John LNgsn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Πανω απο την τηλεόραση υπάρχει μια λάμπα γραφείου που πιθανόν έκαψε το πανω μέρος της λιγο και το έλιωσε. Η τηλεόραση δουλεύει κανονικά,τι να κάνω; Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία... Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από John LNgsn
John LNgsn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, vgeovai είπε Τι να κανεις με πιο πράγμα? Εφόσον η τηλεόραση δουλεύει κανονικά. Το πανω μένει ακάλυπτο και φοβάμαι μην πάει και χαλάσει πιο εύκολα.Υπάρχει τετοια πιθανότητα; (Θα βάλω σιλικόνι μαλλον).
John LNgsn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, vgeovai είπε Δεν νομίζω. Χωρίς εικόνα δύσκολο να πει κάποιος. Μπορείς επίσης να βάλεις λίγη μονωτική/ταινία, που βγαίνει πιο εύκολα εάν χρειαστεί, μονο και μονο για να είναι καλυμμένο. Ειμαι καινουργιος και δεν ξερω πως μπαινει εικονα.Μηπως απο καποιο email?
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, John LNgsn είπε Ειμαι καινουργιος και δεν ξερω πως μπαινει εικονα.Μηπως απο καποιο email? Έχει επιλογή για επισύναψη, κάτω αριστερά. Αλλιώς το ανεβάζεις σε κάποιο hosting site και ποσταρεις στο URL.
stakyr1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Βάλε ένα σεμεδακι 😂😂 Είχε σεμεδάκι. Γι'αυτό κάηκε
jimmisk1974 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 τραβα παρε carbon απο αυτο που ντυνουν αυτοκινητα ... παρτο και σε μαυρο χρωμα να ειναι το ιδιο με την TV ... και ντυσε την εκει ... .. μετα αν θες σε καμια ακρη το ζεστενεις και με πιστολακι μαλλιων και μαζευτει να παρει τις κλείσεις ....... αθανατο ! ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα