Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα καταλύματα δίνουμε τον κωδικό που ξεκινάει απο 3 και ειναι της μορφής 3χχχχχ-χχ-χχχχ-χχχχ-χχχχ-χχχ-χ  .

Θα τον βρει στην οθόνη "Επιταγές ωφελούμενων Προγράμματος" αλλά δεν πρέπει να πατήσει εκτύπωση. Θα παρει τον "Αριθμό Επιταγής" απο την λίστα με copy - paste.

Επεξ/σία από redbullboy
  • Thanks 1
  • Απαντ. 890
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για άτομο που το ΑΦΜ τελειώνει σε 3 πάει το χάσαμε; Ήταν κανονικά στις 7/06. Μπαίνω μέσα αλλά δε βγάζει πουθενά για αίτηση

Δημοσ.
14 hours ago, Bitbit said:

για άτομο που το ΑΦΜ τελειώνει σε 3 πάει το χάσαμε; Ήταν κανονικά στις 7/06. Μπαίνω μέσα αλλά δε βγάζει πουθενά για αίτηση

Στη κεντρική σελίδα, κάτω αριστερά "Υποβολή αίτησης"

Στην επόμενη σελίδα "Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ"

Αν δε στο βγάζει, τότε περίμενε ανακοίνωση αύριο μήπως και δώσουν παράταση για όλα τα αφμ

Δημοσ.
7 hours ago, ekrepali said:

Στη κεντρική σελίδα, κάτω αριστερά "Υποβολή αίτησης"

Στην επόμενη σελίδα "Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ"

Αν δε στο βγάζει, τότε περίμενε ανακοίνωση αύριο μήπως και δώσουν παράταση για όλα τα αφμ

1 hour ago, takoulou said:

δε μου το βγάζει. Οπότε περιμένουμε τη Δευτέρα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, d_gkal είπε

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Υπομονη λιγο.. Εδω θα ξανα ανοιξει...

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Εγω εχω κανει και εχω βαλει και τη γυναικα μου και τα δυο παιδια (0,5-4 ετών).

Η γυναικα μου θα πρεπει να κανει κι αυτη αιτηση?

Δημοσ.

Δε ξέρω τι γίνεται ρε παιδιά, ποια είναι τα κριτήρια αλλά το βλέπω δύσκολο να επιλεχθείς. Το είδα και προηγούμενες φορές. Είχαν κάνει πέρυσι φίλοι και συγγενείς οι οποίοι είχαν έναν μικρό μισθό και δε πήραν τίποτα. Δηλαδή δεν πρέπει να έχεις στον ήλιο μοίρα για να κερδίσεις; Δε ξέρω, μου κάνει εντύπωση. Εκτός αν είναι με κλήρωση

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, επειδή δεν βγάζω άκρη. Πέρυσι έκανα εγώ αίτηση και εβαλα ως ωφελουμενα μέλη μονο τα παιδιά, άρα πήρα εγώ και τα παιδιά

Για φέτος λέει ότι αν έχεις πάρει 2023-2024 δεν ξανακάνεις αίτηση.

Η σύζυγος δεν πήρε πέρυσι, δεν έκανε καν δήλωση ως εργαζόμενη. Μπορεί να κάνει φέτος? αν ανι μπορεί να βάλει ως ωφελούμενα τα παιδιά ή όχι αφού πήραν πέρυσι?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Στις 8/6/2024 στις 11:01 ΜΜ, redbullboy είπε

Στα καταλύματα δίνουμε τον κωδικό που ξεκινάει απο 3 και ειναι της μορφής 3χχχχχ-χχ-χχχχ-χχχχ-χχχχ-χχχ-χ  .

Θα τον βρει στην οθόνη "Επιταγές ωφελούμενων Προγράμματος" αλλά δεν πρέπει να πατήσει εκτύπωση. Θα παρει τον "Αριθμό Επιταγής" απο την λίστα με copy - paste.

Σε ευχαριστω, του το μετεφερα και το βρηκε! Παταγε το pdf και δεν το καταλαβαινε. Μπορει να μπηκε απο κανενα mobile και να μην του το εδειχνε σωστα. Του ειπα καλου κακου να μπει απο pc browser.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ που έχω air bnb πως μπορώ να το διαθέσω στο πρόγραμμα, δλδ σαν παροχος καταλύματος. Ξέρει κανείς; 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Manos901 είπε

Παιδιά εγώ που έχω air bnb πως μπορώ να το διαθέσω στο πρόγραμμα, δλδ σαν παροχος καταλύματος. Ξέρει κανείς; 

Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως πάροχοι Τουριστικών Καταλυμάτων ή Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων σε προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) μπορείτε να υποβάλετε αίτηση.

Θα χρειαστείτε:
•    είτε τους κωδικούς σας πρόσβασης στο Taxisnet
•    είτε τους κωδικούς σας ΔΥΠΑ 

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκινά την Δευτέρα 03.06.2024 στις 18:00 και λήγει στις 09.06.2024 και ώρα 23:59
Δημοσ.

που ειναι η επιλογη για την αιτηση ?? την βλεπεις κανεις αλλος? σε 3 διαφοτερικα ΑΦΜ ετσι ειναιimage.png.bf962a343f4c31aaa040f289ccfba560.png

μαλλον δεν προλαβα να το κανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...