johnieXoX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Djzan είπε ριξε μια ματιά σε αυτά . ειναι πολύ ποιοτικά και αξιόπιστα!!! https://www.mediamarkt.gr/el/search.html?searchParams=%2FSearch.ff%3Fquery%3Dla%2Bgermania%26filterTabbedCategory%3Donlineshop%26filteravailability%3D1%26filterTyp%3D%CE%91%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B7%2B%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B1%2B%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%7E%7E%7E%CE%A6%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%82%2B%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%7E%7E%7E%CE%A6%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%82%2B%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%2B%CE%BC%CE%B5%2B%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B1%2B-%2BMultiGas%7E%7E%7E%CE%A6%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%82%2B%CE%AC%CE%BD%CF%89%2B%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%26channel%3Dmmgrel%26productsPerPage%3D20%26followSearch%3D9970&searchProfile=onlineshop&query=la+germania&sort=&page=&sourceRef=INVALID Τα έχεις δοκιμάσει φίλε μου? στο ματί, τα έχω δει και από κοντά, φαίνονται πολύ ποιοτικά προϊόντα τα La Germania (τα οποία είναι ιταλικά ).. όμως θα με ενδιέφερε και η άποψη κάποιου που τα έχει χρησιμοποιήσει. ειδικά τον φούρνο αερίου.. για τα μάτια πάνω κάτω όλοι συμφωνούν πως είναι καλύτερα
archimidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Θεωρώ ότι δεν έχει διαφορά οι απλές συσκευές με τις εντοιχισμένες, εφόσον τοποθετηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Με το μαγείρεμα πολύ ικανοποιημένος. Θα ήθελα καλύτερη ρύθμιση στη θερμοκρασία του φούρνου και να πέφτει πιο χαμηλά (δεν πάει κάτω από 180c). Επίσης ο φούρνος μου έχει ηλεκτρικο γκριλ πάνω. Θα προτιμούσα να έχει και πάνω γκριλ αερίου. Αλλά και πάλι με τον αέρα μια χαρά τα ξεροψηνει τα κρέατα. Γενικά καλή οικονομία. Χρειάζεται ένα θερμόμετρο στο φούρνο. Το καθάρισμα στα μάτια σίγουρα είναι πιο δύσκολο από μια κλασική κουζίνα. Κάποιο προβλημα που είχα παρήγγειλα το ανταλλακτικό και τα άλλαξα μόνος μου, σε ηλεκτρικό φούρνο δεν νομίζω πως θα τα κατάφερνα . Γενικά δεν θα άλλαζα την επιλογή μου και δεν πολύ γουστάρω πλέων να μαγειρεύω σε ηλεκτρικό.
johnieXoX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Στις 3/6/2019 στις 11:52 ΜΜ, archimidis είπε Θεωρώ ότι δεν έχει διαφορά οι απλές συσκευές με τις εντοιχισμένες, εφόσον τοποθετηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Με το μαγείρεμα πολύ ικανοποιημένος. Θα ήθελα καλύτερη ρύθμιση στη θερμοκρασία του φούρνου και να πέφτει πιο χαμηλά (δεν πάει κάτω από 180c). Επίσης ο φούρνος μου έχει ηλεκτρικο γκριλ πάνω. Θα προτιμούσα να έχει και πάνω γκριλ αερίου. Αλλά και πάλι με τον αέρα μια χαρά τα ξεροψηνει τα κρέατα. Γενικά καλή οικονομία. Χρειάζεται ένα θερμόμετρο στο φούρνο. Το καθάρισμα στα μάτια σίγουρα είναι πιο δύσκολο από μια κλασική κουζίνα. Κάποιο προβλημα που είχα παρήγγειλα το ανταλλακτικό και τα άλλαξα μόνος μου, σε ηλεκτρικό φούρνο δεν νομίζω πως θα τα κατάφερνα . Γενικά δεν θα άλλαζα την επιλογή μου και δεν πολύ γουστάρω πλέων να μαγειρεύω σε ηλεκτρικό. χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω πως ένας ηλεκτρικός φούρνος διαθέτει: - ψήσιμο από πάνω - ψήσιμο από κάτω - γκριλ - ψήσιμο στον αέρα - συνδυασμούς των παραπάνω (ψήσιμο πάνω-κάτω, ψήσιμο πάνω και αέρα, και δε ξέρω γω τι άλλο..) ένας φούρνος αερίου τι δυνατότητες προσφέρει? νομίζω πως είναι λιγότερες, αλλά στην πράξη οι περισσότεροι τρόποι ψησίματος κάνουν καμία διαφορά?
archimidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 τουλάχιστον ο LA germania ο καθένας έχει άλλα πράγματα ή τέλος πάντων έχει κάποιες κατηγορίες. ο δικός μου έχει τις παρακάτω λειτουργίες: ψήσιμο από κάτω με γκάζι ψήσιμο από κάτω με γκάζι + αέρα (είναι για να βάλεις πχ 2 ταψιά ή όταν θες να ψήνει και από την πάνω μεριά καλύτερα, συνήθως για ψητά ή πίτες τον έχω έτσι) και ηλεκτρικό γκριλ απάνω (δεν λειτουργεί ταυτόχρονα ούτε με το γκάζι ούτε με τον αέρα δυστυχώς, είναι για να δώσεις χρώμα και μόνο, όχι να ψήσεις γιατί θα στα κάψει αν το αφήσεις αρκετή ώρα) είμαι οκ με τα παραπάνω αλλά ιδανικά θα ήθελα να δοκιμάσω την επόμενη σειρά που έχει γκάζι και στη πάνω μεριά του φούρνου. Πιστεύω ότι τα ψητά θα γίνονταν ακόμα καλύτερα 🐖 μπορεί να φαίνονται λίγες σαν λειτουργίες αλλά εγώ είμαι οκ. και πιστεύω ότι και αυτή η απλότητα βοηθάει και κατασκευαστικά ώστε να σου βγάλει λιγότερα προβλήματα σαν συσκευή (δεν έχει καθόλου πλακέτες - ηλεκτρονικά) και να καεί κάτι το αλλάζεις και μόνος σου αν πιάνουν τα χέρια σου.)
johnieXoX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Ξέρετε κάποιο κατάστημα με ποικιλία σε φούρνους αερίου για να τους δω από κοντά?? Πήγα σήμερα στον κοτσοβολο και είχε μόνο μάτια και αυτά ελάχιστα.. φούρνους δεν πουλάει καν..
freelove Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω φούρνο με φυσικό αέριο. Ξαφνικά σβήνει μόνο του στο 10 λεπτό η 15 λεπτά περίπου. Νομίζω ότι το φάει ψήνεται και η φωτιά έχει σβήσει. Η μάρκα είναι lofra. Μού είπαν να καθαρίσω το μπεκ με σκούπα και σεσουάρ μαλλιών από τα σκουπίδια πού μπορεί να είχε. Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια. Δώστε τα φώτα σάς παρακαλώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα