26ska Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Εμένα μου εγκρίθηκε η αίτηση για τον εαυτό μου,τη σύζυγο μου,το γιο μου και οχι για την κόρη μου.Τα παιδιά είναι 8 και 11 και τα πέρασα κανονικά στην αίτηση ως οφειλόμενους,όπως και τη σύζυγο. Εκανα ένσταση,άντε βγάλε άκρη.Καμία ιδέα; 1
DjTony Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, 26ska είπε Εμένα μου εγκρίθηκε η αίτηση για τον εαυτό μου,τη σύζυγο μου,το γιο μου και οχι για την κόρη μου.Τα παιδιά είναι 8 και 11 και τα πέρασα κανονικά στην αίτηση ως οφειλόμενους,όπως και τη σύζυγο. Εκανα ένσταση,άντε βγάλε άκρη.Καμία ιδέα; Εμένα ο ένας είναι 18 μηνών και 5 χρονών. Του 5 του έδωσε κανονικά στο μικρό όχι αλλά πιθανολογώ ότι δε μετράει καν επειδή είναι μικρός.
andreaspA Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 58 λεπτά πριν, DjTony είπε Εμένα ο ένας είναι 18 μηνών και 5 χρονών. Του 5 του έδωσε κανονικά στο μικρό όχι αλλά πιθανολογώ ότι δε μετράει καν επειδή είναι μικρός. Κατω απο 2 χρονων δεν παιρνουν επιταγη.
Stratosss Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Στις 23/6/2023 στις 3:03 ΜΜ, skoulas είπε Ενώ μέχρι πέρυσι με μία "κοινή" αίτηση έπαιρνε όλη η οικογένεια ΑΠΟ ΕΦΕΤΟΣ θα έπρεπε να κάνει καθένας γονέας χωριστή αίτηση συμπεριλαμβάνοντας τον άλλον αλλά και τα παιδιά για την μοριοδότηση και το σύστημα θα έβγαζε μία επιταγή για τον καθένα. Μου το είπαν από τον ΟΑΕΔ γιατί ανήκω στους "παθόντες"... Μα και εγω παθών είμαι γιαυτό το έγραψα...δλδ τι @@ιες είναι αυτές δε μπορώ να καταλάβω? Μια ζωή εγώ έκανα για όλη την οικογένεια φέτος τι άλλαξε αφού είμαστε παντρεμένοι με παιδιά γίνεται και ταυτοποίηση πρέπει δλδ να κάνουμε ξεχωριστές δηλώσεις για ένα κουπόνι? Αν είναι δυνατόν! Ορίστε και μια δημοσίευση εννοείται έκανα ένσταση αλλά δεν θα δικαιωθώ. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/433640/koinonikos-tourismos-dypa-ti-isxyei-gia-syzygous-kai-ti-eprepe-na-kanoun
spooker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 On 23/06/2023 at 13:14, Bitbit said: οι μισοί και πλέον έλληνες δηλώνουν φτωχαδάκια. Οπότε μην απορείτε αν με χαμηλό εισόδημα φάγατε άκυρο. Υπάρχουν και άλλοι που δηλώνουν ακόμα πιο φτωχοί από εσάς. Κλασικά πάντως θα έχουμε τη γνωστή γκρίνια, γιατί πήραν αυτοί και δε πήρα εγώ. Κι εγώ άκυρο έφαγα εξάλλου. Αυτό το αστείο που οι μισοί "κορόιδα" πληρώνουν τις διακοπές των άλλων μισων ανεβάζοντας μάλιστα τις τιμές για τους μη δικαιούχους λόγω (προσφοράς - ζήτησης) πρέπει να σταματήσει.
sphinxgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Στις 24/6/2023 στις 1:41 ΜΜ, DjTony είπε Εμένα ο ένας είναι 18 μηνών και 5 χρονών. Του 5 του έδωσε κανονικά στο μικρό όχι αλλά πιθανολογώ ότι δε μετράει καν επειδή είναι μικρός. Στις 24/6/2023 στις 2:39 ΜΜ, andreaspA είπε Κατω απο 2 χρονων δεν παιρνουν επιταγη. Ως «Ωφελούμενοι» του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού ορίζονται: α) τα τέκνα των δικαιούχων ηλικίας άνω των πέντε και έως δεκαοχτώ ετών.
DjTony Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Stratosss είπε Μα και εγω παθών είμαι γιαυτό το έγραψα...δλδ τι @@ιες είναι αυτές δε μπορώ να καταλάβω? Μια ζωή εγώ έκανα για όλη την οικογένεια φέτος τι άλλαξε αφού είμαστε παντρεμένοι με παιδιά γίνεται και ταυτοποίηση πρέπει δλδ να κάνουμε ξεχωριστές δηλώσεις για ένα κουπόνι? Αν είναι δυνατόν! Ορίστε και μια δημοσίευση εννοείται έκανα ένσταση αλλά δεν θα δικαιωθώ. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/433640/koinonikos-tourismos-dypa-ti-isxyei-gia-syzygous-kai-ti-eprepe-na-kanoun Εγώ ΠΑΝΤΑ έκανα χωριά αίτηση με τη γυναίκα και ο καθένας έβαζε μέσα τα παιδιά, όχι εγώ τη γυναίκα και εκείνη εμένα. Εγώ τα παιδιά και εκείνη τα παιδιά σε ξεχωριστή αίτηση. Πάντα το παίρναμε, πάντα.
nickmanak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Παιδιά στην πρακτική πλευρα του θεματος: Σε καποιες οικογενειες καποια μελη δεν πηραν επιταγη, πχ. ενας συζυγος ή καποιο παιδι. Τι θα συμβεί σε αυτη την περιπτωση; Θα μπορεσουν να κλεισουν διακοπες; Ο συζυγος που δεν ελαβε επιταγη θα πληρωσει τα κανονικά ποσά του ξενοδοχειου; Εχει καποιος γνωμη απο παλιοτερες χρονιές;
tryfos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 15 λεπτά πριν, nickmanak είπε Παιδιά στην πρακτική πλευρα του θεματος: Σε καποιες οικογενειες καποια μελη δεν πηραν επιταγη, πχ. ενας συζυγος ή καποιο παιδι. Τι θα συμβεί σε αυτη την περιπτωση; Θα μπορεσουν να κλεισουν διακοπες; Ο συζυγος που δεν ελαβε επιταγη θα πληρωσει τα κανονικά ποσά του ξενοδοχειου; Εχει καποιος γνωμη απο παλιοτερες χρονιές; Το ρώτησα κι εγώ αυτό, όπως και το αν υπάρχουν πιθανότητες να πάει το πρόγραμμα και πέραν του Σεπτεμβρίου, αλλά δεν απάντησε κανείς. 1
Stratosss Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, nickmanak είπε Παιδιά στην πρακτική πλευρα του θεματος: Σε καποιες οικογενειες καποια μελη δεν πηραν επιταγη, πχ. ενας συζυγος ή καποιο παιδι. Τι θα συμβεί σε αυτη την περιπτωση; Θα μπορεσουν να κλεισουν διακοπες; Ο συζυγος που δεν ελαβε επιταγη θα πληρωσει τα κανονικά ποσά του ξενοδοχειου; Εχει καποιος γνωμη απο παλιοτερες χρονιές; Δε καταλαβαίνω το λόγο να μην μπορέσουν να κλείσουν διακοπές. Τα μέλη με επιταγή θα πάρουν την έκπτωση και ο ένας θα πληρώσει κανονικά. 1
zchrisz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, nickmanak είπε Παιδιά στην πρακτική πλευρα του θεματος: Σε καποιες οικογενειες καποια μελη δεν πηραν επιταγη, πχ. ενας συζυγος ή καποιο παιδι. Τι θα συμβεί σε αυτη την περιπτωση; Θα μπορεσουν να κλεισουν διακοπες; Ο συζυγος που δεν ελαβε επιταγη θα πληρωσει τα κανονικά ποσά του ξενοδοχειου; Εχει καποιος γνωμη απο παλιοτερες χρονιές; Το άτομο που δεν έχει επιταγή θα πληρώσει την διαφορά. Το ποσό δεν είναι στάνταρ, πάει ανάλογα το ξενοδοχείο και τις συν παροχές (πρωινό, βραδυνό κτλ.) 1
kokos198 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει (αν γνωρίζει) για το διάστημα που μπορεί να εξαργυρώσει ο καθένας το voucher που έλαβε για τον κοινωνικό τουρισμό? Λέει η κυα ότι είναι για 12 μήνες...άρα μέχρι και τέλη Ιουνίου ή τέλη Ιουλίου θα είναι διαθέσιμο για εξαργυσουμε? (1/7 ξεκινάει....)
archimidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Έτσι από περιέργεια. Για Αύγουστο κατάφερε να βρει κανείς τίποτα ; Όλα κλεισμένα ...;
papaleole Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. Διαβάζω ότι έπρεπε να κάνουν χώρια αίτηση οι σύζυγοι. Εγώ έκανα μια αίτηση και για τους δύο και εκδόθηκε κανονικά επιταγή και για την γυναίκα μου και για τα δύο μου παιδιά 6 και 10 ετών (έχω και ένα 18 μηνών το οποίο το δήλωσα αλλά δεν δικαιούται επιταγή). Να αναφέρω ότι κάνουμε κοινή δήλωση αν παίζει ρόλο. 1
kokos198 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Και εγώ μια αίτηση έκανα και εκδόθηκε και για την σύζυγο επιταγή. Την είχα προσθέσει στους οφελούμενους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα