LouCi4er Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Μόλις έκανα αίτηση για την κοπέλα μου και μπορώ να πω ότι το σύστημα αυτή τη στιγμή πάει σφαίρα,φτου φτου 😂😂.Εχω δύο απορίες,η κοπέλα μου την Δευτέρα ξεκινάει δουλειά,πρόσληψη δεν έχει γίνει ακόμα,εγώ της έκανα την αίτηση σαν άνεργη,σωστα?Δευτερον,εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος με αορίστου,τι βάζω,μηχανογραφημένες ή μη μηχανογραφημένες ημέρες εργασίας?
tzitzikas2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, LouCi4er είπε Μόλις έκανα αίτηση για την κοπέλα μου και μπορώ να πω ότι το σύστημα αυτή τη στιγμή πάει σφαίρα,φτου φτου 😂😂.Εχω δύο απορίες,η κοπέλα μου την Δευτέρα ξεκινάει δουλειά,πρόσληψη δεν έχει γίνει ακόμα,εγώ της έκανα την αίτηση σαν άνεργη,σωστα?Δευτερον,εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος με αορίστου,τι βάζω,μηχανογραφημένες ή μη μηχανογραφημένες ημέρες εργασίας? Έχω την εντύπωση ότι βάζεις με μηχανογραφημένες. Με μη μηχανογραφημένες είναι κάποια ειδικά επαγγέλματα, νομίζω στις οδηγίες στο pdf τους έχει κάποια επαγγέλματα με μη μηχανογραφημένες. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Vault13 είπε Με κωδικους ταξις δεν μπαινουμε; Πως γραφομαι; Μπαινεις με κωδικους taxis ή αν εχεις του πρωην ΟΑΕΔ Οτι σε βολευει 1
Vault13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Μπαινεις με κωδικους taxis ή αν εχεις του πρωην ΟΑΕΔ Οτι σε βολευει Πατας καπου αλλου να μπεις στο ΑΑΔΕ. Eυχαριστω πολυ. κανει ξεχωριστα και η συζυγος; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από Vault13
andreaspA Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Μπηκα εγω να κανω αιτηση. Την προηγουμενη φορα την ειχα κανει, αλλα δεν ειχα καταφερει να φτασω στο τελευταιο σταδιο και να την καταθεσω. Ηταν προσωρινα αποθηκευμενη. Σας πληροφορω λοιπον οτι Δευτερα πρωι, την περασαν, και την Πεμπτη μαλιστα πηγε και προς εγκριση. Μου εκανε εντυπωση, αλλα ειναι γεγονος. Δοκιμασα να ξανακανω αιτηση, και μου λεει οτι εχει γινει η αιτηση, και αν θελω πρεπει να ακυρωσω την παλια και να καταθεσω νεα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Πατας καπου αλλου να μπεις στο ΑΑΔΕ. Eυχαριστω πολυ. κανει ξεχωριστα και η συζυγος; Στη δευτερη επιλογη αν καταλαβα τι ζητας
james01gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 22 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε νομίζω είχε επιλογή και για συνταξιούχους.. ναι είναι άλλο αυτό. Δεν έχει ανοίξει ακόμη για συνταξιουχους
rus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο ειναι μεσω ΔΥΠΑ https://www.gov.gr/ipiresies/politismos-athletismos-kai-tourismos/tourismos/koinonikos-tourismos ναι, αυτο ειπα κι εγω. Μόνο μεσω ΔΥΠΑ μπορεις να αιτηθεις κοινωνικο τουρισμο? δηλαδη πρεπει να εισαι γραμμενος στον οαεδ/δυπα?
Vault13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Στη δευτερη επιλογη αν καταλαβα τι ζητας Tο εχω βρει απο το πρωί. Κανει και η συζυγος; Ή ενας για ολους Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από Vault13
tzitzikas2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 18 ώρες πριν, andreaspA είπε Μπηκα εγω να κανω αιτηση. Την προηγουμενη φορα την ειχα κανει, αλλα δεν ειχα καταφερει να φτασω στο τελευταιο σταδιο και να την καταθεσω. Ηταν προσωρινα αποθηκευμενη. Σας πληροφορω λοιπον οτι Δευτερα πρωι, την περασαν, και την Πεμπτη μαλιστα πηγε και προς εγκριση. Μου εκανε εντυπωση, αλλα ειναι γεγονος. Δοκιμασα να ξανακανω αιτηση, και μου λεει οτι εχει γινει η αιτηση, και αν θελω πρεπει να ακυρωσω την παλια και να καταθεσω νεα. καλημέρα. Εγώ έκανα την αίτηση Κυριακή πρωί 4/6/2023. Σε εμένα στο λογαριασμό της συζύγου στο ΔΥΠΑ eServices στις αιτήσεις στην τρέχουσα κατάσταση ακόμα γράφει "ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ". Σε εσάς τι γράφει στο συγκεκριμένο πεδίο? Γιατί ο φίλος andreaspA λεει οτι πήγε προς έγκριση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε καλημέρα. Εγώ έκανα την αίτηση Κυριακή πρωί 4/6/2023. Σε εμένα στο λογαριασμό της συζύγου στο ΔΥΠΑ eServices στις αιτήσεις στην τρέχουσα κατάσταση ακόμα γράφει "ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ". Σε εσάς τι γράφει στο συγκεκριμένο πεδίο? Γιατί ο φίλος andreaspA λεει οτι πήγε προς έγκριση. Και στα δυο παιδια μου που εκανα την Παρασκευη γραφει ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 1
tzitzikas2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Και στα δυο παιδια μου που εκανα την Παρασκευη γραφει ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ καλημέρα. Ποι Παρασκευή? την περασμένη? Γιατι αν έκανες τώρα λογικά πέρα απο την καταγραφή στο σύστημα δεν μπορεί να έχει προχωρήσει ακόμα, είναι ΣΚ. Κάποιος άλλος που έκανα την περασμένη Κυριακή ή πιο πρίν τι γράφει στο σύστημά του στην τρέχουσα κατάσταση?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε καλημέρα. Ποι Παρασκευή? την περασμένη? Γιατι αν έκανες τώρα λογικά πέρα απο την καταγραφή στο σύστημα δεν μπορεί να έχει προχωρήσει ακόμα, είναι ΣΚ. Κάποιος άλλος που έκανα την περασμένη Κυριακή ή πιο πρίν τι γράφει στο σύστημά του στην τρέχουσα κατάσταση? Ναι την περασμενη Παρασκευη που ανοιξε παλι το συστημα το απογευμα
andreaspA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 33 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε καλημέρα. Εγώ έκανα την αίτηση Κυριακή πρωί 4/6/2023. Σε εμένα στο λογαριασμό της συζύγου στο ΔΥΠΑ eServices στις αιτήσεις στην τρέχουσα κατάσταση ακόμα γράφει "ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ". Σε εσάς τι γράφει στο συγκεκριμένο πεδίο? Γιατί ο φίλος andreaspA λεει οτι πήγε προς έγκριση. 08/06/2023 10:27:24 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ 05/06/2023 23:01:16 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα