dalain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Οδηγω αυτοκινητο τα τελευταια 20 χρονια και χωρις να περιαυτολογησω παντα προσεχω που παρκαρω και φροντιζω να μην ενοχλω κανεναν.Υπηρξαν περιπτωσεις στο παρελθον που εχω χασει δουλεια γιατι δεν εβρισκα να παρκαρω σωστα.Δυστυχως αυτο δεν συμβαινει με ολους και πολλοι θεωρουν οτι μπορουν να παρκαρουν οπου τους βολευει.Και αυτο ειναι κατι που διαπιστωνω μερα με τη μερα ολο και περισσοτερο γιατι σαν νεος γονιος σε καθημερινη βαση βγαζω βολτα τον πιτσιρικα μου με το καροτσι οπου πολλες φορες τα πεζοδρομια ειναι απροσπελαστα και αναγκαζομαι να βγω στον δρομο. Ο σκοπος που ξεκιναω αυτο το νημα ειναι να ανεβαζουμε φωτογραφιες απο παρομοιες καταστασεις που συναναταμε στην καθημερινοτητα μας με στοχο εστω και μια απο αυτες να φτασει στον υπαιτιο και να συνετιστει. Ζηταω απο εσας φωτογραφιες με παρανομα παρκαρισματα αναγραφοντας το σημειο που εχει τραβηχτει η φωτο.Θα σας παρακαλουσα ομως προηγουμενως να εχετε σβησει την πινακιδα του εμπλεκομενου οχηματος γιατι ειναι και αυτα τα προσωπικα δεδομενα στη μεση. Κανω λοιπον την αρχη με μια σημερινη φωτο απο την βολτα μας.Ειναι στην Χρυσανθου Τραπεζουντος στο Ελληνικο 7 1
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μια χαρά έχουν αφήσει χώρο ανάμεσα για να περάσεις με το καροτσάκι, τι παραπονιέσαι;; Πέρα από την πλάκα, τραγικό.
dtzgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Περνά, χώρας... Τι... Όχι; Δεν χωρούσες τελικά; Ουπς....!
dalain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Οχι δεν χωρεσα παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των αγαπητων οδηγων να μου αφησουν κενο....
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, dalain είπε Οχι δεν χωρεσα παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των αγαπητων οδηγων να μου αφησουν κενο.... Πήγα σήμερα στις κούνιες με τις κόρες μου , σήκωσα 17 υαλοκαθαριστήρες και 5-6 δεν μπορούσα γιατί είναι από αυτούς που είναι μέσα στο καπό . Απόσταση 5 λεπτών στον Παλαιό Φάληρο που δεν είμαστε πυκνοκατοικημένη περιοχή και όλα τα σπίτια έχουν παρκιγκ
dalain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Πήγα σήμερα στις κούνιες με τις κόρες μου , σήκωσα 17 υαλοκαθαριστήρες και 5-6 δεν μπορούσα γιατί είναι από αυτούς που είναι μέσα στο καπό . Απόσταση 5 λεπτών στον Παλαιό Φάληρο που δεν είμαστε πυκνοκατοικημένη περιοχή και όλα τα σπίτια έχουν παρκιγκ Αναθεμα και αν θα καταλαβουν γιατι ειναι σηκωμενοι.... 12
christopher0016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 πολύ γάιδαρος ο τύπος με το Opel , όχι ότι οι άλλοι πάνε πίσω αλλά αυτός το τερμάτισε. Τροχαία καλείτε;;
dalain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Αν εισαι αναπηρος και γονιος δικαιουσαι 2 θεσεις παρκιν...Τι;Οχι; Σκλαβενιτης Ελληνικου 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε πολύ γάιδαρος ο τύπος με το Opel , όχι ότι οι άλλοι πάνε πίσω αλλά αυτός το τερμάτισε. Τροχαία καλείτε;; αν και θα επρεπε να καλεσω,προτιμησα και αυτη τη φορα να μην χαλασω την ηρεμια της οικογενειας μου... 5
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, dalain είπε Αν εισαι αναπηρος και γονιος δικαιουσαι 2 θεσεις παρκιν...Τι;Οχι; Σκλαβενιτης Ελληνικου αν και θα επρεπε να καλεσω,προτιμησα και αυτη τη φορα να μην χαλασω την ηρεμια της οικογενειας μου... Ἐχω καλέσει 3 φορές , δεν ήρθε ποτέ κανένας
christopher0016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Όσους υαλοκαθαριστήρες και να σηκώσετε πάλι όπως θέλουν θα παρκάρουν.. εάν περνάμε όλοι την τροχαία και ήξεραν ότι θα φάνε κλήση τότε σίγουρα δεν θα παρκάραν ετσι.. Αλλά και εγώ σε παρόμοια περιστατικά που έχω καλέσει τροχαία δεν ήρθαν , άμα γινόταν μαζικά ίσως έδιναν σημασία οι μπάτσοι... Τραγικό πάντως να καλεις και να μην έρχονται τα ζώα Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από christopher0016 4
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε Όσους υαλοκαθαριστήρες και να σηκώσετε πάλι όπως θέλουν θα παρκάρουν.. εάν περνάμε όλοι την τροχαία και ήξεραν ότι θα φάνε κλήση τότε σίγουρα δεν θα παρκάραν ετσι.. Δυστυχώς όπως έγραψα και πάνω δεν έρχονται. Ένα από τα πράγματα που ζηλεύω σε άλλες χώρες 1
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 https://www.streetpanthers.gr/product/αυτοκόλλητα-γάιδαρος-50-τεμ/ 13
Gilmen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δυστηχως δεν υπαρχει καμια σωτηρια οτι και να κανουμε μονο το μπελα μας βρισκουμε στο τελος εχουνε ξεσαλωσει κανεις παρατηρηση σε καφρους που παρκαρουνε παρανομα και βρισκεις και τον μπελα σου,καλεις τροχαια ακομη ερχεται......μαλλον παει μεσω αμερικης για να φτασει.... τραγικα πραγματα, Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από Gilmen
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Εγώ βγάζω το κλειδί και τους κάνω το αυτοκίνητο καινούργιο. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Αφού το κράτος είναι ξεφτιλισμένο και δεν προστατεύει τους πολίτες.
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Gilmen είπε Δυστηχως δεν υπαρχει καμια σωτηρια οτι και να κανουμε μονο το μπελα μας βρισκουμε στο τελος εχουνε ξεσαλωσει κανεις παρατηρηση σε καφρους που παρκαρουνε παρανομα και βρισκεις και τον μπελα σου,καλεις τροχαια ακομη ερχεται......μαλλον παει μεσω αμερικης για να φτασει.... υτραγικα πραγματα, Εδλω προχθές πήγε να με πατήσει ένας με επαγγελματικό βαν ενώ πέρναγα μία πλατεία και δεν είχε βγάλει φλας όταν πήγε να στρίψει , του φώναξα φλας απο το παράθυρο και κατέβηκε και μου κόλλησε στην μούρη λές και θα τον φοβόμουν. Τι να λέμε τώρα , πλέον χάνεις και το δίκιο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις