Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έκανα αίτηση για την κοπέλα μου και μπορώ να πω ότι το σύστημα αυτή τη στιγμή πάει σφαίρα,φτου φτου 😂😂.Εχω δύο απορίες,η κοπέλα μου την Δευτέρα ξεκινάει δουλειά,πρόσληψη δεν έχει γίνει ακόμα,εγώ της έκανα την αίτηση σαν άνεργη,σωστα?Δευτερον,εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος με αορίστου,τι βάζω,μηχανογραφημένες ή μη μηχανογραφημένες ημέρες εργασίας?

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Μόλις έκανα αίτηση για την κοπέλα μου και μπορώ να πω ότι το σύστημα αυτή τη στιγμή πάει σφαίρα,φτου φτου 😂😂.Εχω δύο απορίες,η κοπέλα μου την Δευτέρα ξεκινάει δουλειά,πρόσληψη δεν έχει γίνει ακόμα,εγώ της έκανα την αίτηση σαν άνεργη,σωστα?Δευτερον,εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος με αορίστου,τι βάζω,μηχανογραφημένες ή μη μηχανογραφημένες ημέρες εργασίας?

Έχω την εντύπωση ότι βάζεις με μηχανογραφημένες. Με μη μηχανογραφημένες είναι κάποια ειδικά επαγγέλματα, νομίζω στις οδηγίες στο pdf τους έχει κάποια επαγγέλματα με μη μηχανογραφημένες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Μπαινεις με κωδικους taxis ή αν εχεις του πρωην ΟΑΕΔ 

Οτι σε βολευει 

Πατας καπου αλλου να μπεις στο ΑΑΔΕ. Eυχαριστω πολυ.

κανει ξεχωριστα και η συζυγος;

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Μπηκα εγω να κανω αιτηση. Την προηγουμενη φορα την ειχα κανει, αλλα δεν ειχα καταφερει να φτασω στο τελευταιο σταδιο και να την καταθεσω. Ηταν προσωρινα αποθηκευμενη.

Σας πληροφορω λοιπον οτι Δευτερα πρωι, την περασαν, και την Πεμπτη μαλιστα πηγε και προς εγκριση.

Μου εκανε εντυπωση, αλλα ειναι γεγονος.

Δοκιμασα να ξανακανω αιτηση, και μου λεει οτι εχει γινει η αιτηση, και αν θελω πρεπει να ακυρωσω την παλια και να καταθεσω νεα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vault13 είπε

Πατας καπου αλλου να μπεις στο ΑΑΔΕ. Eυχαριστω πολυ.

κανει ξεχωριστα και η συζυγος;

Στη δευτερη επιλογη αν καταλαβα τι ζητας  

100.png

Δημοσ.
22 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

νομίζω είχε επιλογή και για συνταξιούχους.. ναι είναι άλλο αυτό.

Δεν έχει ανοίξει ακόμη για συνταξιουχους

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

ναι, αυτο ειπα κι εγω. Μόνο μεσω ΔΥΠΑ μπορεις να αιτηθεις κοινωνικο τουρισμο? δηλαδη πρεπει να εισαι γραμμενος στον οαεδ/δυπα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Στη δευτερη επιλογη αν καταλαβα τι ζητας  

100.png

Tο εχω βρει απο το πρωί. Κανει και η συζυγος; Ή ενας για ολους

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
18 ώρες πριν, andreaspA είπε

Μπηκα εγω να κανω αιτηση. Την προηγουμενη φορα την ειχα κανει, αλλα δεν ειχα καταφερει να φτασω στο τελευταιο σταδιο και να την καταθεσω. Ηταν προσωρινα αποθηκευμενη.

Σας πληροφορω λοιπον οτι Δευτερα πρωι, την περασαν, και την Πεμπτη μαλιστα πηγε και προς εγκριση.

Μου εκανε εντυπωση, αλλα ειναι γεγονος.

Δοκιμασα να ξανακανω αιτηση, και μου λεει οτι εχει γινει η αιτηση, και αν θελω πρεπει να ακυρωσω την παλια και να καταθεσω νεα.

καλημέρα. Εγώ έκανα την αίτηση Κυριακή πρωί 4/6/2023. Σε εμένα στο λογαριασμό της συζύγου στο ΔΥΠΑ eServices στις αιτήσεις στην τρέχουσα κατάσταση ακόμα γράφει "ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ". Σε εσάς τι γράφει στο συγκεκριμένο πεδίο? Γιατί ο φίλος andreaspA λεει οτι πήγε προς έγκριση.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

καλημέρα. Εγώ έκανα την αίτηση Κυριακή πρωί 4/6/2023. Σε εμένα στο λογαριασμό της συζύγου στο ΔΥΠΑ eServices στις αιτήσεις στην τρέχουσα κατάσταση ακόμα γράφει "ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ". Σε εσάς τι γράφει στο συγκεκριμένο πεδίο? Γιατί ο φίλος andreaspA λεει οτι πήγε προς έγκριση.

Και στα δυο παιδια μου που εκανα την Παρασκευη γραφει ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Και στα δυο παιδια μου που εκανα την Παρασκευη γραφει ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 

καλημέρα. Ποι Παρασκευή? την περασμένη? Γιατι αν έκανες τώρα λογικά πέρα απο την καταγραφή στο σύστημα δεν μπορεί να έχει προχωρήσει ακόμα, είναι ΣΚ. 

Κάποιος άλλος που έκανα την περασμένη Κυριακή ή πιο πρίν τι γράφει στο σύστημά του στην τρέχουσα κατάσταση?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

καλημέρα. Ποι Παρασκευή? την περασμένη? Γιατι αν έκανες τώρα λογικά πέρα απο την καταγραφή στο σύστημα δεν μπορεί να έχει προχωρήσει ακόμα, είναι ΣΚ. 

Κάποιος άλλος που έκανα την περασμένη Κυριακή ή πιο πρίν τι γράφει στο σύστημά του στην τρέχουσα κατάσταση?

Ναι την περασμενη Παρασκευη που ανοιξε παλι το συστημα το απογευμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

08/06/2023 10:27:24 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ
05/06/2023 23:01:16 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...