Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοώ να φαίνονται τα καταλύματα πάνω στο χάρτη, όχι να βγαίνει απλά μια λίστα και να κάθεσαι να γράφεις ένα-ένα στο Google Maps να δεις πού είναι και τι ρόλο βαράει.

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
31 minutes ago, phanispal said:

Εννοώ να φαίνονται τα καταλύματα πάνω στο χάρτη, όχι να βγαίνει απλά μια λίστα και να κάθεσαι να γράφεις ένα-ένα στο Google Maps να δεις πού είναι και τι ρόλο βαράει.

τα περισσότερα (όλα πλην ενός που κοίταξα εγώ σε Χανιά & Έβρο) είναι επίσης στο booking...οπότε με μια γρήγορη αναζήτηση λαμβάνεις γρήγορα πληροφορίες τοποθεσίας, περισσότερες φωτογραφίες & κριτικές

Δημοσ.

Όταν όμως θες να κοιτάξεις αρκετές δεκάδες καταλύματα, παύει να είναι γρήγορη η αναζήτηση.

Τέλος πάντων, εμένα θα με εξυπηρετούσε γι' αρχή η τοποθεσία, επειδή μπορεί π.χ. να θέλω να είναι κοντά στη θάλασσα.

Το να μπαίνω στο Google Maps να τα εισάγω ένα-ένα μου τρώει αρκετό χρόνο.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, phanispal είπε

Όταν όμως θες να κοιτάξεις αρκετές δεκάδες καταλύματα, παύει να είναι γρήγορη η αναζήτηση.

Η ιστοσελίδα χωρίζει τα καταλύματα ανα περιφερειακή ενότητα. Οι περισσότερες περιφερειακές ενότητες έχουν από 2-3 καταλύματα και μπορεί να φτάσουν και τα 10-12, μερικές Π.Ε. μάλιστα έχουν κυριολεκτικά και 0 καταλύματα. Οπότε εκεί δεν θα είναι δύσκολη η αναζήτηση. Τώρα κάποιες Π.Ε. που έχουν όντως πολλά καταλύματα μπορείς να δεις τη λίστα και με το μάτι να αφαιρέσεις κάποια καταλύματα (πχ μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν καταλύματα 2 αστέρων ή 1 αστεριού, ή καταλύματα που μπορεί να βρίσκονται σε απομακρυσμένα χωριά), οπότε μένεις με λιγότερα καταλύματα για να ψάξεις τις ακριβείς τοποθεσίες τους.

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ με είχαν στους προσωρινά ωφελούμενους , πλέον απλά στις τελικές λίστες (όλες όμως απορριπτέων κλπ) δεν υπάρχω πουθενά!

Τα υπόλοιπα μέλη έχουν ενταχθεί κανονικά!

Τι κάνω στην περίπτωση αυτή εκτός από καντήλια?

Επίσης άλλη μαγκιά...τα κουπόνια λήγουν 30/6/25 αντί για 31/7 όπως πάντα....

Δημοσ.
13 minutes ago, alex84 said:

καθε χρονο τον 6ο ληγουν κ καθε χρονο δινουν παραταση.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, mclein² είπε

καθε χρονο τον 6ο ληγουν κ καθε χρονο δινουν παραταση.

Πάω πάσο τότε.

Ένσταση μπορώ να κάνω κάπου για να βγάλω άκρη? Η πλέον ότι έγινε έγινε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, phanispal είπε

Οι επιταγές πότε βγαίνουν; Οι αριθμοί εννοώ.

Μπαίνεις στο site της ΔΥΠΑ, στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εκεί που έκανες την αίτηση και λογικά θα έχουν βγει δίπλα στα ονόματα των δικαιούχων.

Επεξ/σία από SpectralQ
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SpectralQ είπε

Μπαίνεις στο site της ΔΥΠΑ, στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εκεί που έκανες την αίτηση και λογικά θα έχουν βγει δίπλα στα ονόματα των δικαιούχων.

Τελικά είναι στο πεδίο "Επιταγές ωφελούμενων προγράμματος", όχι στο "Αιτήσεις".

12 λεπτά πριν, alex84 είπε

Πάω πάσο τότε.

Ένσταση μπορώ να κάνω κάπου για να βγάλω άκρη? Η πλέον ότι έγινε έγινε?

Δε νομίζω ότι προβλέπεται πάλι υποβολή ενστάσεων.

Εκτός αν έχεις γερό δόντι αλλά και πάλι αφού έχουν βγει οι επιταγές.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, alex84 είπε

Ενώ με είχαν στους προσωρινά ωφελούμενους , πλέον απλά στις τελικές λίστες (όλες όμως απορριπτέων κλπ) δεν υπάρχω πουθενά!

Τα υπόλοιπα μέλη έχουν ενταχθεί κανονικά!

Τι κάνω στην περίπτωση αυτή εκτός από καντήλια?

Κι εμένα κάτι παρόμοιο έγινε. Στην προσωρινή λίστα ήμασταν όλοι και στην οριστική είμαστε στους επιλαχόντες αλλά αφαίρεσαν τον σύζυγο από δικαιούχο... δεν καταλαβαίνω γιατί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Οι επιταγές πότε βγαίνουν; Οι αριθμοί εννοώ.

Είμαι επιτυχών. Το πρωί που μπήκα δεν είχε βγει κάτι, αλλά μπήκα πριν λίγο και είχε βγει η επιταγή. Αν είχες μπει και δεν είδες κάτι ξαναμπες τώρα για να δεις. Μπαίνεις στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες με τους κωδικούς σου και στην στήλη δεξιά στο "Αιτήσεις" και πατάς στον φακό στην αίτησή σου, και στο "Επιταγές ωφελούμενων προγράμματος" αντίστοιχα, για να επιβεβαιώσεις ότι έχεις πάρει την επιταγή.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/6/2024 στις 9:46 ΠΜ, sakisdog είπε

Καλημέρα,

Χθες ψάχνοντας για το αν τελικά είμαι ή όχι στους δικαιούχους, επειδή δεν έβγαζα άκρη με την σελίδα και το Excel δεν ήταν και τόσο συνεργάσιμο στην αναζήτηση, αποφάσισα να γράψω ένα python script για να ψάξω γρήγορα μέσα στο Excel.

2 ώρες μετά έφτιαξα αυτό:

https://tourismos.sakisdapps.gr

Έχω περάσει μόνο τον πίνακα με τους δικαιούχους του προγράμματος, οπότε αν δεν σας εμφανίζει αποτελέσματα τότε δεν ανήκετε σε αυτούς.

Μόλις ενημέρωσα τη βάση δεδομένων με όλα τα οριστικά αποτελέσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ ήμουν στα προσωρινά και τώρα δεν είμαι.και άκουσα πέταξε πολλούς συζύγους εκτός. Μήπως έπρεπε να κάνουν και οι δύο γονείς αίτηση κι ο ένας να έβαζε τα παιδιά; Επίσης φαίνεται σαν να άλλαξαν την αίτηση στο πεδίο που επέλεγες ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΝΑΙ/ΟΧΙ. Αντί να να μείνει ΝΑΙ και να έχει ένα λόγω απόρριψης, απλά άλλαξαν το πεδίο και δεν εκδόθηκαν επιταγές......

Δημοσ.

Εγώ το ανάποδο πριν με είχε στο Μη συμμετοχή και τώρα με έχει συμμετοχή και βγήκε επιταγή, χωρίς να κάνω ένσταση ή κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...