ApoGal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Αναφορά σε κείμενο Ανοικτή θα παραμείνει η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων-Ανέργων 2023-2024, από την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 17:00 μέχρι την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 23:59, για όσους δικαιούχους και παρόχους δεν πρόλαβαν να υποβάλουν την αίτησή τους πριν τη λήξη της προθεσμίας την περασμένη Δευτέρα 5 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται στις διευθύνσεις: Δικαιούχοι https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/koinonikos-tourismos
M A T R I X Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 23 ώρες πριν, logokrimenos είπε Ναι λες και αν το παρουμε θα βρεθεί ξενοδοχείο να σου πει ναι αγόρι μου δεχόμαστε voucher. Εγω αν το πάρω σκέφτομαι να κάνω κανα χειμερινό τουρισμό Καλαβρυτα για snowboard έχεις τσεκάρει τους όρους;
logokrimenos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε έχεις τσεκάρει τους όρους; Όχι, παιζει να μην το παίρνω κιόλας
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ανοιξε ξανα το συστημα και εκανα για δυο μου παιδια και στο τελος μετα την υποβολη λεει : ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αυτιο και τελος ή θελει και κατι αλλο ? Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από Γιάννης Platano
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ανοιξε ξανα το συστημα και εκανα για δυο μου παιδια και στο τελος μετα την υποβολη λεει : ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αυτιο και τελος ή θελει και κατι αλλο ? Εε ναι τι άλλο να κάνεις 😂 αφού εφτασες ως το τέλος άναψε και καμιά λαμπάδα γιατί το σύστημα τους πάλι σακατευτηκε 😂 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Εε ναι τι άλλο να κάνεις 😂 αφού εφτασες ως το τέλος άναψε και καμιά λαμπάδα γιατί το σύστημα τους πάλι σακατευτηκε 😂 Εφτασα με αρκετη προσπαθεια ... Εγω σαν συνατξιοχος δεν δικαιουμε οποτε κανε παιδια να δεις καλο ... Αν εχω καταλαβει καλα αυτο ειναι ανεξαρτητο απο το Τουρισμος για ολους .Σωστα ? Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από Γιάννης Platano 1
Vault13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου εχει μεινει ενα voucher του παλιου κοινωνικου τουρισμου. παιρναει σε super mrket? Online εισητηρια αεροπορικα ακτοπλοικα; γενικα πως το χαλαω fast track? Στο tourism4all οχι αυτο. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από Vault13
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Εφτασα με αρκετη προσπαθεια ... Εγω σαν συνατξιοχος δεν δικαιουμε οποτε κανε παιδια να δεις καλο ... Αν εχω καταλαβει καλα αυτο ειναι ανεξαρτητο απο το Τουρισμος για ολους .Σωστα ? νομίζω είχε επιλογή και για συνταξιούχους.. ναι είναι άλλο αυτό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε νομίζω είχε επιλογή και για συνταξιούχους.. ναι είναι άλλο αυτό. Οχι δεν ειδα τετοια επιλογη για συνταξιουχους . Το ξανακοιταξα ...Για εργαζομενους και ανεργους μονο . Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από Γιάννης Platano
Titos301 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1. η συζυγος ειναι ωφελουμενη μπορει να προσθεσει ως μελος (εγγραφη) το συζυγο; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από Titos301
sonikk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Titos301 είπε 1. η συζυγος ειναι ωφελουμενη μπορει να προσθεσει ως μελος (εγγραφη) το συζυγο; Αυτή την απορία έχω και εγώ και κανείς δεν μου απαντά ξεκάθαρα.Η μάνα μου είναι μακροχρόνια άνεργη.Μπορει να προσθέσει εκεί που γράφει η αίτηση προσθήκη μέλους τον χαμηλοσυνταξιούχο πατέρα μου; 1
rus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ανοιξε ξανα το συστημα και εκανα για δυο μου παιδια και στο τελος μετα την υποβολη λεει : ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αυτιο και τελος ή θελει και κατι αλλο ? ποιο ειναι το λινκ για να εγγραφεις? εγω που εψαξα βρηκα μονο την εισαγωγη μεσω δυπα
*nenya* Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 5 hours ago, Γιάννης Platano said: Εφτασα με αρκετη προσπαθεια ... Εγω σαν συνατξιοχος δεν δικαιουμε οποτε κανε παιδια να δεις καλο ... Αν εχω καταλαβει καλα αυτο ειναι ανεξαρτητο απο το Τουρισμος για ολους .Σωστα ? Ναι, είναι δυο διαφορετικά προγράμματα από διαφορετικους φορεις. Αλλα ποση αναγκη εχουν τετοια προγράμματα οι συνταξιουχοι της ΔΕΗ; για μας τους φτωχους ειναι αυτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, rus είπε ποιο ειναι το λινκ για να εγγραφεις? εγω που εψαξα βρηκα μονο την εισαγωγη μεσω δυπα Αυτο ειναι μεσω ΔΥΠΑ https://www.gov.gr/ipiresies/politismos-athletismos-kai-tourismos/tourismos/koinonikos-tourismos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα