Zerg13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Εχω ενα Xiaomi Redmi note 4. Και το φορτιζω με τον μαμισιο φορτιστη. 1) χαλαω την μπαταρια να παρω κατι καλυτερο; 2) για να κερδισω σε μπριζες, μπορω να αγορασω ενα φορτιστη με 2 ports και το 1Α να το εχω συνεχεια στην μπριζα, να τροφοδωτει μετεορολογικο σταθμο; Και να φορτιζω με τα 2Α περιστασιακα; Ειναι καλη ιδεα; Η να παρω κατι ξεχωριστο. εχετε να μου κανετε προτασεις σε μαρκες; Βλεπω τους blitzwolf ειναι ψιλοτσουχτεροι...αξιζει να παω σε αυτους;
georgerapp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Εγω έχω κατι τέτοιο. https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S7-QC30-40W-5-USB-Desktop-Charger-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1060300.html?rmmds=search Μια χαρά,και όποια συσκευή εχει ταχυφορτίση την βαζω στην πράσινη θύρα που δίνει. Βαζεις οτι να ναι οπου να ναι,η συσκευή ρυθμιζει το ποσο θα τραβήξει ετσι και αλλιώς. Απο καλωδια τα κινητά να τα φορτίζεις με τα δικα τους και οχι με φθηνά απο άλλου είδους συσκευή π.χ . Οχι οτι θα πάθουν κακο αλλά αργούν να φορτίσουν γιατι έχουν απώλειες.
saruman123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Στις 2/6/2019 στις 9:03 ΜΜ, Zerg13 είπε Εχω ενα Xiaomi Redmi note 4. Και το φορτιζω με τον μαμισιο φορτιστη. 1) χαλαω την μπαταρια να παρω κατι καλυτερο; 2) για να κερδισω σε μπριζες, μπορω να αγορασω ενα φορτιστη με 2 ports και το 1Α να το εχω συνεχεια στην μπριζα, να τροφοδωτει μετεορολογικο σταθμο; Και να φορτιζω με τα 2Α περιστασιακα; Ειναι καλη ιδεα; Η να παρω κατι ξεχωριστο. εχετε να μου κανετε προτασεις σε μαρκες; Βλεπω τους blitzwolf ειναι ψιλοτσουχτεροι...αξιζει να παω σε αυτους; Εγώ σε όλα τα κινητά έχω τον γνήσιο φορτιστή και καλώδιο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
chios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Και εγώ το ίδιο, πότε δεν μου χάλασε μπαταρία ούτε πλακέτα φόρτισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα