Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όσοι έχετε  το εισιτήριο από πέρσι τώρα είναι ευκαιρία να βρείτε ξενοδοχείο γιατί ακόμα δεν έχει κόσμο , βρήκα στη Νάξο σε κεντρικό σημείο πολύ εύκολα κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν ισχύε

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
  • Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, mindreader είπε

Η εχω προβληματα ορασης που δεν εχω αντιληφθει, ή κατι αλλο παιζει...

Απο που στο https://www.tourism4all.gov.gr/

μπορει να γινει η ηλεκτρονικη αιτηση;

Δεν το βρισκω πουθενα!!!!!

:(

Έλα ντε...🙄

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Η εχω προβληματα ορασης που δεν εχω αντιληφθει, ή κατι αλλο παιζει...

Απο που στο https://www.tourism4all.gov.gr/

μπορει να γινει η ηλεκτρονικη αιτηση;

Δεν το βρισκω πουθενα!!!!!

:(

Θα πατησεις κοινωνικος τουρισμος 2020 στο google.. Θα μπεις στη σελίδα του οαεδ που σου βγαζει κ μτ θα πατησεις εκει που λεει δικαιουχοι.. 

Μετα κανεις εισοδο ειτε με κωδικους οαεδ ειτε με taxisnet κ μετα ολα ειναι απλα.. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Θα πατησεις κοινωνικος τουρισμος 2020 στο google.. Θα μπεις στη σελίδα του οαεδ που σου βγαζει κ μτ θα πατησεις εκει που λεει δικαιουχοι.. 

Μετα κανεις εισοδο ειτε με κωδικους οαεδ ειτε με taxisnet κ μετα ολα ειναι απλα.. 

Ο φίλος παραπάνω αναφέρεται σε άλλο πρόγραμμα (τουρισμός για όλους), εσύ στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, fotodv7 είπε

Ο φίλος παραπάνω αναφέρεται σε άλλο πρόγραμμα (τουρισμός για όλους), εσύ στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού. 

Α δν το ηξερα.. Αυτο τι ειναι? 

😯

Δημοσ.

Έχω κάνει αίτηση στο ΟΑΕΔ eServices IIS, και είναι σε στάδιο ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Έτσι πάει ή άλλοι είχαν διαφορετικό αποτέλεσμα;

Επίσης, έχει βγάλει κανείς άκρη τι θα γίνει με την επιδότηση τόσο της διαμονής, όσο και των ναύλων που είπαν ότι θα επιδοτηθούν πρώτη φορά φέτος;

Δημοσ.

Εγω εχω κανει ηδη αιτηση για τον κοινωνικο τουρισμο απο οαεδ. Μπορω να κανω και στο Κοινωνικος Τουρισμος για ολους μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα για το αλλο?

Δημοσ.

Δεν σε περιορίζει κάτι, κάνεις αίτηση και στα 2. Απλά αν τελικά βγεις δικαιούχος του ΟΑΕΔ (δεδομένου ότι εκεί θα βγουν πρώτα τα αποτελέσματα), αυτόματα θα αποκλειστείς από την κλήρωση του tourism4all. Αν τώρα γίνει πρώτα η κλήρωση, θα αποκλειστείς μετά στον ΟΑΕΔ. Άλλωστε τα στοιχεία τα έχουν και στα 2, πολύ απλό είναι να μπλοκάρουν τα διπλά ΑΦΜ/ΑΜΚΑ.

Αν ήσουν δικαιούχος κοινωνικού τουρισμού πέρυσι, αυτόματα θα αποκλειστείς και από τα 2.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Έχω κάνει αίτηση στο ΟΑΕΔ eServices IIS, και είναι σε στάδιο ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Έτσι πάει ή άλλοι είχαν διαφορετικό αποτέλεσμα;

Έτσι πάει. Λογικά θα βγουν τα αποτελέσματα μετά τη λήξη της προθεσμίας διότι πάει με σειρά προτεραιότητας, οπότε δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα σε ποια θέση θα είσαι από την στιγμή που θα κάνουν και άλλοι αίτηση.

Δημοσ.

Τι εννοείς σε ποια θέση θα είμαι;

Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τον Κοινωνικό Τουρισμό, πρώτη φορά κάνω αίτηση.

Επίσης, θα ανακοινωθεί κάποια λίστα με τα συνεργαζόμενα καταλύματα, ή ισχύει αυτή που βρίσκω στο http://www.koinonikostourismos.gr/oaed;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τι εννοείς σε ποια θέση θα είμαι;

Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τον Κοινωνικό Τουρισμό, πρώτη φορά κάνω αίτηση.

Επίσης, θα ανακοινωθεί κάποια λίστα με τα συνεργαζόμενα καταλύματα, ή ισχύει αυτή που βρίσκω στο http://www.koinonikostourismos.gr/oaed;

Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες, 113.000 αν θυμάμαι καλά, και αυτοί που θα κάνουν αίτηση θα μοριοδοτηθούν με συγκεκριμένα κριτήρια. Θα πάρουν την επιδότηση αυτοί που έχουν τα περισσότερα μόρια, δηλαδή όσοι βρίσκονται μέσα στους 113.000. Αν δηλαδή είσαι στην θέση 113.001, τότε χάνεις την επιδότηση.

Δημοσ.

Μισό, δεν είπαν ότι φέτος θα είναι περίπου τριπλάσιοι οι δικαιούχοι στα πλαίσια της προώθησης του εγχώριου τουρισμού λόγω κορονοϊού, άρα κοντά στις 300.000 επιταγές;

Επίσης, θα αντλήσουν μόνοι τους λοιπά στοιχεία όπως εισόδημα, αριθμό τέκνων κ.λπ.;

Γιατί στην αίτηση που έκανα δεν είδα πουθενά κάτι, και όταν επιχείρησα να καταχωρήσω το παιδί μου που δεν έχει κλείσει τα 2 έτη ακόμα, μου έβγαλε σφάλμα ότι δεν προβλέπεται δικαιούχος κάτω των 5 ετών ή κάτι τέτοιο.

Δηλαδή πώς θα υπολογιστούν τα μόρια αν δε δει το σύστημα ότι έχω παιδί;

Δημοσ.

Καλημερα phanispal

Παμε να τα δουμε ενα ενα

1 Το προγραμμα του οαεδ  εχει τουρισμο για σενα και για ωφελουμενο σου κάτω απο σενα, Δηλαδη  γυναικα και παιδι πανω απο 5 χρονων, το παιδι κατω απο 5 δεν σε αφηνει να το προσθεσεις γιατι ουτως η αλλως κατω απο 5 δεν πληρωνει πουθενα.

2 Τα στοχεια σου για τα περνει απο το taxis με το που δωσεις τους κωδικους , οποτε βλέπει το συστημα 

3 αν  εχεις παρει περσυ δεν διακουσαι φετος θα ακυρωθεί και τσαμπα η αναμονη

4 Ειναι με μορια ,λογικο να προτιμηθεί κάποιος η καποια που ειναι ανεργη σε οαεδ με παιδια κτλ ,

5 Μετα την ανακοινωση των προσωρινων αποτελεσματων δινει μια εβδομαδα? περιπου για ενστασεις , μετα ακολουθουν τα οριστικα αποτελεσματα

6 μετα τα οριστικα αποτελεσματε βγαινει λιστα με περιοχες και καταλυματα.  διαλεγεις που θες να πας   διαλεγεις καταλυμα και το κλεινεις.. Αν θυμαμαι καλα πριν 2 χρονια ειχα βρει απο την λιστα ειχα διαβασει κριτικες για το καταλυμα  ειχα παρει τηλ ειχα αναφερει οτι ειχα κοινωνικο τουρισμο οαεδ και ειχα κλεισει ημερομηνιες

7 Οταν πας σε καταλυμα υπογραφεις υπεθυνες δηλωσεις για να ειναι οκ κ το καταλυμα και εσυ οτι πηγες και εκανες χρησης της παροχης.

8 η διαρκεια ειναι ενας χρονος ,οποτε μπορείς να πας και το αλλο καλοκαιρι για αυτο κι δεν σε αφηνει να κανεις καθε χρονο ,.Σου λεει αν πηρες το 2019 εχεις επιλογη μεχρι και το καλοκαιρι του 2020 ( ειδικα για φετος το πηγαν οκτωβρη νομιζω) . Μπορεις να πας και χειμωνα κτλ

9 Ειναι αλλο αυτό και αλλο το τουρισμός για ολους του υπουργειου πολιτισμού . Το 2ο παει με εισοδηματικα κριτηρια  δεν μπορείς να παρεις και τα 2. Αλλα νομιζω ο φιλος εχει δικιο οτι κανεις αιτηση και αν παρεις οαεδ ενημερωνει το συστημα και  σε υπουργειο τουρισμου σε κοβει με αιτιλογια  οτι πηρες οαεδ . Ετσι φανταζομαι τουλαχιστον

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι. Πέρσι το Νοέμβριο ήρθα εις γάμου κοινωνία και φέτος το Μάρτιο ήρθε το μπεμπέ στον κόσμο τούτο. Από ότι έχω καταλάβει το μωρό εφόσον είναι κάτω των 5 ετών δεν έχει νόημα να το δηλώσεις. Όμως τι γίνεται την σύζυγο; Από την στιγμή που οι αιτήσεις ελέγχονται με την φορολογική δήλωση του οικονομικού έτους 2018 πάει να πει πως θα δηλώσω ανύπαντρος;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...