tzitzikas2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Ρε που μπλέκουμε κάθε φορά για λίγα ψίχουλα 2 1
The_Judas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Κανεις αιτηση και αν το δικαιουσαι θα εγκριθει... αλλιως θα υπαρχει απορριψη.
sonikk Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί με έχει καταμπερδεψει η αίτηση. Για να κάνω αίτηση για την μητέρα μου που είναι μακροχρόνια άνεργη χωρίς κανένα εισόδημα προσωπικό της απλά ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος, το δικαιούται η μητέρα μου; Δηλαδή θα προσθέσω και τον πατέρα μου στην αίτηση εκεί που λέει προσθήκη μέλους ή να μην τον προσθέσω γιατί μονο η μητέρα μου είναι μακροχρόνια άνεργη;Κάνουν κοινή φορολογική δήλωση φυσικά ως παντρεμένοι. Αν εγκριθεί κάτι για την μητέρα μου θα πάει μόνη της αν δεν δικαιούται ο πατέρας μου ως συνταξιούχος; Ή δικαιούνται και οι δύο τους; Τί να κάνω; Μια βοήθεια παρακαλώ γιατι πρώτη φορά κάνω αίτηση και έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ.
tzitzikas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, sonikk είπε Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί με έχει καταμπερδεψει η αίτηση. Για να κάνω αίτηση για την μητέρα μου που είναι μακροχρόνια άνεργη χωρίς κανένα εισόδημα προσωπικό της απλά ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος, το δικαιούται η μητέρα μου; Δηλαδή θα προσθέσω και τον πατέρα μου στην αίτηση εκεί που λέει προσθήκη μέλους ή να μην τον προσθέσω γιατί μονο η μητέρα μου είναι μακροχρόνια άνεργη;Κάνουν κοινή φορολογική δήλωση φυσικά ως παντρεμένοι. Αν εγκριθεί κάτι για την μητέρα μου θα πάει μόνη της αν δεν δικαιούται ο πατέρας μου ως συνταξιούχος; Ή δικαιούνται και οι δύο τους; Τί να κάνω; Μια βοήθεια παρακαλώ γιατι πρώτη φορά κάνω αίτηση και έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ. Για εργαζομενους μισθωτούς η ανέργους πάνω από 3 μήνες είναι. Διάβασε στην σελίδα του κοινωνικού τουρισμού τους δικαιούχους. Δεν λέει πουθενά για συνταξιουχους. Οπότε θεωρώ ότι ο πατέρας σου δεν μπορεί να κανει αίτηση. Η μητέρα σου λογικά είναι στους δικαιούχους οπότε ας κάνει αίτηση αλλά δεν μπορεί να βάλει και ωφελούμενο τον πατέρα σου γιατί δεν είναι προστατευόμενο μέλος ο πατέρας σου. Προσωπική γνώμη πάντα. Μπορούν να κάνουν ξεχωριστή αίτηση και ότι γίνει. Πριν 2 χρόνια που έκανε η σύζυγος ως δικαιούχος έβαλε και το παιδί μας ως ωφελουμενο και πήγα φυσικά μαζί τους διακοπές και πληρώσαμε ένα ποσό για.μενα στον ξενοδόχο. Έτσι θα κάνουν και οι γονείς σου εφόσον πάρει μόνο η μητέρα σου. Αυτά τα συνεννοήσε με τον ξενοδόχο μετά εφόσον εγκριθεί. σχετικά με την δική μου αίτηση σήμερα ένα πρόβλημα που θα ήθελα την γνώμη σας: εγώ που εκανα για την σύζυγο, έκανα κανονικά με ταλαιπωρία απο βήμα σε βήμα γιατι έβγαζε errors λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος, με αποτέλεσμα ενώ πάτησα υποβολή κανονικά στο τέλος, αντί για να με πάει στην σελίδα με το αποδεικτικό υποβολής όπως λέει το pdf με τις οδηγίες τους, με πήγε σε σελίδα 504 ERROR. Στον λογαριασμό της συζύγου στον ΟΑΕΔ στις αιτήσεις φαίνεται κανονικά η καταγραφή της αίτησης στο σύστημα και ο αριθμός πρωτοκόλλου. Οπότε ειμαι οκ σωστά? Να μην ανησυχώ που δεν έλαβα το αποδεικτικό? Ευχαριστώ!! Επισυνάπτω την καταγραφή απο τον λογαριασμό της συζύγου στον ΟΑΕΔ. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από tzitzikas2 1
sonikk Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 tzitzikas2 σε ευχαριστώ πολύ. Μια απορία ακόμη σε παρακαλώ.Στην αίτηση της μητέρα μου γράφει στα στοιχεία της δυπα ότι δεν υπάρχει ενεργός τραπεζικός λογαριασμός. Αυτα τα voucher δίνονται ως μετρητά ή είναι σαν κουπόνια; Δηλαδή πρέπει να δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός ή δεν είναι απαραίτητο;Αν εγκριθεί από πού τα παίρνει; Από τον ΟΑΕΔ δηλαδή;
tzitzikas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 57 λεπτά πριν, sonikk είπε tzitzikas2 σε ευχαριστώ πολύ. Μια απορία ακόμη σε παρακαλώ.Στην αίτηση της μητέρα μου γράφει στα στοιχεία της δυπα ότι δεν υπάρχει ενεργός τραπεζικός λογαριασμός. Αυτα τα voucher δίνονται ως μετρητά ή είναι σαν κουπόνια; Δηλαδή πρέπει να δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός ή δεν είναι απαραίτητο;Αν εγκριθεί από πού τα παίρνει; Από τον ΟΑΕΔ δηλαδή; καλησπέρα. Δεν μπαίνουν κάποια χρήματα σε λογαριασμό. Λαμβάνεις το voucher και απο κεί και πέρα επικοινωνείς με τους παρόχους (ξενοδοχεία) που συμμετέχουν και διαπραγματεύεσαι τιμή στην διαφορά που θα πληρώσεις. αυτό που θα πληρώσεις εξαρτάται κυρίως απο την διαθεσιμότητα και την περίοδο που θα πας. Π.χ εγώ που πήγα το 1ο 10ήμερο του Ιουλίου στην Σκόπελο για 6 βράδια βρήκα και πλήρωσα μόνο 40ευρώ και για τα 6 βράδια. αν πήγαινα 15 ημέρες μετά προς το τέλος Ιουλίου στο ίδιο κατάλυμα θα πλήρωνα ακόμα 200ευρω. Αύγουστο ακόμα περισσότερα. Ουσιαστικά πληρώνεις κάποια διαφορά.
nickmanak Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ειναι πεθαμενοι οι σερβερ απο χτες και δεν λειτουργει τιποτα σωστα. Δεν φορτωνει τπτ κανονικα και υποτιθεται θα κλεισει η πλατφορμα αυριο μεσανυχτα! Ελληνικο δημόσιο, κλασικες εμπειρίες πάντοτε! Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από nickmanak 3
tzitzikas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 49 λεπτά πριν, d_gkal είπε Σε ανδρόγυνο μπορούν να κάνουν και οι 2 αίτηση; Ναι, διάβασε το σχετικό pdf που έχουν αναρτήσει στην σελίδα τους με τις οδηγίες πώς γίνεται αν είναι και οι 2 δικαιούχοι
Georgebek2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Καλημερα, για να κανω αιτηση πρεπει να εχω κλειδαριθμο που θα παρω απο ΟΑΕΔ; Μπορω καπως μονο online??
Justelene235 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Καλημέρα σας, Για το πρόγραμμα υπάρχουν εισοδηματικα κριτήρια? Ειμαστε ανδόγυνο με 1 παιδί
M A T R I X Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, Justelene235 είπε Καλημέρα σας, Για το πρόγραμμα υπάρχουν εισοδηματικα κριτήρια? Ειμαστε ανδόγυνο με 1 παιδί "Το εισόδημα των δικαιούχων όλων των κατηγοριών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, εκτός αν πρόκειται για μακροχρόνια ανέργους, οι οποίοι αν είναι άγαμοι πρέπει να έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ, έως 24.000 ευρώ αν είναι έγγαμοι, προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ ανά τέκνο ή αν είναι μονογονείς έως 27.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ ανά τέκνο μετά το πρώτο."
Edel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε Δε μπαινει ΔΥΠΑ, ειναι γενικο το θεμα; Ναι. Από χθες είχε θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα