Zerg13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Συνδεω το τηλεφωνο και δεν εχει καθολου φωτοφραφιες μεσα ενω ειναι γεματο. Μου το κανει εδω και καιρο απλα δεν ασχοληθηκα. Δουλεω με το drive αναγκαστικα. Πως το φτιαχνω; O υπολογιστης εχει windows10 και ειναι καλος σε hardware
asmilon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Φροντισε να ειναι ξεκλειδωτο το τηλεφωνο οταν το συνδεεις στον υπολογιστη σου και αν σε ρωτησει για USB συνδεση επελεξε "μεταφορα αρχειων"
Zerg13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, asmilon είπε Φροντισε να ειναι ξεκλειδωτο το τηλεφωνο οταν το συνδεεις στον υπολογιστη σου και αν σε ρωτησει για USB συνδεση επελεξε "μεταφορα αρχειων" Ξεκλειδωτο. Μου εφνανιζει ενα τηλεφωνο στο υπολογιστης μου, redmi note 4 αλλα ειναι αδειο οταν παταω πανω.
asmilon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Στo τηλεφωνο σου αν συρεις την μπαρα απο πανω προς τα κατω, θα πρεπει να βλεπεις επιλογες συνδεσης USB, τι σου βγαζει εκει;
Zerg13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, asmilon είπε Στo τηλεφωνο σου αν συρεις την μπαρα απο πανω προς τα κατω, θα πρεπει να βλεπεις επιλογες συνδεσης USB, τι σου βγαζει εκει; Δεν εχει τιποτα τετοιο. Εχει wifi, το σημα, ρυθμισεις, και απο κατω εχει να πατησεις κατι στρογγυλα κουμπια. Gps, wifi, στιμιοτυπο οθονης, κλειδωμα , φακος,κτλ.. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από Zerg13
saruman123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δες με κάποιο πρόγραμμα τις Xiaomi αν αναγνωρίζει τις φωτογραφίες https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15075-Backup-Restore-εναλλακτικό-πρόγραμμα-από-το-Mi-PC-Suite/ και σώστες
Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Το πρωτο πηγα να βαλω δεν εμπαινε, το εφτιαξα τελικα, εγινα developer και αλλαξα και επανεφερα το usb multimedia mode->picture mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα