Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ερώτηση αν ξέρει κανείς. Σε συγγενικό μου πρόσωπο (που εκανε πρώτη φορά την αίτηση) γράφει ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ και απο κάτω έχει τα στοιχεία του και ενα barcode. Αυτό όντως είναι ΜΟΝΟ; Για κατάλυμα δεν; (όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να απαντήσει ας μου κάνει παράθεση ώστε να μου έρθει ειδοποίηση για να το δω) Επεξ/σία 1 Ιουλίου από Xristaras12
makiss8 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 43 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Ερώτηση αν ξέρει κανείς. Σε συγγενικό μου πρόσωπο (που εκανε πρώτη φορά την αίτηση) γράφει ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ και απο κάτω έχει τα στοιχεία του και ενα barcode. Αυτό όντως είναι ΜΟΝΟ; Για κατάλυμα δεν; (όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να απαντήσει ας μου κάνει παράθεση ώστε να μου έρθει ειδοποίηση για να το δω) σωστα για καταλυμα ειναι ο αριθμος επιταγης που γραφει. καλεις δινεις τον αριθμο αυτο στο ξενοδοχειο ετοιμος καλες βουτιες 1
phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Με τα ακτοπλοϊκά πώς γίνεται η διαδικασία, το έχει κάνει κανείς; Πρώτα τα κλείνουμε και μετά δείχνουμε τις επιταγές; Προπληρώνονται ή γίνεται κράτηση; Πώς ξέρουμε αν το καράβι που θέλουμε δέχεται επιταγές;
ekrepali Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 7 hours ago, Xristaras12 said: Ερώτηση αν ξέρει κανείς. Σε συγγενικό μου πρόσωπο (που εκανε πρώτη φορά την αίτηση) γράφει ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ και απο κάτω έχει τα στοιχεία του και ενα barcode. Αυτό όντως είναι ΜΟΝΟ; Για κατάλυμα δεν; (όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να απαντήσει ας μου κάνει παράθεση ώστε να μου έρθει ειδοποίηση για να το δω) Το barcode ισχύει και για ακτοπλοϊκά και για καταλυμα. Και τα 2 τα παίρνεις δηλαδή. 1
phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Είναι όμως για οικονομική θέση. Δυνατότητα upgrade (π.χ. καμπίνα) υπάρχει όμως και να πληρώσεις τη διαφορά; Ή σου λένε οικονομική για την έκπτωση αλλιώς τη χάνεις εντελώς; 1
zestikios Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Και σε εμάς ενώ στα προσωρινά ήταν δεκτή όλη η οικογένεια, στα οριστικά την γυναίκα μου την πέταξαν εκτός.
phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Φαντάζομαι γι' αυτό γίνονται ενστάσεις και αλλάζει η σειρά κατάταξης.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Εμας βγηκαν επιταγες για ολη την οικογενεια δηλαδη 5 ατομα. Τωρα αυτο ειναι μονο για ξενοδοχεια δεν ειναι για καταλυματα δηλαδη να εχει μεσα ψυγειο κουζινα κλπ; 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Εμας βγηκαν επιταγες για ολη την οικογενεια δηλαδη 5 ατομα. Τωρα αυτο ειναι μονο για ξενοδοχεια δεν ειναι για καταλυματα δηλαδη να εχει μεσα ψυγειο κουζινα κλπ; https://eservices.oaed.gr/pls/apex/f?p=1001:311:0::NO::: εδω η λιστα με ποια ξενοδοχεια/καταλυματα/ενοικιαζομενα/camping συμμετεχουν 1
gokuthelegend Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, mr.mister είπε Tα καταλυματα δεν εχουν αναρτηθει ακομη? Δες το αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Υπάρχει λινκ με τα καταλύματα. Τσεκάρεις στο "πρόγραμμα" να έχεις επιλέξει το φετινό. 1
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Ακριβώς από πάνω ήταν η απάντηση, ούτε καν στην προηγούμενη σελίδα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Καλησπερα παιδια Η κοπελα μου μαλλον κερδισε καθως μπηκε στον οαεδ και της εχει ερθει αριθμος προγραμμα κοινωνικου τουρισμου εργαζομενων 2024-2025 και διπλα ενα μεγαλος αριθμος επιταγης Αυτα αφορουν ακτοπλοικα και κατοικιες?Με εναν κωδικο μπορεις να κλεισεις και τα 2?Διαβαζα οτι αν εχεις κλεισει με επιταγη το καταλλυμα μετα μπορεις να το χρησιμοποιησεις για εισητηρια..Επισης απλα τους παιρνεις τηλ στο ξενοδοχειο που ειναι στην λιστα και αν στο booking βλεπεις διαθεσημοτητα στο δινουν?Η υπαρχει πουστια εκει να μην θελουν να εξυπηρετησουν? Μπραβο στα παιδια που εχουν γραψει αλλα θα ηταν ωραιο αν καποιος εχει τις γνωσεις να δωσει 2-3 πληροφοριες σιγουρες και να γινει sticky στην πρωτη σελιδα
makiss8 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου στο καταλυμα ΔΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ τον αριθμο της επιταγης και (ισως) το ΑΜΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ, τηλεφωνικα για την κρατηση, δε χρειαζεται εκτυπωση Στα ακτοπλοϊκά, εκτυπωνετε την επιταγη και τη δινεται στο εκδοτήριο για να παρετε το εισητηριο σας ΕΚΤΥΠΩΣΗ για το καταλυμα ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα