ekrepali Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου https://www.gov.gr/org/dypa/tourismos/koinonikos-tourismos
sonikk Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Επειδή πρώτη φορά κάνω αίτηση για τον κοινωνικό τουρισμό έχω μια απορία. Σε περίπτωση που εγκριθεί πώς γίνεται η διαδικασία; Μου δίνεται κάποιος κωδικός που ισοδυναμεί με κουπόνι και το εξαργυρώνω όπου θέλω σε καταλύματα; Αυτά γίνονται με κληρωση από την ΔΥΠΑ; Ή ακολουθείται διαδικασία βάση κριτηρίων με σειρά προτεραιότητας; Αλήθεια αυτά ποιος τα ελέγχει;Τα κατά τόπους κεντρα ΟΑΕΔ στην κάθε περιοχή που ανήκουμε; Ή κάποιο υπουργείο; Ευχαριστώ.
Niko09 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Μπορει να κανουμε 2 αιτησεις με την συζηγο μου που εργαζεται?
ekrepali Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, sonikk said: Επειδή πρώτη φορά κάνω αίτηση για τον κοινωνικό τουρισμό έχω μια απορία. Σε περίπτωση που εγκριθεί πώς γίνεται η διαδικασία; Μου δίνεται κάποιος κωδικός που ισοδυναμεί με κουπόνι και το εξαργυρώνω όπου θέλω σε καταλύματα; Αυτά γίνονται με κληρωση από την ΔΥΠΑ; Ή ακολουθείται διαδικασία βάση κριτηρίων με σειρά προτεραιότητας; Αλήθεια αυτά ποιος τα ελέγχει;Τα κατά τόπους κεντρα ΟΑΕΔ στην κάθε περιοχή που ανήκουμε; Ή κάποιο υπουργείο; Ευχαριστώ. 5 hours ago, sonikk said: Σε περίπτωση που εγκριθεί πώς γίνεται η διαδικασία; Eκτυπώνεις το voucher, έχει barcode 5 hours ago, sonikk said: και το εξαργυρώνω όπου θέλω σε καταλύματα; Aν το voucher είναι για καταλύματα, ναι. Αν το voucher είναι για ακτοπλοικά, εξαργυρώνεις και ακτοπλοικό εισητήριο και κατάλυμα. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από ekrepali
phanispal Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Ρε σεις να ρωτήσω κάτι; Γίνεται σε ζευγάρι που κάνει κοινή φορολογική δήλωση ο ένας να μείνει εκτός; Το κάθε μέλος του ζευγαριού πρέπει να κάνει ξεχωριστή αίτηση;
sonikk Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 16 ώρες πριν, ekrepali είπε Eκτυπώνεις το voucher, έχει barcode Aν το voucher είναι για καταλύματα, ναι. Αν το voucher είναι για ακτοπλοικά, εξαργυρώνεις και ακτοπλοικό εισητήριο και κατάλυμα. Με κλήρωση είναι τα κουπόνια;
Actuary Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Πάλι 16k είναι για αγαμους το όριο για το φορολογητεο εισόδημα? Δηλαδή θεωρούν ότι κάποιος >16k τη βγάζουν? Ντροπή τους
PedroG Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Πρόσφατα ο πατέρας μου πέρασε από επιτροπή του ΕΦΚΑ και του χορηγηθηκε αναπηρία άνω του 80%. Όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν δικαιούχος λόγω εισοδήματος κλπ. Φέτος μπορεί να υποβάλει άραγε αίτηση;
nicostratos Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, spocky είπε Ξερει κανεις αν εχει βγει και για συνταξιουχους? Οι συνταξιουχοι εδώ δεν μπορούν να κάνουν αίτηση? ενδιαφέρομαι για τους συνταξιουχους γοιείς μου
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 15 ώρες πριν, phanispal είπε Το κάθε μέλος του ζευγαριού πρέπει να κάνει ξεχωριστή αίτηση; Γνωρίζει κάποιος κάτι περί αυτού; ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-2024 ΚΑΙ ΜΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Τι εννοεί εδώ; Γιατί αν επιλέξω ναι, θέλει επισύναψη αρχείου. Αλλά και τι να επισυνάψεις;
naimore Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου οφελουμενο μελος τι ειναι; χρειαζεται να δηλωσω ας πουμε τον/την συζυγο; περσυ που δηλωσα μου την εκοψε για εισοδηματικα κριτηρια, πιο παλια ειχε περασει, οποτε μηπως να μην δηλωσω φετος μπας και περασει; ή αλλαξαν τα εισοδηματικα κι οτι κι αν κανουμε δεν περναει;
makiss8 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 36 λεπτά πριν, naimore είπε οφελουμενο μελος τι ειναι; χρειαζεται να δηλωσω ας πουμε τον/την συζυγο; κανε την αιτηση και οτι γινει, ειναι αναλογα, αν δουλευουν και οι 2 γονεις, ξεχωριστα αιτησεις και αυτος που εχει τα παιδια ασφαλιση πανω του βαζει και τα παιδια οφελουμενο μελος αν ενας απο τουσ δυο δεν δουλευει τοτε μια αιτηση αυτος που δουλευει και βαζεις τον ενηλικα και τα παιδια σαν μελη 1
ekrepali Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 8 hours ago, spocky said: Ξερει κανεις αν εχει βγει και για συνταξιουχους? 8 hours ago, nicostratos said: Οι συνταξιουχοι εδώ δεν μπορούν να κάνουν αίτηση? ενδιαφέρομαι για τους συνταξιουχους γοιείς μου Yπάρχει το άλλο πρόγραμμα "Toυρισμος για όλλους" αλλά έληξε η προθεσμία των Μάιο. Κι εκεί βέβαια υπάρχει προτεραιότητα/μοριοδοτηση, δε ξέρω με τι κριτήρια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα