Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/6/2023 στις 9:41 ΜΜ, sonikk είπε

Αυτή την απορία έχω και εγώ και κανείς δεν μου απαντά ξεκάθαρα.Η μάνα μου είναι μακροχρόνια άνεργη.Μπορει να προσθέσει εκεί που γράφει η αίτηση προσθήκη μέλους τον χαμηλοσυνταξιούχο πατέρα μου;

Σε αυτή την περίπτωση,τί κανω; Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει με σιγουριά;

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, andreaspA είπε
08/06/2023 10:27:24 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ
05/06/2023 23:01:16 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ

Καλησπέρα. Αυτά που τα βλέπεις γιατί στον λογαριασμό της συζύγου στον ΟΑΕΔ αν πας στις αιτήσεις είναι γραμμένα διαφορετικά. Έχει ημερομηνία αιτησης, αρ. πρωτοκόλλου, είδος αίτησης, κατάστημα του ΟΑΕΔ στο οποίο υπάγεται η αίτηση, και τελευταία στήλη την κατάσταση της αίτησης. Η κατάσταση της αίτησης σε εμάς είναι ακόμα στον αρχικό στάδιο (καταγραφή της αίτησης στο σύστημα). Δεν δείχνει να έχει προχωρήσει σε.επομενο.σταδιο. 

Δεν εμφανίζεται όπως σε εσένα. Για αυτό σε ρωτάω από που βλέπεις αυτά τα στοιχεία για την αίτηση.

παρακάτω βάζω ένα print/screen απο την δική μου αίτηση που έχει κολλήσει στο "ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ". Απο πάνω που έχω σβήσει είναι άλλες αιτήσεις άσχετες απο τον Κοινωνικό τουρισμό

Ευχαριστώ 

oaed.jpg

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Vault13 είπε

@tzitzikas2 η συζυγος κανει ξεχωριστα; Ή μεσω της δικης μου; 

https://www.dypa.gov.gr/storage/kinonikos-turismos-2023-2024/odhgies-aithshs-dikaiuxon-kt-2023-2024.pdf διάβασε αυτό, εκεί μέσα νομίζω το γράφει, εγώ δεν το έψαξα πολύ καθώς είμαι αυτόαπασχολούμενος και δεν δικαιούμαι αίτησης.

1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε

Καλησπέρα. Αυτά που τα βλέπεις γιατί στον λογαριασμό της συζύγου στον ΟΑΕΔ αν πας στις αιτήσεις είναι γραμμένα διαφορετικά. Έχει ημερομηνία αιτησης, αρ. πρωτοκόλλου, είδος αίτησης, κατάστημα του ΟΑΕΔ στο οποίο υπάγεται η αίτηση, και τελευταία στήλη την κατάσταση της αίτησης. Η κατάσταση της αίτησης σε εμάς είναι ακόμα στον αρχικό στάδιο (καταγραφή της αίτησης στο σύστημα). Δεν δείχνει να έχει προχωρήσει σε.επομενο.σταδιο. 

Δεν εμφανίζεται όπως σε εσένα. Για αυτό σε ρωτάω από που βλέπεις αυτά τα στοιχεία για την αίτηση.

παρακάτω βάζω ένα print/screen απο την δική μου αίτηση που έχει κολλήσει στο "ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ". Απο πάνω που έχω σβήσει είναι άλλες αιτήσεις άσχετες απο τον Κοινωνικό τουρισμό

Ευχαριστώ 

oaed.jpg

Κανείς άλλος που έχει κάνει την περασμένη βδομάδα αίτηση μπορεί να μου πει σε τι κατάσταση φαίνεται η δική του στον λογαριασμό του στον ΟΑΕΔ? Ευχαριστώ!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Κανείς άλλος που έχει κάνει την περασμένη βδομάδα αίτηση μπορεί να μου πει σε τι κατάσταση φαίνεται η δική του στον λογαριασμό του στον ΟΑΕΔ? Ευχαριστώ!!

01/06/2023 22:49:35 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, adversus είπε
01/06/2023 22:49:35 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ

Με κινητό μήπως βλέπετε? Ή πιθανόν σε ποιο νέους λογαριασμούς να φαίνεται διαφορετικά υποθέτω. Εγώ βλέπω από pc και ο λογαριασμός της συζύγου είναι πολύ παλιός

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Με κινητό μήπως βλέπετε? Ή πιθανόν σε ποιο νέους λογαριασμούς να φαίνεται διαφορετικά υποθέτω. Εγώ βλέπω από pc και ο λογαριασμός της συζύγου είναι πολύ παλιός

Όχι απ'τον υπολογιστή το βλέπω

Επεξ/σία από adversus
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adversus είπε

Όχι απ'τον υπολογιστή το βλέπω

Πατώντας δεξιά στο menu εκεί που λέει αιτήσεις? Εμένα διαφορετικά τα γράφει φαίνεται δεν ξέρω γιατί.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, sonikk είπε

Αυτή την απορία έχω και εγώ και κανείς δεν μου απαντά ξεκάθαρα.Η μάνα μου είναι μακροχρόνια άνεργη.Μπορει να προσθέσει εκεί που γράφει η αίτηση προσθήκη μέλους τον χαμηλοσυνταξιούχο πατέρα μου;

Κάποιος να απαντήσει και σε μένα;

Δημοσ.

σε εμένα  πάντως το σύστημα δεν προχωράει παρακάτω από εδώ

image.jpeg.307a44b4c348afbdfd2c46071985f461.jpeg

μάλλον κάποια αηδία έχουν κάνει από τον οαεδ ?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, -netman- είπε

σε εμένα  πάντως το σύστημα δεν προχωράει παρακάτω από εδώ

μάλλον κάποια αηδία έχουν κάνει από τον οαεδ ?

Ίσως να έφταιγε το adblock.

H πλατφόρμα ήταν ανοιχτή ως τις 00.00

Δημοσ.

Με απέρριψαν γιατί δεν έχω την ιδιότητα του εργαζόμενου, όντας εργαζόμενος 17 συνεχόμενα χρόνια. Ελλάδα 2.0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...