Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα την εισοδο με κωδικους ααδε ζηταει αμκα και μετα παει σε σελιδα που δε γραφει τιποτε για κοινωνικο τουρισμο αλλα αιτησεις για ανεργους, πως σας το εμφανιζει;

Επεξ/σία από elgol
  • Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elgol είπε

Μετα την εισοδο με κωδικους ααδε ζηταει αμκα και μετα παει σε σελιδα που δε γραφει τιποτε για κοινωνικο τουρισμο αλλα αιτησεις για ανεργους, πως σας το εμφανιζει;

Μήπως δεν είναι η ώρα του ΑΦΜ σου ακόμα;

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Για την περασμένη σεζόν ημουν δικαιούχος και θα χρησιμοποιήσω την επιταγή του Αγίου Πνεύματος. Εκανα και πάλι αίτηση για την νέα σεζόν. Το οτι θα χρησιμοποιήσω την επιταγή μου λίγο πριν λήξει η προθεσμία να φανταστώ δεν με αποκλείει απο το νεο πρόγραμμα σωστά; Επίσης οσοι εχουν τα κριτήρια παίρνουν επιταγή όπως και να έχει η διενεργείται κλήρωση μεταξυ των δικαιούχων; ευχαριστώ!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, elgol είπε

και εμένα αυτό μου βγάζει, μόνο αιτήσεις για ανέργους, παρόλο που έχει ανοίξει για το αφμ μου.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, naimore είπε

οφελουμενο μελος τι ειναι; χρειαζεται να δηλωσω ας πουμε τον/την συζυγο;

περσυ που δηλωσα μου την εκοψε για εισοδηματικα κριτηρια, πιο παλια ειχε περασει,
οποτε μηπως να μην δηλωσω φετος μπας και περασει;

ή αλλαξαν τα εισοδηματικα κι οτι κι αν κανουμε δεν περναει;

Κι εμένα μου έτυχε να με κόψει αλλά μπορεί κάπως να γινει συμψηφισμός απο το κατάλυμα και καλύπτει και το αλλο μέλος (π.χ. λιγότερες μέρες κάτι τέτοιο)

Δημοσ.
14 minutes ago, Varnavas89 said:

Κι εμένα μου έτυχε να με κόψει αλλά μπορεί κάπως να γινει συμψηφισμός απο το κατάλυμα και καλύπτει και το αλλο μέλος (π.χ. λιγότερες μέρες κάτι τέτοιο)

ναι, ετσι το ειχαμε κανει την προηγουμενη φορα που πηγαμε (δεν μας ειχε κοψει), αλλα αν σε κοψει δεν σου δινει καν επιταγη, οποτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα :( 

• Like 1
Δημοσ.
On 06/06/2024 at 11:28, The_Judas said:

και εμένα αυτό μου βγάζει, μόνο αιτήσεις για ανέργους, παρόλο που έχει ανοίξει για το αφμ μου.

Τελικά βρήκες κάποια λύση;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, HlM είπε

Τελικά βρήκες κάποια λύση;

ναι βρήκα... δεν είμαι στις κατηγορίες δικαιούχων 😄

Δημοσ.
24 minutes ago, The_Judas said:

ναι βρήκα... δεν είμαι στις κατηγορίες δικαιούχων 😄

😅 λες γι'αυτό να μη βλέπω και εγώ τίποτα στο site της ΔΥΠΑ; 
Μπαίνω και εγώ με κωδικούς taxis.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, HlM είπε

😅 λες γι'αυτό να μη βλέπω και εγώ τίποτα στο site της ΔΥΠΑ; 
Μπαίνω και εγώ με κωδικούς taxis.

Να έχεις υπόψη ότι πάει και με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ. Εμένα για παράδειγμα το τελευταίο ψηφίο τελειώνει σε 7 και θα μπορώ να κάνω αίτηση, αν φυσικά την δικαιούμαι, την Κυριακή. Εδώ γράφει τις ημέρες.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
On 06/06/2024 at 11:27, Varnavas89 said:

Καλημέρα σε όλους. Για την περασμένη σεζόν ημουν δικαιούχος και θα χρησιμοποιήσω την επιταγή του Αγίου Πνεύματος. Εκανα και πάλι αίτηση για την νέα σεζόν. Το οτι θα χρησιμοποιήσω την επιταγή μου λίγο πριν λήξει η προθεσμία να φανταστώ δεν με αποκλείει απο το νεο πρόγραμμα σωστά; Επίσης οσοι εχουν τα κριτήρια παίρνουν επιταγή όπως και να έχει η διενεργείται κλήρωση μεταξυ των δικαιούχων; ευχαριστώ!

Αν είχες πάρει για 2023-24, δικαιούσαι πάλι 2025-26.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω, για φιλο που εχει κερδισει το οικογενειακο κοινωνικου τουρισμου 2023 και περιλαμβανει και ακτοπλοικα. Μου λεει οτι στην σελιδα της ΔΥΠΑ δεν βρισκει τον κωδικο επιταγης για το καταλυμα αλλα μονο τον κωδικο επιταγης για τα ακτοπλοικα. Υπαρχει καπου ο κωδικος για το καταλυμα; Ή ειναι ο ιδιος με τα ακτοπλοικα;

Επεξ/σία από runner69

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...