Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 890
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με πολύ κόπο κατάφερα να κάνω την αίτηση τώρα. Βγήκε και duplicate (δώστε μου δυο εισιτήρια 🐣🐣)

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mythoc είπε

Με πολύ κόπο κατάφερα να κάνω την αίτηση τώρα. Βγήκε και duplicate (δώστε μου δυο εισιτήρια 🐣🐣)

Αυτό συνέβη και σε μένα χτες και πήραν 2 πρωτόκολλα ξεχωριστά οι 2 αιτήσεις μου. Εγώ μια φορά φυσικά πάτησα υποβολή αλλά βγήκαν 2 καταχωρημένες αιτήσεις στο σύστημα στον λογαριασμό της συζύγου στον ΟΑΕΔ. Και τις ακύρωσα και έκανα νέα μια με ένα πρωτόκολλο γιατί δεν μου άρεσε αυτό να υπάρχουν 2 αιτήσεις μέσα. Μπορεί να βγάζανε πρόβλημα με 2 αιτήσεις σκέφτηκα εκείνη την στιγμή που δεν ήξερα ότι το κάνει σε πολλούς. Και σε γνωστό μου 2 αιτήσεις του έβγαλε με 2 πρωτόκολλα. Τώρα έχω μια αίτηση καταχωρημένη στο σύστημα και ακυρωμενες τις 2 πρώτες 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Αυτό συνέβη και σε μένα χτες και πήραν 2 πρωτόκολλα ξεχωριστά οι 2 αιτήσεις μου. Εγώ μια φορά φυσικά πάτησα υποβολή αλλά βγήκαν 2 καταχωρημένες αιτήσεις στο σύστημα στον λογαριασμό της συζύγου στον ΟΑΕΔ. Και τις ακύρωσα και έκανα νέα μια με ένα πρωτόκολλο γιατί δεν μου άρεσε αυτό να υπάρχουν 2 αιτήσεις μέσα. Μπορεί να βγάζανε πρόβλημα με 2 αιτήσεις σκέφτηκα εκείνη την στιγμή που δεν ήξερα ότι το κάνει σε πολλούς. Και σε γνωστό μου 2 αιτήσεις του έβγαλε με 2 πρωτόκολλα. Τώρα έχω μια αίτηση καταχωρημένη στο σύστημα και ακυρωμενες τις 2 πρώτες 

Και μένα!  Έκανα δύο αιτήσεις σύνολο, και πήρε τέσσερις! Ελλάδα 2.0! Έτσι το άφησα.

Δημοσ.

Κλασικα τωρα δουλευει μια χαρα και μπαινεις. Αυτα λογικα ειναι για να τα κανουμε ως παροχος? Ως δικαιουχος τα αφαιρεσαν? Το λεω γιατι και στα 2 εμφανιζονται οι κατω επιλογες. 

image.png.1faebc180b5f80d7df50a41aacf5dbaa.png

image.png.fb38ae61e753ffbe86628b3bc8ab4618.png

• Confused 1
Δημοσ.

Προσπάθησα να κάνω την αίτηση μεταμεσονύχτια. Στην επιβεβαίωση στοιχείων μέσω ΑΑΔΕ, στο πεδίο που ζητάει τον ΑΜΚΑ, μου λέει ότι ο ΑΜΚΑ που καταχώριση δεν είναι ίδιος με αυτόν που έχει στα αρχεία του ο ΟΑΕΔ. Το online ραντεβού με τον ΟΑΕΔ είναι στις 6 Ιουλίου.

Δημοσ.

εκανα προσπαθεια 3-4 φορες να κανω αιτηση διχως να ξερω αν ειμαι Δικαιουχος.

Δεν ειμαι καν Ασφαλισμενος στον ΟΑΕΔ  η ανεργος!

Το συστημα δεν με εβαλε ουτε μια φορα ολη την προηγουμενη βδομαδα οσο και αν προσπαθησα!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εμενα κανει login κανονικα, αλλα που ακριβως παω για να κανω την αιτηση?

Φίλε έληξε. Δεν θα βρεις κάποια αίτηση εκτός και αν το ανοίξουν για λίγο ακόμη.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Κανά νέο? Θα πάρει παράταση? Ρωτάει φίλος. Τα αποτελέσματα πότε βγαίνουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακουσα στον Skai radio τον Πρωτοψαλτη οτι σημερα μαλλον θα ανακοινωθει παραταση γαι αιτησεις παρολο που εχουν υποβληθει πολλες χιλαδες αιτησεις 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...