Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το thread για να συζητήσουμε τυχόν προσφορές σε φωτογραφικά είδη.

Εδώ βλέπω την M100 στο Mediamarkt στην τυπική τιμή των 399 και στην 1η φώτο της μηχανής λέει "media markt επιστροφη χρηματων έως 250 ευρώ"

Ξέρει κανείς πως λειτουργεί αυτό?

Για παράδειγμα θα με ενδιέφερε να πάρω τον 22/2 της Canon που κάνει 249 ευρώ. και έχει και αυτός τη λεζάντα της επιστροφής 250 ευρώ

• Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nickolas είπε

Ανοίγω αυτό το thread για να συζητήσουμε τυχόν προσφορές σε φωτογραφικά είδη.

Εδώ βλέπω την M100 στο Mediamarkt στην τυπική τιμή των 399 και στην 1η φώτο της μηχανής λέει "media markt επιστροφη χρηματων έως 250 ευρώ"

Ξέρει κανείς πως λειτουργεί αυτό?

Για παράδειγμα θα με ενδιέφερε να πάρω τον 22/2 της Canon που κάνει 249 ευρώ. και έχει και αυτός τη λεζάντα της επιστροφής 250 ευρώ

Έως ..... αγοράζοντας λοιπόν κάποιος την m100 , αποκτάει το δικαίωμα σε επόμενη αγορά , να κερδίσει έκπτωση η οποία θα φτάσει ανάλογα με την αξία του αντικειμένου , εως 250 ευρώ ...... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πότε ξεκινάνε οι εκπτώσεις; Κάμερες που παρακολουθώ στο σκρουτζ ανεβικαν 100+ ευρώ τις τελευταίες μέρες... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 649 από photoagora η Nikon D7200, μιας και έχει cashback 200 ευρώ από τη Nikon η συγκεκριμένη.

https://www.photoagora.gr/fwtografia/d-slr-cameras/nikon-d7200-body.html

ΥΓ: Στην ίδια τιμή (649) είχε πάλι η d7200 για μια μέρα στο photoagora πριν λίγες μέρες. Τώρα δε ξέρω πόσο θα την κρατήσει. Την είχε βάλει τότε για μια μέρα όπως λέω στα 649 και μετά την πήγε στα 849 συμπεριλαμβανομένου του cashback (δηλαδή σαν να είχε αρχική 1049..)

EDIT: Πλέον εξαντλημένο. 

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.
Στις 2/6/2019 στις 9:36 ΜΜ, nickolas είπε

Όπως γράφτηκε ήδη, είναι μέχρι 250 ευρώ ανεξαρτήτως προϊόντος. Για τον φακό αυτό είναι 20 ευρώ.

Πάντως, αφού ψήνεσαι για τέτοια αγορά, εξέτασε σοβαρά και το ενδεχόμενο να πάρεις ένα ανταπτοράκι των 10 ευρώ και ένα φακό Helios 44 (58mm f2). Με το focus peaking που έχει η M100 αυτός ο φακός αποκτά νέα ζωή. Δεν είμαι φαν του παλιού εξοπλισμού όπως ο Μπάμπης, αλλά επειδή το έχω δει στην πράξη με την Canon M50, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Όχι μόνο η εστίαση είναι παιχνιδάκι, με αποτελέσματα συχνά καλύτερα από autofocus αλλά και η ποιότητα εικόνας είναι σε σαφώς ανώτερο επίπεδο από αυτό του κιτ φακού.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ακόμα και σε κινούμενα θέματα - υπό προϋποθέσεις - μπορείς να κάνεις καλύτερη δουλειά και από AF υπό την προϋπόθεση ότι γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι αυτά κινούνται εντός ορισμένου βάθους πεδίου.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nickolas είπε

H EOS RP σώμα έχει πέσει στα 659 ευρώ στο e-infin

Βέβαια λέει out of stock οπότε ποιος ξέρει τι γίνεται...

Μαζί με τον νέο 35/1.8 νομίζω είναι καλός συνδυασμός στα ~1100 ευρώ αν και όχι τελείως compact.

Άλλαξες γνώμη για την M100;

Δημοσ.

Νιωθω τυχερός που άνοιξε αυτό το θέμα σχετικά πρόσφατα κιόλας. Εχω σταμπάρει ένα κιτ της νικον για τελείως χομπιστικο επίπεδο αξίας 499 ευρώ το οποίο υπάρχει σε όλα σχεδόν τα καταστήματα λιανικής στην ίδια τιμή ( Εδώ το λινκ)

Αρχικα ποια η γνώμη σας για το εν λόγω κιτ και δεύτερον κ πιο σημαντικό, πως γίνεται αυτό το κασμπακ που λέει η νικον με έως 600 ευρώ κέρδος.. Δηλαδή πάω τους λέω το θέλω και επειδή είναι kit της D3500 μου αφαιρούν τα 100 ευρώ; η γίνεται κάτι αλλο;

• Like 1
Δημοσ.

Έχει αφαιρεθεί οποία έκπτωση ήταν να αφαιρεθεί και η τελική τιμή συνυπολογίζοντας το cashback είναι τα 499. 

Μια χαρά μηχανή και συμφέρουσα επιλογή με τους δυο φακούς και τα υπόλοιπα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stratigos24 είπε

Έχει αφαιρεθεί οποία έκπτωση ήταν να αφαιρεθεί και η τελική τιμή συνυπολογίζοντας το cashback είναι τα 499. 

Μια χαρά μηχανή και συμφέρουσα επιλογή με τους δυο φακούς και τα υπόλοιπα.

Δηλαδή σε όλες τις υπάρχουσες προσφορες έχει αφαιρεθεί; διότι θεωρώ ότι σε κάποια καταστήματα υπάρχει αντίστοιχο κασμπακ της κανον όπου δεν υπολογίζεται επί της τιμής αλλά συμπληρώνεις αίτηση ονλαιν κ στα επιστρέφει η εταιρεία. Γιαυτό είχα την απορία εάν είναι ακόμα πιο χαμηλά απτά 499 και στη νικον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην canon κανείς αγορά όσο κάνει και μετά συμπληρώνεις αίτηση ηλεκτρονικά και iban σου και σου καταθέτουν πίσω το cashback. 

Στη Nikon έχει αφαιρεθεί ήδη όταν την αγοράζεις.

Επεξ/σία από stratigos24
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stratigos24 είπε

Στην canon κανείς αγορά όσο κάνει και μετά συμπληρώνεις αίτηση ηλεκτρονικά και iban σου και σου καταθέτουν πίσω το cashback. 

Στη Nikon έχει αφαιρεθεί ήδη όταν την αγοράζεις.

Ενδιαφέρουσα αυτή η παρατήρηση για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση στο ταμείο 😂😂

Εκτός από το παραπάνω κιτ που ανέφερα, για έναν αρχάριο σαν εμενα που θελει να ασχοληθεί με τη φωτογραφία τελείως ερασιτεχνικα, και κυρίως σαν χόμπι στην αρχή, τι άλλο θα πρότεινες μιας κ υπάρχουν πολλές προσφορές αυτή την περίοδο στην αγορά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...