kokos198 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Και εγώ μια αίτηση έκανα και εκδόθηκε και για την σύζυγο επιταγή. Την είχα προσθέσει στους οφελούμενους. 1
archimidis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα τελικά δεν ήταν να βγουν σήμερα; Άκυρο μόλις τα είδα κολλάει το site λογικά Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από archimidis
tryfos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Έχουνε βγει τα τελικά...Και ενώ ήμασταν κανονικά μέσα στα προσωρινά, ξαφνικά είμαστε έξω!!! Τί άλλο θα δούμε!!!
tzitzikas2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Την Δευτέρα άνοιξαν ξανά για τους παρόχους να κάνουν αιτήσεις. Και υποτίθεται ότι από 1/7 κάνεις χρήση της επιταγής.. γελοία πράγματα.. Με μια ματιά που έριξα η αρχική λίστα με τους παρόχους δεν έχει πολλά πράγματα σε νησιά. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από tzitzikas2
mitsos2321 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Τον αριθμό του voucher ποτ το βρίσκω βα κάνω κράτηση σε ακτοπλοϊκά. Γνωρίζει κανείς την διαδικασία? Ευχαριστώ
g-e-o Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Ξέρει κάποιος να μου πει, γιατι μόλις πατάω εκτύπωση voucher, μου εμφανίζει δεν βρέθηκαν δεδομένα;
neced2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 13 hours ago, tryfos said: Έχουνε βγει τα τελικά...Και ενώ ήμασταν κανονικά μέσα στα προσωρινά, ξαφνικά είμαστε έξω!!! Τί άλλο θα δούμε!!! Αρκετοί αιτούντες, από επιτυγχόντες στα προσωρινά, μετακινήθηκαν στους επιλαχόντες στα οριστικά, ενώ ήταν μάλιστα στη μέση της σειράς κατάταξης (διαδικασία για κλάματα). Για δες μήπως είσαι στους επιλαχόντες. 11 hours ago, mitsos2321 said: Τον αριθμό του voucher ποτ το βρίσκω βα κάνω κράτηση σε ακτοπλοϊκά. Γνωρίζει κανείς την διαδικασία? Ευχαριστώ Μέχρι και προχτές, η Attica group δεν ήταν έτοιμη για απευθείας κράτηση από τη πλατφόρμα της. Σύμφωνα με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της εταιρίας θα προστεθεί στο είδος "Έκπτωσης" του ναύλου (Φοιτητικό, Πολύτεκνοι, Στρατιωτικοί κτλ) νέα επιλογή του τύπου "τουρισμός ΔΥΠΑ". Θα δούμε εάν τελικώς θα υλοποιηθεί έτσι. Για τη Μινόαν δε γνωρίζω.
tryfos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, neced2 είπε Αρκετοί αιτούντες, από επιτυγχόντες στα προσωρινά, μετακινήθηκαν στους επιλαχόντες στα οριστικά, ενώ ήταν μάλιστα στη μέση της σειράς κατάταξης (διαδικασία για κλάματα). Για δες μήπως είσαι στους επιλαχόντες Το είδα από χτες, είμαστε στους επιλαχόντες τώρα...Δηλαδή αντίο...Και τί σημαίνει επιλαχόντες, αφού περιμένουν μέχρι τελευταία μέρα μήπως το ενεργοποιήσουν οι άλλοι, δεν έχει κανένα νόημα ο επιλαχών! Το έχει πάθει κανείς άλλος εδώ, συμβαίνει αυτό το ΑΙΣΧΟΣ κάθε χρόνο; Μα είναι ποτέ δυνατόν, πώς γίνεται αυτό; Έτσι βρεθήκαμε στη χειρότερη μοίρα από όλους, αφού είδαμε τα αρχικά αποτελέσματα και δεν υπήρχε καν λόγος να κάνουμε ένσταση, τώρα χάθηκαν ξαφνικά όλα. Τουλάχιστον όσοι κόβονται έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και μια ένσταση, εμείς που ήμασταν μέσα πώς είναι δυνατόν να περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη; Τι τραγέλαφος διαδικασία είναι αυτή, αν είναι δυνατόν!!! Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από tryfos
RedMike7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 30/6/2023 στις 12:00 ΠΜ, mitsos2321 είπε Τον αριθμό του voucher ποτ το βρίσκω βα κάνω κράτηση σε ακτοπλοϊκά. Γνωρίζει κανείς την διαδικασία? Ευχαριστώ Απ ότι διάβασα από σήμερα θα μπορεί να τυπωθει το voucher. Εδώ θα το βρεις: Τι ποσοστό έκπτωσης δίνει το voucher στα ακτοπλοϊκά; Δεν μου βγάζει επιλογή ηλεκτρονικά, για να το δηλώσω. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2023 από RedMike7
neced2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, RedMike7 said: Τι ποσοστό έκπτωσης δίνει το voucher στα ακτοπλοϊκά; Δεν μου βγάζει επιλογή ηλεκτρονικά, για να το δηλώσω. On 30/06/2023 at 11:56, neced2 said: Μέχρι και προχτές, η Attica group δεν ήταν έτοιμη για απευθείας κράτηση από τη πλατφόρμα της. Σύμφωνα με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της εταιρίας θα προστεθεί στο είδος "Έκπτωσης" του ναύλου (Φοιτητικό, Πολύτεκνοι, Στρατιωτικοί κτλ) νέα επιλογή του τύπου "τουρισμός ΔΥΠΑ". Θα δούμε εάν τελικώς θα υλοποιηθεί έτσι. Αναρτήθηκαν στο σύστημα κράτησης της Attica Group οι επιλογές ΔΥΠΑ. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2023 από neced2
Uberalles_gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, 1η φορά έκανα αίτηση όπου έβαλα κανονικά την γυναίκα μου και τα 2 παιδιά μου, τόσο στα αποτελέσματα όσο και στην διαδικασία εκτύπωσης της επιταγής βγάζει εμένα και το 1 παιδί μου Άρα η γυναίκα μου και το άλλο μου παιδί δεν δικαιούνται;
RedMike7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, neced2 είπε Αναρτήθηκαν στο σύστημα κράτησης της Attica Group οι επιλογές ΔΥΠΑ. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από neced2 Για Κρήτη δεν βγάζει αυτές τις επιλογές. Ούτε στις Μινωικές
g-e-o Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Πως μπορώ να κλείσω εισητηρια για Χανιά, με κοινωνικό, με τον τρόπο που λέει ο φίλος @neced2? Δεν μου δίνει την επιλογή..
redbullboy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Στις 27/6/2023 στις 1:00 ΠΜ, kokos198 είπε Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει (αν γνωρίζει) για το διάστημα που μπορεί να εξαργυρώσει ο καθένας το voucher που έλαβε για τον κοινωνικό τουρισμό? Λέει η κυα ότι είναι για 12 μήνες...άρα μέχρι και τέλη Ιουνίου ή τέλη Ιουλίου θα είναι διαθέσιμο για εξαργυσουμε? (1/7 ξεκινάει....) Έλεγαν ότι θα εμπεριέχει και τον Ιούλιο του 24, αλλά τελικά τώρα κάπου διάβασα για έως και Ιούνιο του 24...
neced2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 2 hours ago, g-e-o said: Πως μπορώ να κλείσω εισητηρια για Χανιά, με κοινωνικό, με τον τρόπο που λέει ο φίλος @neced2? Δεν μου δίνει την επιλογή.. 19 hours ago, RedMike7 said: Για Κρήτη δεν βγάζει αυτές τις επιλογές. Ούτε στις Μινωικές Η ΑΝΕΚ στην επιλογή έκπτωσης τα ονομάζει "ΟΑΕΔ Πολύτεκνοι/Ενήλικες/ΑΜΕΑ" και κατόπιν στη Τιμολόγηση τα ονομάζει "ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ ΕΝΗΛΙΚΑΣ...". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα