gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Είμαι στους προσωρινούς πίνακες. Είχα κάνει αίτηση χωρίς να το ψάξω και ιδιαίτερα. Από ότι καταλαβαίνω δεν είναι εξ ολοκλήρου δωρεάν, αλλά πληρώνουμε ένα συμβολικό ποσό. Αν πάω κάπου στην ηπειρωτική Ελλάδα, όχι σε νησί, ξέρουμε πόσο είναι; Κάτι άκουσα για 3 ευρώ την βραδιά για μέχρι 6 μέρες, για ξενοδοχείο 3 αστέρων.
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Είμαι στους προσωρινούς πίνακες. Είχα κάνει αίτηση χωρίς να το ψάξω και ιδιαίτερα. Από ότι καταλαβαίνω δεν είναι εξ ολοκλήρου δωρεάν, αλλά πληρώνουμε ένα συμβολικό ποσό. Αν πάω κάπου στην ηπειρωτική Ελλάδα, όχι σε νησί, ξέρουμε πόσο είναι; Κάτι άκουσα για 3 ευρώ την βραδιά για μέχρι 6 μέρες, για ξενοδοχείο 3 αστέρων. https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos?tab=dikaioukhoi-ofeloumena-meli&tab2=poso-epidotisis-idiotiki-simmetokhi-dikaioukhon&tab3=dikaioukhoi Αναφορά σε κείμενο Η επιδότηση που καταβάλλεται από την ΔΥΠΑ ενσωματώνεται στην Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού Στη Δημόσια Πρόσκληση ορίζονται οι τιμές επιδότησης ανά δικαιούχο – ωφελούμενο μέλος και ανά διανυκτέρευση ανάλογα με την περιοχή, τον τύπο και την κατηγορία του καταλύματος Οι δικαιούχοι οφείλουν να καταβάλουν στους παρόχους ποσό ιδιωτικής συμμετοχής το οποίο συμφωνείται με τον πάροχο. Το ποσό ιδιωτικής συμμετοχής δεν πρέπει να ξεπερνάει συγκεκριμένα ανώτατα όρια που ορίζονται στη Δημόσια Πρόκληση. Οι δικαιούχοι που επιλέγουν για τις διακοπές τους καταλύματα στις νήσους Λέσβο, Λέρο, Σάμο, Χίο και Κω ή στον νομό Έβρου και στους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου- Λίμνης – Αγ. Άννας του ν. Ευβοίας δεν υποχρεούνται να καταβάλουν ποσό ιδιωτικής συμμετοχής.
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, phanispal είπε https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos?tab=dikaioukhoi-ofeloumena-meli&tab2=poso-epidotisis-idiotiki-simmetokhi-dikaioukhon&tab3=dikaioukhoi Ευχαριστώ για το λινκ αλλά δεν γράφει ποσά. 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Το ποσό ιδιωτικής συμμετοχής δεν πρέπει να ξεπερνάει συγκεκριμένα ανώτατα όρια που ορίζονται στη Δημόσια Πρόκληση. Τα ανώτατα όρια ποια είναι;
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) https://www.koinonikostourismos.gr/pdfs/dhmosia-prosklhsh-koin_tour 2024_2025.pdf Σελίδα 39/43. Επεξ/σία 22 Ιουνίου από phanispal
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι το παρακάτω πινακάκι, οπότε για ξενοδοχεία 3 αστέρων είναι 2 ευρώ, χωρίς πρωινό, η διανυκτέρευση.
Nate Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Όσοι θα διανυκτερεύσετε με άτομο που δεν έχει κοινωνικό τουρισμό, ξέρετε αν συνήθως οι ξενοδόχοι δέχονται να κάνουν κάποια έκπτωση στο άτομο χωρίς κοινωνικό τουρισμό;
tryfos Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Βλέπω ότι παιδιά δικαιούχων είναι και τα ίδια δικαιούχοι μόνο πάνω από 5 ετών (!!!). Δηλαδή μονογονεας μάνα με δύο μωρά πληρώνει φουλ τιμή για αυτά και είναι μόνο η ίδια δικαιούχος. Σούπερ έξυπνο το πρόγραμμα.
tzagaritos Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Τα 20 μόρια του κριτηρίου ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Τα παίρνει οποίος κάνει πρώτη φορά αίτηση ή οποίος παρόλο που μπορεί να έχει ξανά κάνει αίτηση δεν έχει κληρωθεί ποτέ? Ρωτάω για να ξέρω αν χρειάζεται να κάνω ένσταση ή όχι
SpectralQ Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Παιδιά, έχει τύχει σε κανέναν να γίνει λάθος στη μοριοδότηση; Στην κλίμακα εισοδήματος μας έχουν βάλει στην 3η = 10 μόρια αλλά κανονικά, από το εκκαθαριστικό, θα έπρεπε να είμαστε στη 2η = 20 μόρια. Ποια εισοδήματα λαμβάνουν υπόψη; Για 10 παραπάνω μόρια ίσως ήμασταν στη λίστα των δικαιούχων... Τώρα μας βγάζει προσωρινά εκτός με 40 μόρια. Θα κάνω ένσταση και βλέπουμε...
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Πήρα μόλις έναν τηλέφωνο (ο πρώτος), με το που το σηκώνει και μου λέει «χαίρετε», και του απαντώ «γεια σας», μου λέει «είστε με τις επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού;», του λέω «ναι», μου λέει «όταν βγουν τα τελικά αποτελέσματα, ευχαριστώ». Δεν πρόλαβα καν να του πω ότι θέλω για Αύγουστο να του φτιάξω καινούργιο συκώτι. Μαλάκα νταξ, μιλάμε για τρελό σαφάρι εύρεσης καταλύματος, αναρωτιέμαι ποιος έχει τόση υπομονή να παίρνει τηλέφωνα και να τρώει άκυρα.
tryfos Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Πήρα μόλις έναν τηλέφωνο (ο πρώτος), με το που το σηκώνει και μου λέει «χαίρετε», και του απαντώ «γεια σας», μου λέει «είστε με τις επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού;», του λέω «ναι», μου λέει «όταν βγουν τα τελικά αποτελέσματα, ευχαριστώ». Δεν πρόλαβα καν να του πω ότι θέλω για Αύγουστο να του φτιάξω καινούργιο συκώτι. Μαλάκα νταξ, μιλάμε για τρελό σαφάρι εύρεσης καταλύματος, αναρωτιέμαι ποιος έχει τόση υπομονή να παίρνει τηλέφωνα και να τρώει άκυρα. Φίλε το πρόγραμμα, όπως και τα λοιπά προγράμματα (κλιματισμοι, ψυγεία, κουπόνια, ηλιακοί κλπ) δεν είναι για σένα και για μένα. Είναι για να κονομανε οι έμποροι, οι ξενοδόχοι, τα μαστορια κλπ. Ουσιαστικά αυτούς θέλει να ενισχύσει, όχι εσένα. Οπότε μην έχεις καμία ελπίδα για το καλοκαίρι, που δεν σε έχουν καμία ανάγκη. Παρτους από Οκτώβρη και τότε ίσως μπορεί και αν.
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Καλά, εγώ δεν έχω πρόβλημα, άλλη μια χρονιά (διετία) θα πάνε χαμένες οι επιταγές. Αν μπορούσα να πάρω άδεια εκτός Αυγούστου το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό θα έκανα. Χειρότερη περίοδος απ' όλες τις απόψεις, δεν υπάρχει.
TasosPk Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Στις 22/6/2024 στις 3:10 ΜΜ, phanispal είπε Πήρα μόλις έναν τηλέφωνο (ο πρώτος), με το που το σηκώνει και μου λέει «χαίρετε», και του απαντώ «γεια σας», μου λέει «είστε με τις επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού;», του λέω «ναι», μου λέει «όταν βγουν τα τελικά αποτελέσματα, ευχαριστώ». Δεν πρόλαβα καν να του πω ότι θέλω για Αύγουστο να του φτιάξω καινούργιο συκώτι. Μαλάκα νταξ, μιλάμε για τρελό σαφάρι εύρεσης καταλύματος, αναρωτιέμαι ποιος έχει τόση υπομονή να παίρνει τηλέφωνα και να τρώει άκυρα. To παράλογο εδώ που είναι? Οταν ειναι προσωρινά τα αποτελέσματα προφανώς και δεν μπορεί να κάνει κάτι ο άλλος.
sphinxgr Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Στις 22/6/2024 στις 12:45 ΜΜ, Menelaos83 είπε Εγω εφαγα ακυρο για ακομα μια χρονια. +1 Στις 22/6/2024 στις 2:31 ΜΜ, tryfos είπε Βλέπω ότι παιδιά δικαιούχων είναι και τα ίδια δικαιούχοι μόνο πάνω από 5 ετών (!!!). Δηλαδή μονογονεας μάνα με δύο μωρά πληρώνει φουλ τιμή για αυτά και είναι μόνο η ίδια δικαιούχος. Σούπερ έξυπνο το πρόγραμμα. Τα παιδιά μέχρι κάποια ηλικία, κοιμούνται με τους γονείς τους. Δεν πληρώνουν επιπλέον κρεβάτια. Προφανώς και έχει λογική δηλαδή. Πιο μεγάλο δωμάτιο κ λεφτά χρειάζονται 3 άτομα, παρά 1 με 2 μωρά
phanispal Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 46 λεπτά πριν, TasosPk είπε To παράλογο εδώ που είναι? Οταν ειναι προσωρινά τα αποτελέσματα προφανώς και δεν μπορεί να κάνει κάτι ο άλλος. Παράλογο ακριβώς δεν είπα ότι είναι, απλά ήταν αστείο που με το που το σήκωσε ο άλλος, πριν προλάβω να του πω το οτιδήποτε, με ρώτησε αν είμαι με ΚΤ. Και αυτό δείχνει ότι γίνεται μάχη, είτε με ΚΤ είτε χωρίς. Τώρα πήρα άλλον, μου λέει για ΚΤ τον Αύγουστο είναι κλεισμένα τα δωμάτια. Του λέω αφού δεν έχουν βγει ακόμα τα οριστικά. Μου λέει τα έχουν κλείσει μέσω Booking άλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα