Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνδεω το τηλεφωνο και δεν εχει καθολου φωτοφραφιες μεσα ενω ειναι γεματο. Μου το κανει εδω και καιρο απλα δεν ασχοληθηκα. Δουλεω με το drive αναγκαστικα. Πως το φτιαχνω; 

O υπολογιστης εχει windows10 και ειναι καλος σε hardware

Δημοσ.

Φροντισε να ειναι ξεκλειδωτο το τηλεφωνο οταν το συνδεεις στον υπολογιστη σου και αν σε ρωτησει για USB συνδεση επελεξε "μεταφορα αρχειων"

Δημοσ.
1 ώρα πριν, asmilon είπε

Φροντισε να ειναι ξεκλειδωτο το τηλεφωνο οταν το συνδεεις στον υπολογιστη σου και αν σε ρωτησει για USB συνδεση επελεξε "μεταφορα αρχειων"

Ξεκλειδωτο. Μου εφνανιζει ενα τηλεφωνο στο υπολογιστης μου, redmi note 4 αλλα ειναι αδειο οταν παταω πανω.

Δημοσ.

Στo τηλεφωνο σου αν συρεις την μπαρα απο πανω προς τα κατω, θα πρεπει να βλεπεις επιλογες συνδεσης USB, τι σου βγαζει εκει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, asmilon είπε

Στo τηλεφωνο σου αν συρεις την μπαρα απο πανω προς τα κατω, θα πρεπει να βλεπεις επιλογες συνδεσης USB, τι σου βγαζει εκει;

Δεν εχει τιποτα τετοιο. Εχει wifi,  το σημα, ρυθμισεις, και απο κατω εχει να πατησεις κατι στρογγυλα κουμπια. Gps, wifi, στιμιοτυπο οθονης, κλειδωμα , φακος,κτλ..

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Το πρωτο πηγα να βαλω δεν εμπαινε, το εφτιαξα τελικα, εγινα developer και αλλαξα και επανεφερα το usb multimedia mode->picture mode.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...