Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 34 λεπτά πριν, tsofras είπε σήκωσα 17 υαλοκαθαριστήρες Εισαι διαθετημένος να πληρώσεις ένα καθαριστήρα σε περίπτωση ζημιάς; Διαθετεις ειδική άδεια για να το κάνεις πχ αρχές, Δήμο, Κοινωτητα;
Gilmen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Εδλω προχθές πήγε να με πατήσει ένας με επαγγελματικό βαν ενώ πέρναγα μία πλατεία και δεν είχε βγάλει φλας όταν πήγε να στρίψει , του φώναξα φλας απο το παράθυρο και κατέβηκε και μου κόλλησε στην μούρη λές και θα τον φοβόμουν. Τι να λέμε τώρα , πλέον χάνεις και το δίκιο σου O Αλλος παιρνουσα απο διαβαση πεζων κανονικα μετα τα ποδια και ειχε κοκκινο σταματαει πανω στην διαβαση μου κλεινει τον δρομο του λεω πας καλα ρε κατεβαινει αρχιζει να ουρλιαζει οτι τη ειμαι εγω τροχαια και κατι τετεια....δεν παμε καλα τον πλακωσα και εγω στα μπινελικα αγρια μετα και το βουλωσε ,τροχαια δεν πηρα βεβαια γιατι ακομη εκει θα περιμενα θα ειχα στησει αντισκηνο 🤣
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Αλλά και εγώ σε παρόμοια περιστατικά που έχω καλέσει τροχαία δεν ήρθαν , άμα γινόταν μαζικά ίσως έδιναν σημασία οι μπάτσοι... Τραγικό πάντως να καλεις και να μην έρχονται τα ζώα Μια χαρά έρχονται. Φυσικά δεν θα έρθουν στα 5 λεπτά. Θα έρθουν να κόψουν κλήση λίγο αργότερα, αν πχ είναι σε τροχαίο η άλλο συμβάν δεν θα το παρατήσουν για έρθουν να κόψουν την κλήση. Θα περιμένεις και μια και δυο ώρες κάποιες φορές. Οταν έρθουν και εσύ που έχεις καλέσει δεν περίμενες ,τι να κάνουν δλδ?
adi32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Όσο δεν υπάρχει αστυνόμευση και τιμωρία τα ζώα θα κάνουν όλο και χειροτερα. 2
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, fg9000 είπε Εισαι διαθετημένος να πληρώσεις ένα καθαριστήρα σε περίπτωση ζημιάς; Διαθετεις ειδική άδεια για να το κάνεις πχ αρχές, Δήμο, Κοινωτητα; Όσο διατεθειμένος είναι αυτός που έχει παρκάρει να πληρώσει την ζωή του παιδιού μου. Πλάκα μας κάνεις ? Μπήκες να υποστηρίξεις τα ζώα ? Να τα βάλουν εκεί που ξέρουν όχι μόνο τους καθαριστήρες αλλά και όλο το αυτοκίνητο. Ωραίο να υποστηρίζεις τους άσχετους , και λίγα κάνω που κάνω μόνο αυτό και δεν τα ξεκινάω σε άλλα πράγματα. Όταν πάνε να σου πατήσουν το παιδί επειδή κάποιος πάρκαρε στο πεζοδρόμιο και παράλληλα ανέβαινε μηχανή παράνομα δρόμο ( μου συνέβει πριν ένα χρόνο και πέρασε η ζωή μπροστά απο τα μάτια μου) ΕΛΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ. Απο το σοκ που έπαθα την γλίτωσε ο μηχανόβιος και δεν το κλαίει η μάνα του , και δεν έχω χτυπήσει άνθρωπο ποτε. Όταν κάνεις παιδιά θα καταλάβεις 5 λεπτά πριν, fg9000 είπε Μια χαρά έρχονται. Φυσικά δεν θα έρθουν στα 5 λεπτά. Θα έρθουν να κόψουν κλήση λίγο αργότερα, αν πχ είναι σε τροχαίο η άλλο συμβάν δεν θα το παρατήσουν για έρθουν να κόψουν την κλήση. Θα περιμένεις και μια και δυο ώρες κάποιες φορές. Οταν έρθουν και εσύ που έχεις καλέσει δεν περίμενες ,τι να κάνουν δλδ? Σε έχει φάει η σιγουριά ρε φίλε , περίμενα από τις 09.00 μέχρι τις 17.00 και δεν πέρασε ούτε ένας 6
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, elorant είπε Εγώ βγάζω το κλειδί και τους κάνω το αυτοκίνητο καινούργιο. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Αφού το κράτος είναι ξεφτιλισμένο και δεν προστατεύει τους πολίτες. Δηλαδη , την ώρα που θα το κάνεις αυτό άμα σε πετύχει ο ιδιοκτήτης (προφανώς και) μπορεί να κάνει το ίδιο με το κλειδί του σε εσένα;
Gilmen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, fg9000 είπε Μια χαρά έρχονται. Φυσικά δεν θα έρθουν στα 5 λεπτά. Θα έρθουν να κόψουν κλήση λίγο αργότερα, αν πχ είναι σε τροχαίο η άλλο συμβάν δεν θα το παρατήσουν για έρθουν να κόψουν την κλήση. Θα περιμένεις και μια και δυο ώρες κάποιες φορές. Οταν έρθουν και εσύ που έχεις καλέσει δεν περίμενες ,τι να κάνουν δλδ? Ελπιζω να κανεις πλακα ε...οπως οταν καλω την αστυνομια για την φασαρια που κανουνε καθε βραδυ και ερχονται μετα απο 2 ωρες που εχουνε σταματησει την φασαρια με τα νευρα μας κουρελια ελεος δηλαδη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Όσο διατεθειμένος είναι αυτός που έχει παρκάρει να πληρώσει την ζωή του παιδιού μου. Πλάκα μας κάνεις ? Μπήκες να υποστηρίξεις τα ζώα ? Να τα βάλουν εκεί που ξέρουν όχι μόνο τους καθαριστήρες αλλά και όλο το αυτοκίνητο. Ωραίο να υποστηρίζεις τους άσχετους , και λίγα κάνω που κάνω μόνο αυτό και δεν τα ξεκινάω σε άλλα πράγματα. Όταν πάνε να σου πατήσουν το παιδί επειδή κάποιος πάρκαρε στο πεζοδρόμιο και παράλληλα ανέβαινε μηχανή παράνομα δρόμο ( μου συνέβει πριν ένα χρόνο και πέρασε η ζωή μπροστά απο τα μάτια μου) ΕΛΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ. Απο το σοκ που έπαθα την γλίτωσε ο μηχανόβιος και δεν το κλαίει η μάνα του , και δεν έχω χτυπήσει άνθρωπο ποτε. Όταν κάνεις παιδιά θα καταλάβεις Σε έχει φάει η σιγουριά ρε φίλε , περίμενα από τις 09.00 μέχρι τις 17.00 και δεν πέρασε ούτε ένας Οχι δεν μπήκα να υποστηρίζω κανέναν. Υποστιρίζω την ομαλότητα και νόμους εκτός αν θεωρείς ότι βρισκόμαστε στην ζούγκλα. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος, βλέπεις κάτι που σε ενοχλεί; Τηλ στο 100 . Δεν σε ικανοποιεί αυτό? Τοτε στις εκλογές βρες να ψηφίσεις αυτόν που θα δημιουργήσει (ορθά κατ εμέ) αυστηρότερο νομοθετικό πλαίσιο στο συγκεκριμένο θέμα. Αν εσύ πας και του κάνεις μια ζημιά στον υαλοκαθαριστήρα τώρα το καλοκαίρι, που δεν θα φανεί άμεσα λόγο λειψυδρίας. Οταν θα πιάσει μια μπόρα τον οδηγό και δεν του δουλέψει ο καθαριστήρας και προκαλέσει ατύχημα ποιος φταίει μετά? Αν σκοτώσει κανένα ? Προσωπικα διαφωνώ κάθετα με την καταστροφή περιουσίας του άλλου.
MadPax Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Οι μονοκύτταροι οργανισμοί, μονοκύτταροι παραμένουν δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ...η λογική και ο σεβασμός έχουν πάρει διαζύγιο στην Ελλάδα πολλά χρόνια τώρα. Αντε και καλούμε την αστυνομία, τι να πρωτοπρολάβουν και αυτοί με 30 περιπολικά σε όλο το λεκανοπέδιο των 6 εκατομμυρίων νοματαίων, που μεγάλο ποσοστό τους είναι εκ γεννετής κάφροι; Ασέβεια, σταρχιδιμός, καφριλίκι, ατιμωρησία...το βαρέλι δεν έχει πάτο !
primeragt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fg9000 είπε Αν εσύ πας και του κάνεις μια ζημιά στον υαλοκαθαριστήρα τώρα το καλοκαίρι, που δεν θα φανεί άμεσα λόγο λειψυδρίας. Οταν θα πιάσει μια μπόρα τον οδηγό και δεν του δουλέψει ο καθαριστήρας και προκαλέσει ατύχημα ποιος φταίει μετά? Αν σκοτώσει κανένα ? Ο οδηγος του οχηματος θα φταιει καθως (μιας υποστυριζεις την νομημοτητα θα το εχουμε σε ολα) ειναι ο μονος υπευθυνος για την αρτια κατασταση του οχηματος του. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από primeragt
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, Gilmen είπε Ελπιζω να κανεις πλακα ε...οπως οταν καλω την αστυνομια για την φασαρια που κανουνε καθε βραδυ και ερχονται μετα απο 2 ωρες που εχουνε σταματησει την φασαρια με τα νευρα μας κουρελια ελεος δηλαδη. Ερχονται όμως. Θα παρατήσουν άλλα σοβαρότερα συμβάντα για αυτό? Θυμηζει περιστατικό, να καίγεται μια περιοχή το καλοκαίρι και να ζητάνε όλοι ένα πυροσβεστικό εξω από το σπίτι τους.
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Να εισαι με το καροτσι αναγκαστικα κατεβαζοντας το εγκλωβισμενος να σε βλεπει ο αλλος που ερχεται φουλαριστος και να επιταχυνει να ερχεται να σε χτυπησει ..... Τι πολιτισμος ποιος φταει και μπουρδες τετοια παλιανθρωπια δεν υπαρχει .. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από Mhlogiatros
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, fg9000 είπε Οχι δεν μπήκα να υποστηρίζω κανέναν. Υποστιρίζω την ομαλότητα και νόμους εκτός αν θεωρείς ότι βρισκόμαστε στην ζούγκλα. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος, βλέπεις κάτι που σε ενοχλεί; Τηλ στο 100 . Δεν σε ικανοποιεί αυτό? Τοτε στις εκλογές βρες να ψηφίσεις αυτόν που θα δημιουργήσει (ορθά κατ εμέ) αυστηρότερο νομοθετικό πλαίσιο στο συγκεκριμένο θέμα. Αν εσύ πας και του κάνεις μια ζημιά στον υαλοκαθαριστήρα τώρα το καλοκαίρι, που δεν θα φανεί άμεσα λόγο λειψυδρίας. Οταν θα πιάσει μια μπόρα τον οδηγό και δεν του δουλέψει ο καθαριστήρας και προκαλέσει ατύχημα ποιος φταίει μετά? Αν σκοτώσει κανένα ? Προσωπικα διαφωνώ κάθετα με την καταστροφή περιουσίας του άλλου. Ρε φίλε μας κοροϊδεύεις? Σηκώνω τον υαλοκαθαριστήρα είπα όχι τον τραβάω να ξηλωθεί έλεος δηλαδή 1
primeragt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Το προβλημα με την αστυνομια κατα την γνωμη μου ειναι (εκτως των ολιγομελων τμηματων) οτι ειναι χιλιοκαρατομημενη. Μπορει να καλεσεις τροχαια και να κανουν 2 ωρες να ερθουν αλλα στο απο κατω στενο να ειναι 3-4 διας και να ξυνονται και τουμπαλην. Ας δωσουν καποια δικαιωματα και να προωθουν και τα καθημερινου περιεχωμενου περιστατικα σε ολες τις μοναδες ανεξαιρετως τμηματος και πολλα απο αυτα θα λυνονται αμμεσα. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, primeragt είπε Ο οδηγος του οχηματος θα φταιει καθως (μιας υποστυριζεις την νομημοτητα θα το εχουμε σε ολα) ειναι ο μονος υπαιφθηνος για την αρτια κατασταση του οχηματος του. Πλάκα κάνεις έτσι? Πας και καταστρέφεις το αμάξι του άλλου, δηλαδή φέρεσαι τι ίδιο κάφρικα με τον οδηγό? Ξερεις πολλούς οδηγούς να ελέγχουν τους καθαριστήρες το καλακαιρι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις