takoulou Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 47 λεπτά πριν, phanispal είπε Παράλογο ακριβώς δεν είπα ότι είναι, απλά ήταν αστείο που με το που το σήκωσε ο άλλος, πριν προλάβω να του πω το οτιδήποτε, με ρώτησε αν είμαι με ΚΤ. Και αυτό δείχνει ότι γίνεται μάχη, είτε με ΚΤ είτε χωρίς. Τώρα πήρα άλλον, μου λέει για ΚΤ τον Αύγουστο είναι κλεισμένα τα δωμάτια. Του λέω αφού δεν έχουν βγει ακόμα τα οριστικά. Μου λέει τα έχουν κλείσει μέσω Booking άλλοι. Ε το βρίσκω κάπως λογικό.. Αύγουστο δύσκολο.. Είναι αναλόγως που θέλεις να πας φυσικά.. Αν θέλεις να πας δηλαδή σε νησιά δημοφιλή... Πχ Σαμοθράκη, Λειψους, Νίσυρο, Ψαρά μπορεί να έχει..
TasosPk Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 53 λεπτά πριν, phanispal είπε Παράλογο ακριβώς δεν είπα ότι είναι, απλά ήταν αστείο που με το που το σήκωσε ο άλλος, πριν προλάβω να του πω το οτιδήποτε, με ρώτησε αν είμαι με ΚΤ. Και αυτό δείχνει ότι γίνεται μάχη, είτε με ΚΤ είτε χωρίς. Τώρα πήρα άλλον, μου λέει για ΚΤ τον Αύγουστο είναι κλεισμένα τα δωμάτια. Του λέω αφού δεν έχουν βγει ακόμα τα οριστικά. Μου λέει τα έχουν κλείσει μέσω Booking άλλοι. Γενικά οντως γίνεται μάχη , όπως και να έχει. Πλάκωσαν και στα τηλέφωνα οσοι ειναι δικαιούχοι με τα προσωρινά και η μάχη διπλασιάστηκε 😅 Πάντως ισχύει οτι οι περισσότεροι, στο καλό κομμάτι της σεζόν, δεν θέλουν να δώσουν ΚΤ απλά αντι να το πούν ξεκάθαρα σου λένε ιστορίες.
sphinxgr Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, Arkin είπε Κουβα και εδω με 30 μορια. Καλα παει. Με 30 δεν πας πουθενά! Κούβα με 45 όλα τα χρόνια. Χωρίς τουλάχιστον 2 παιδιά, δεν πας πουθενά!!! 1
phanispal Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 2 ώρες πριν, takoulou είπε Πχ Σαμοθράκη, Λειψους, Νίσυρο, Ψαρά μπορεί να έχει.. Σαμοθράκη βλέπω μόνο ένα κατάλυμα, στα υπόλοιπα δε βλέπω κάτι. Αν έχετε κι άλλες προτάσεις για οπουδήποτε μοιραστείτε τις αν θέλετε. 2 ώρες πριν, TasosPk είπε Γενικά οντως γίνεται μάχη , όπως και να έχει. Πλάκωσαν και στα τηλέφωνα οσοι ειναι δικαιούχοι με τα προσωρινά και η μάχη διπλασιάστηκε 😅 Πάντως ισχύει οτι οι περισσότεροι, στο καλό κομμάτι της σεζόν, δεν θέλουν να δώσουν ΚΤ απλά αντι να το πούν ξεκάθαρα σου λένε ιστορίες. Εν τω μεταξύ είναι η χειρότερη περίοδος για να πας κάπου. Αλλά αφού τότε κλείνουν οι περισσότερες εταιρείες, τι να κάνουμε.
Apostolis9 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Γνωρίζεται αν άτομο που έχει (θα έχει) βγει στους επιτυχόντες, θα μπορεί μέσα στη τιμή ξενοδοχείου/ενοικιαζόμενου να έχει και το φιλοξενούμενο μέλος; Δηλαδή να κλείσει δίκλινο; Δεν είναι παντρεμένοι (άρα, δεν δηλώθηκε στην αίτηση) και δεν έχουν παιδιά.
takoulou Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 11 ώρες πριν, phanispal είπε Σαμοθράκη βλέπω μόνο ένα κατάλυμα, στα υπόλοιπα δε βλέπω κάτι. Αν έχετε κι άλλες προτάσεις για οπουδήποτε μοιραστείτε τις αν θέλετε. Εν τω μεταξύ είναι η χειρότερη περίοδος για να πας κάπου. Αλλά αφού τότε κλείνουν οι περισσότερες εταιρείες, τι να κάνουμε. Καλημερα... Λερος, Θασο, Καλυμνος, Τηλος, Ερατεινη κτπλ...
doll Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Καλημέρα. υπάρχει το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού for all και αυτό της ΔΥΠΑ. Σε ποιους απευθύνεται το δεύτερο;
gokuthelegend Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μπήκα στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΔΥΠΑ για να βρω την αίτησή μου, και βλέπω ότι έχω πάρει 20 μόρια με την αιτιολογία "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ". Κοιτάω το ιστορικό των αιτήσεων, και βλέπω ότι είχα κάνει αίτηση και τις προηγούμενες χρονιές, χωρίς όμως να έχω κληρωθεί. Παίζει στα τελικά αποτελέσματα να μου το ακυρώσουν; Όταν έκανα την αίτηση δεν θυμάμαι να είχα επιλέξει κάτι τέτοιο, αν υπήρχε σαν επιλογή τότε ίσως το πάτησα καταλάθος. Βασικά στην δημόσια πρόσκληση γράφει για αυτά τα 20 μόρια το εξής: Αναφορά σε κείμενο Νέος Δικαιούχος ή δικαιούχος που συμμετείχε αλλά δεν επελέγη λόγω μοριοδότησης στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού περιόδων 2022-2023 &2023-2024 της ΔΥΠΑ Επεξ/σία 24 Ιουνίου από gokuthelegend
SpectralQ Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Όχι, ορθώς τα πήρες τα μόρια @gokuthelegend. Αφού δεν έχεις πάρει ξανά επιταγή κοινωνικού τουρισμού. Συμμετείχες σε προηγούμενες αιτήσεις αλλά δεν επελέγεις.
Anastazio Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Παιρνεις τηλεφωνο κατα το δοκουν η βγαινει καποια λιστα με συνεργαζομενα καταλυματα?Εχω παρει μερικα τηλεφωνα για το αν συνεργαζονται με κοινωνικο τουρισμο και εχει παει το ακυρο γονα! 😅 Επεξ/σία 24 Ιουνίου από Anastazio
gkout4 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Καλησπέρα, τον αριθμό επιταγής στο κατάλυμα πότε τον δίνουμε; Κατά την άφιξη ή από πριν; Γιατί μου τον ζήτησαν από τώρα.
takoulou Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 39 λεπτά πριν, gkout4 είπε Καλησπέρα, τον αριθμό επιταγής στο κατάλυμα πότε τον δίνουμε; Κατά την άφιξη ή από πριν; Γιατί μου τον ζήτησαν από τώρα. Καλύτερα όταν φθασεις εκεί.. Γιατί μέχρι τότε πολλά να αλλάξουν..
MikeJ Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Εγώ 50 μόρια και λέει μη συμμετοχή. Εντωμεταξύ στους επιτυχόντες οι μισοί περίπου είναι με 50 μόρια (30 εισόδημα και 20 της πρώτης φοράς) Σε περίπτωση ισοψηφίας λέει μετράνε οι μέρες εργασίας ή και ανεργίας αλλά αυτό ως κριτήριο δεν εμφανίζεται οπότε δε μπορείς να κρίνεις αν είναι σωστή η σειρά σου ή τα έβγαλαν στη τύχη.
techplastic Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Άκυρο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.....καλά πάμε.Το 2020 είχαμε την τύχη να μπούμε στο πρόγραμμα όπου ήταν και η πρώτη φορά και ίσως και η τελευταία 🫠. 2020 56 μόρια 2022 20 μόρια 2023 10 μόρια 2024 30 μόρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα