Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 hours ago, 26ska said:

Τι σου απάντησε τελικά ο ξενοδόχος;

Τίποτα ακόμη...σιγή ασυρμάτου...

...θα στείλω άλλο ένα μήνυμα, αλλά εικάζω ότι ευνοείται μια προφορική επικοινωνία, χωρίς αποδείξεις περί λεχθέντων, οπότε δεν πρόκειται να λάβω εγώ τέτοια πρωτοβουλία για συντόμευση της συνεννόησης.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 897
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είχα διαβάσει εδώ ότι "Οι πάροχοι δεν μπορούν να δεχθούν στο πλαίσιο του προγράμματος δικαιούχους των οποίων ο τόπος διαμονής βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα με το κατάλυμά τους, εκτός από συγκεκριμένες εξαιρέσεις."

...αλλά δεν μπορώ να βρω ποιές είναι αυτές οι εξαιρέσεις...έχει κανείς ιδέα ή εμπειρία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το μπεο καβάλα...δεν ξανακάνω δήλωση άλλη φορά,τραγικά καταλύματα,σε αντιμετωπίζουν σαν τρίτης κατηγορίας πελάτη,αν έχεις μια επιταγή,δεν σου δίνουν δικλινο αλλά σου χρεώνουν το δωμάτιο,η ξενοδοχείο σαν για δύο άτομα.

Επεξ/σία από Slither
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αξιοποίησα τελικά την επιταγή για μια σύντομη διήμερη διαμονή στα Γιάννενα, απ' όπου περνούσα έτσι κι αλλιώς το περασμένο ΠΣΚ, και δεν μου πήραν καθόλου χρήματα για συμμετοχή...νοτ μπάδ

On 25/12/2024 at 00:00, definitio said:

Είχα διαβάσει εδώ ότι "Οι πάροχοι δεν μπορούν να δεχθούν στο πλαίσιο του προγράμματος δικαιούχους των οποίων ο τόπος διαμονής βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα με το κατάλυμά τους, εκτός από συγκεκριμένες εξαιρέσεις."

...αλλά δεν μπορώ να βρω ποιές είναι αυτές οι εξαιρέσεις...έχει κανείς ιδέα ή εμπειρία;

Ως προς αυτό το ερώτημα, κάτι σχετικό μού είπε ο ξενοδόχος εκεί που έμεινα, ότι αν η απόσταση είναι >100χλμ από τον τόπο διαμονής, μπορεί να εξαργυρωθεί η επιταγή κι εντός της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας/Νομού.

...δεν βρήκα πουθενά κάτι τέτοιο γραμμένο, κι αυτός έλεγε ότι αλλάζουν συχνά οι όροι, αλλά το δοκίμασαν για έναν άλλο πελάτη και πέρασε...οπότε ίσως αυτή η προϋπόθεση να αρκεί...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν δεν χρησιμοποιηθεί η επιταγή και μείνει χωρίς να την εξαργυρωσεις,μπορείς να δηλώσεις εκ νέου τη νέα χρονιά η σε αποκλείουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Slither είπε

Αν δεν χρησιμοποιηθεί η επιταγή και μείνει χωρίς να την εξαργυρωσεις,μπορείς να δηλώσεις εκ νέου τη νέα χρονιά η σε αποκλείουν?

Νομίζω ότι την επόμενη χρονιά αποκλείεσαι είτε την χρησιμοποιήσεις είτε όχι. Από την στιγμή που κληρώθηκες είχες 1 ολόκληρο έτος να την χρησιμοποιήσεις, αν δεν το έκανες τότε έχασες την ευκαιρία σου. Μαζί και εγώ, καθώς κληρώθηκα και δεν θα μπορέσω να την χρησιμοποιήσω τελικά.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Slither είπε

αποκλείεσαι για 2 χρόνια... Αλλη μια επιτυχία του Ελληνικού κράτους. 

• Confused 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι από τη στιγμή που επιταγή που θα πάρεις φέτος (2025) και μπορείς να την αξιοποιήσεις μέχρι του χρόνου τον Ιούλιο του 2026, δε μπορείς να κάνεις αίτηση το 2026 αλλά το 2027.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Νομίζω ότι την επόμενη χρονιά αποκλείεσαι είτε την χρησιμοποιήσεις είτε όχι. Από την στιγμή που κληρώθηκες είχες 1 ολόκληρο έτος να την χρησιμοποιήσεις, αν δεν το έκανες τότε έχασες την ευκαιρία σου. Μαζί και εγώ, καθώς κληρώθηκα και δεν θα μπορέσω να την χρησιμοποιήσω τελικά.

Εγώ το θεωρώ λογικό, να μην την παίρνουν συνέχεια οι ίδιοι, να το πάρουν και οι επόμενοι. Τώρα αν κάποιος δεν την χρησιμοποίησε ενώ είχε 1 ολόκληρο έτος στην διάθεσή του, νομίζω αυτό είναι πρόβλημα του καθενός.

• Like 1
Δημοσ.

Μα ουσιαστικά αποκλείεσαι για ένα χρόνο. Αλλιώς θα το έπαιρνες κάθε χρόνο.

Ούτως ή άλλως, όταν ανακοινώνονται τα οριστικά αποτελέσματα είναι αργά για να βρεις κάτι Ιούλιο/Αύγουστο του ίδιου έτους που θέλουν οι περισσότεροι και τα άκυρα πέφτουν βροχή, εδώ τα λέμε κάθε χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...