dimitris__ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Είμαι ο dimitris__. Και το γράφω γιατί δεν είναι πάντα σαφές... Πιο συγκεκριμένα: Είδα post με το username μου που όμως δεν έχει γίνει από μένα. Κάνοντας klick στο [profile] είδα το δικό μου, αλλά στην [Αναζήτηση δημοσιεύσεων από τον/την dimitris__] είχε μέσα και τα posts του user dimitris74. Έχει γίνει δηλαδή κάποιο μπέρδεμα στα user ID. Παρακαλώ ενημερώστε με αν είναι να αλλάξω username ή οτιδήποτε.
dimitris74 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 he he ayto einai mpleksimo file mou mallon tha eisai o allos mou eaytos
Leibniz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Den ehoun provlhma ta user_id's. Apla einai bug sto search tou forum logw tou underscore sto onoma sou. Dokimase na mpeis edw : http://www.insomnia.gr/phpBB2/search.php?search_author=____ Tha deis oti sou vgazei post apo users me nick tessarwn xaraktirwn.
dimitris__ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Αυτό είναι το ένα θέμα. Το άλλο είναι ότι ποστάρει κάποιος (ο dimitris74 μάλλον) και φαίνεται το δικό μου username.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.