίες με την παρανομία και επίσης να χτυπάει με Notification "νεα παρανομία" στο κινητό  και μετα μαζικά να παίρνουνε τηλέφωνο όποιος θέλει την αστυνομία και επίσης να τους ξεφτειλίζουμε με post 

Επεξ/σία από nosstrom
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορω σας καταλαβω πραγματικα ολους για το κακο παρκαρισμα, τα ιδια τραβαω και εγω στη γειτονια μου (σε 2 θεσεις, πανω στα πεζοδρομια ολο το αμαξι, σε γωνιες που θες 10 μανουβρες να στριψεις κτλ) ΑΛΛΑ! Δεν μπορω να καταλαβω αυτους που βγαζουν κλειδι και χαρακωνουν... οχι παιδια να σας κοπουν τα χερια που κανετε φθορα σε περιουσια τριτου.. στο δικο σας θα σας αρεσε? Δεν το εχω παθει ως σημερα αλλα προσεχω και που το βαζω και πως...  Θες να κανεις κατι για αυτους που το μυαλουδακι τους δεν τους κοβει? Τροχαια.. μονο με το ροζ χαρτακι μπορει να ξανασκεφτει που θα παρκαρει.. βαριεσαι? προσπερνα το δεν θα αλλαξει ο κοσμος με τετοιες τακτικές..   με το να κανεις ζημια το μονο που κερδιζεις ειναι καποιος να σου κατεβαζει μπινελικια και θα εχει και δικιο.. 

Επεξ/σία από nick#18
  • Like 4
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fg9000 είπε

Πλάκα κάνεις έτσι? Πας και καταστρέφεις το αμάξι του άλλου, δηλαδή φέρεσαι τι ίδιο κάφρικα με τον οδηγό? Ξερεις πολλούς οδηγούς να ελέγχουν τους καθαριστήρες το καλακαιρι?

να τους σηκωσει ειπε, οχι να τους ξηλωσει...

και ποιος δε χρησιμοποιει τους υαλοκαθαριστηρες τουλαχιστο καθε βδομαδα (για να μη πω καθε μερα)? το καλοκαιρι μπορει να μην εχει βροχες αλλα τιγκαρει το παμπριζ στη σκονη

1 ώρα πριν, nosstrom είπε

αποψη μου είναι να φτιαχτει ένα app και να ανεβάζουν φωτογραφίες με την παρανομία και επίσης να χτυπάει με Notification "νεα παρανομία" στο κινητό  και μετα μαζικά να παίρνουνε τηλέφωνο όποιος θέλει την αστυνομία και επίσης να τους ξεφτειλίζουμε με post 

μ αρεσει αυτη η ιδεα, αλλα αντι για τηλ στην τροχαια (που δε θα ρθει ουτε σε 2 ουτε σε 10 ωρες) θα ηθελα οι αλλοι χρηστες της εφαρμογης να πηγαινουν κ να βαζουν τ αυτοκολλητακι τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία καλή λύση θα ήταν να βάζει ο δήμος (ή και όποιος θέλει ιδιωτικά) κολωνάκια στο πεζοδρόμιο. Τι θα κάνουν, θα καβαλησουν τα σίδερα; 

Βέβαια, πολύ καλή λύση θα ήταν να τηρείται ο νόμος και να μην ανοίγουν άπειρα μαγαζιά σε κάθε πυλωτή... 

Στην Θεσσαλονίκη, θυμάμαι ότι παρκαρισμένο που έκλεινε ράμπα, πλάκωσαν και το τύλιξαν με διαφάνεια φαγητού. 

Edit : χοχοχο https://www.mixanitouxronou.gr/tilixan-me-memvrani-aftokinita-pou-ichan-stathmefsi-paranoma-se-diavasis-amea-ke-stasis-leoforion-o-kosmos-kitage-ke-epikrotouse/

Επεξ/σία από csontheline
  • Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, tsofras είπε

Ρε φίλε μας κοροϊδεύεις? Σηκώνω τον υαλοκαθαριστήρα είπα όχι τον τραβάω να ξηλωθεί έλεος δηλαδή

Αυτό που είπε κάποιος άλλος.Μερικοί ποτέ δεν θα καταλάβουν γιατί είναι σηκωμένος ο υαλοκαθαριστήρας.Και είναι πάρα πολλοί δυστυχώς.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nick#18 είπε

Μπορω σας καταλαβω πραγματικα ολους για το κακο παρκαρισμα, τα ιδια τραβαω και εγω στη γειτονια μου (σε 2 θεσεις, πανω στα πεζοδρομια ολο το αμαξι, σε γωνιες που θες 10 μανουβρες να στριψεις κτλ) ΑΛΛΑ! Δεν μπορω να καταλαβω αυτους που βγαζουν κλειδι και χαρακωνουν... οχι παιδια να σας κοπουν τα χερια που κανετε φθορα σε περιουσια τριτου.. στο δικο σας θα σας αρεσε? Δεν το εχω παθει ως σημερα αλλα προσεχω και που το βαζω και πως...  Θες να κανεις κατι για αυτους που το μυαλουδακι τους δεν τους κοβει? Τροχαια.. μονο με το ροζ χαρτακι μπορει να ξανασκεφτει που θα παρκαρει.. βαριεσαι? προσπερνα το δεν θα αλλαξει ο κοσμος με τετοιες τακτικές..   με το να κανεις ζημια το μονο που κερδιζεις ειναι καποιος να σου κατεβαζει μπινελικια και θα εχει και δικιο.. 

Oποιος ειναι σωστος με τους τυπους δεν θα φοβηθει τετοιες πραξεις. Οποιος δεν λογαριαζει κανεναν τοτε οι υλικες φθορες ειναι το λιγοτερο

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dalain είπε

Ζηταω απο εσας φωτογραφιες με παρανομα παρκαρισματα αναγραφοντας το σημειο που εχει τραβηχτει η φωτο.Θα σας παρακαλουσα ομως προηγουμενως να εχετε σβησει την πινακιδα του εμπλεκομενου οχηματος γιατι ειναι και αυτα τα προσωπικα δεδομενα στη μεση.

Δε βγαζει μεχρι το μεσημερι το θεμα σου φιλε..

Εχουν  ανοιχτει και αλλα παρομοια,μονο ενα τραβηξε καιρο,αλλα και αυτο στο τελος κλειδωθηκε,γιατι οι καφροι εδω μεσα ειναι οι ιδιοι που περιγραφεις παραπανω.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Είχε κάτι τύπους που περπατούσαν πάνω στα αυτοκίνητα που ήταν πάνω σε πεζοδρόμια κανονικά σαν να μην έτρεχε τίποτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, fg9000 είπε

Οχι δεν μπήκα να υποστηρίζω κανέναν. Υποστιρίζω την ομαλότητα και νόμους εκτός αν θεωρείς ότι βρισκόμαστε στην ζούγκλα.

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος, βλέπεις κάτι που σε ενοχλεί; Τηλ στο 100 . 

Δεν σε ικανοποιεί αυτό? Τοτε στις εκλογές βρες να ψηφίσεις αυτόν που θα δημιουργήσει (ορθά  κατ εμέ) αυστηρότερο νομοθετικό πλαίσιο στο συγκεκριμένο θέμα.

Αν εσύ πας και του κάνεις μια ζημιά στον υαλοκαθαριστήρα τώρα το καλοκαίρι, που δεν θα φανεί άμεσα λόγο λειψυδρίας. Οταν θα πιάσει μια μπόρα τον οδηγό και δεν του δουλέψει ο καθαριστήρας και προκαλέσει ατύχημα ποιος φταίει μετά? Αν σκοτώσει κανένα ?

Προσωπικα διαφωνώ κάθετα με την καταστροφή περιουσίας του άλλου.

Θα εννοείς αυτούς που ψήφισαν και τον αντικαπνιστικό νόμο
που πήρε καμιά δεκαετία για να εφαρμοστεί και πάλι οχι 100%.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας,

Προσπαθήστε να παραμείνει το θέμα περιορισμένο σε φωτογραφίες και όχι να ξεφύγουμε πάλι με το τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

20190428_093709.jpg

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 ώρες πριν, elorant είπε

Εγώ βγάζω το κλειδί και τους κάνω το αυτοκίνητο καινούργιο. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Αφού το κράτος είναι ξεφτιλισμένο και δεν προστατεύει τους πολίτες.

Αρα γίνεσαι και εσυ ΚΑΦΡΟΣ με τον δικό σου τρόπο. Μπράβο θα πας και εσυ μπροστα παρεα με αυτους που παρκαρουν παρανομα.

Επεξ/σία από dream21
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...