Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, __kostas__ είπε

Κέρδισαν 2 εισιτήρια για μένα και το παιδί αλλά ξέχασα να δηλώσω την γυναίκα μου.

Μπορεί να γίνει κάτι και να πληρώσω την διαφορά στα καταλύματα;

Εννοείται ότι μπορείς. Θα πληρώσεις την διαφορά για το τρίτο άτομο συν τα extra αν έχει (πρωινό, φαγητό κτλ.). 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 890
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλημέρα. Πότε προβλέπεται να ξεκινήσει η περίοδος αιτήσεων για περίοδο Αύγουστος 2023-Ιούλιος 2024? Ευχαριστώ!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή είναι η πρώτη φορά που έκανα αίτηση, αν γνωρίζει κάποιος, η γυναίκα μου είναι άνεργη και την πρόσθεσα κανονικά στο πεδίο που μου ανέφερε αν είμαι έγγαμος κλπ με ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Υπάρχει λόγος να κάνει και η γυναίκα μου ξεχωριστή αίτηση ως άνεργη για το ίδιο πρόγραμμα? Τα ίδια μόρια δεν θα βγαίνουν έτσι και αλλιώς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα. Φέτος βλέπω έχουν αλλάξει τις προϋποθέσεις συμμετοχής για τον Κοινωνικό τουρισμό 2023-24.

Μάλλον η σύζυγός μου που έχε σύμβαση για 6 μήνες με το δημόσιο που έληξε χτες, δεν μπορεί να κάνει αφού αναφέρει:

https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos?tab=koinonikos-toyrismos-2023-2024&tab2=genikes-plirofories&tab3=

Δικαιούχοι είναι:

• εργαζόμενοι με εξαρτημένη σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ή
  • ασφαλισμένοι στον eEΦΚΑ στην επαγγελματική τους κατηγορία με εισφορές υπέρ του κλάδου ανεργίας της ΔΥΠΑ οποτεδήποτε στο διάστημα από 01.01.2022 έως την προηγουμένη της λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ή
  • άνεργοι με συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας τουλάχιστον τριών μηνών κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

εγώ είμαι αυτοαπασχολούμενος Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και πληρώνω εισφορές στον ΕΦΚΑ. Ανήκω στην 2η κατηγορία "ασφαλισμένοι στον eEΦΚΑ στην επαγγελματική τους κατηγορία με εισφορές υπέρ του κλάδου ανεργίας της ΔΥΠΑ οποτεδήποτε στο διάστημα από 01.01.2022 έως την προηγουμένη της λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων"?? .

βλέπω στο έντυπο της εισφοράς μου (το επισυνάπτω) οτι αναφέρει κράτηση 10 ευρώ το μήνα για τον ΟΑΕΔ.

ή όχι? Μπορώ να κάνω αίτηση? Και αν ναι μπορώ να βάλω εκτός απο παιδί και σύζυγο μέσα? Ευχαριστώ!

οαεδ.jpg

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

καλησπέρα. Φέτος βλέπω έχουν αλλάξει τις προϋποθέσεις συμμετοχής για τον Κοινωνικό τουρισμό 2023-24.

Μάλλον η σύζυγός μου που έχε σύμβαση για 6 μήνες με το δημόσιο που έληξε χτες, δεν μπορεί να κάνει αφού αναφέρει:

https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos?tab=koinonikos-toyrismos-2023-2024&tab2=genikes-plirofories&tab3=

Δικαιούχοι είναι:

• εργαζόμενοι με εξαρτημένη σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ή
  • ασφαλισμένοι στον eEΦΚΑ στην επαγγελματική τους κατηγορία με εισφορές υπέρ του κλάδου ανεργίας της ΔΥΠΑ οποτεδήποτε στο διάστημα από 01.01.2022 έως την προηγουμένη της λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ή
  • άνεργοι με συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας τουλάχιστον τριών μηνών κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

εγώ είμαι αυτοαπασχολούμενος Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και πληρώνω εισφορές στον ΕΦΚΑ. Ανήκω στην 2η κατηγορία "ασφαλισμένοι στον eEΦΚΑ στην επαγγελματική τους κατηγορία με εισφορές υπέρ του κλάδου ανεργίας της ΔΥΠΑ οποτεδήποτε στο διάστημα από 01.01.2022 έως την προηγουμένη της λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων"?? .

βλέπω στο έντυπο της εισφοράς μου (το επισυνάπτω) οτι αναφέρει κράτηση 10 ευρώ το μήνα για τον ΟΑΕΔ.

ή όχι? Μπορώ να κάνω αίτηση? Και αν ναι μπορώ να βάλω εκτός απο παιδί και σύζυγο μέσα? Ευχαριστώ!

οαεδ.jpg

Καμιά ιδέα?? Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Nα ρωτήσω μια απορία που έχω γιατί κάνω πρώτη φορά αίτηση για κοινωνικό τουρισμό;

Όταν κάνεις την αίτηση σου βγάζει και επιλογές για το πιο μέρος θες να πας και σε πιο κατάλυμα ή απλά αν εγκριθείς αυτό το επιλέγεις μετά;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sonikk είπε

Nα ρωτήσω μια απορία που έχω γιατί κάνω πρώτη φορά αίτηση για κοινωνικό τουρισμό;

Όταν κάνεις την αίτηση σου βγάζει και επιλογές για το πιο μέρος θες να πας και σε πιο κατάλυμα ή απλά αν εγκριθείς αυτό το επιλέγεις μετά;

Ευχαριστώ.

Μετά επιλέγεις, αν είσαι δικαιούχος και έχεις εγκριθεί.

10 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Δικαιούχοι είναι:

οαεδ.jpg

Καλημέρα. Κάποιος που γνωρίζει αν μπορεί ας μου απαντήσει γιατί σε 3 ημέρες λήγει η προθεσμία και έχω μπερδευτεί όπως τα έχουν γραμμένα. Επίσης να ρωτήσω αν η σύζυγος ανήκει και αυτή στην 2η κατηγορία που μπορεί να συμμετέχει των ασφαλισμένων στον eΕφκα αφού ήταν ασφαλισμένη μέχρι προχτές που έληξε η σύμβαση της με το Δημόσιο που είχε για μερικούς μήνες.

Δημοσ.

ένα άτομο μισθωτός...δίχως προστατευόμενο μέλος πόσο είναι το όριο για να λάβει κανείς tourist pass??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Πρωτη φορα κανω αιτηση για το συγκεκριμενο προγραμμα. Παρολα αυτα προσπαθω μεσα στην αρχικη σελιδα αφου συνδεθω να βρω την αιτηση για το επιδομα κοινωνικου τουρισμου αλλα δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη.

Το ΑΦΜ μου τελειωνει σε 6 και ειμαι ανεργος (εχω καρτα ανεργιας σε ισχυ) για παραπανω απο 3 μηνες.

Για οσους τελειωνει σε 6 μπορουν να υποβαλλουν απο 1/6 κανονικα. Τι συμβαινει?

image.png.3263eaa2868bfc153abf0fda3f597649.png

Επεξ/σία από Jimakozz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Jimakozz said:

Καλησπερα. Πρωτη φορα κανω αιτηση για το προγραμμα. Με την εισοδο μου μου ζητηθηκε να κανω εγγραφη στο ΔΥΠΑ ως νεος χρηστης και ολα καλα μεχρι αυτο το σημειο. Μετα απο εκει δεν βλεπω καπου να λεω για αιτησεις κοινωνικου τουρισμου. Στα δεξια της σελιδας εχει ενα πανελ "Λειτουργιες και βασικες επιλογες" . Μπορει καποιος να βοηθησει? Κυριολεκτικα εχω ξεσκονισει ολο το σαιτ με σκοπο να βρω πως υποβαλλω αυτη την αιτηση.

Το ΑΦΜ μου τελειωνει σε 6 και ειμαι ανεργος (εχω καρτα ανεργιας σε ισχυ

Στις 4 & 5 Ιουνιου θα ανοιξει για όλα τα ΑΦΜ. Θα συνδεθείς λοιπον τοτε (ειτε με τους κωδικους ΔΥΠΑ ειτε με τους κωδικους taxisnet/ΑΑΔΕ), θα κανεις scroll down μεχρι να βρεις την επιλογη για νεα αιτηση και θα σου εμφανισει την επιλογη να κάνεις αιτηση για τον κοινωνικο τουρισμο. 

Αφου ολοκληρωσεις την αίτησή σου, θα κοιτας τις επόμενες μερες στις Αιτησεις να δεις αν κληρωθηκες ή αν εχεις απορριφθει.

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.

Και σε μενα που το ΑΦΜ τελειωνει σε 1 ,δε μου βγαζει να κανω αιτηση.

Αγνωστο γιατι. Τα κριτηρια τα πιανω.

Δημοσ.

Επειδη δεν μπηκατε οταν ειχε ανοιξει για το δικό σας ΑΦΜ. Τωρα αναγκαστικα υπομονη κ θα κάνετε την αιτηση οταν ανοιξει για ολα τα ΑΦΜ.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Επειδη δεν μπηκατε οταν ειχε ανοιξει για το δικό σας ΑΦΜ. Τωρα αναγκαστικα υπομονη κ θα κάνετε την αιτηση οταν ανοιξει για ολα τα ΑΦΜ.

Οταν ηταν το δικο μου ΑΦΜ ηταν πεσμενο το συστημα ολη τη μερα :P

Παλαιοτερα θυμαμαι οτι μολις εφτανε η ημερομηνια σου, και τις επομενες ηταν ανοιχτη η αιτηση και μεχρι το τελος της διοριας.

Δηλαδη τωρα ανοιγουν για το 1 πχ, μονο τη πρωτη μετα και μετα παλι στις 2 τελευταιες μερες; Τι να πω μακαρι να ειναι ετσι.

Δημοσ.

Λογικα το εκαναν ετσι μπας και αντεξει παραπανω το σύστημα. Γιατι σιγα μην αντεχε αν εμπαιναν καααθε μερα ολα τα ΑΦΜ :P οποτε λιγη υπομονη ακομη.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, *nenya* είπε

Καλημερα, παρομοιο προβλημα.. Χθες βραδυ μπηκα να κανω με στοιχεια της συζυγου που ανοιξε η πλατφορμα για το δικο της ΑΦΜ, εφτασα στο τελος και μολις πατησα  ¨υποβολη¨ εβγαζε μηνυμα λαθους οσες φορες κι αν προσπαθησα..τελικα εκανα logout, ξαναμπηκα σημερα βρηκα την αιτηση στις αποθηκευμενες αλλα δεν με αφηνε να προχωρησω..Τελικα εκανα διαγραφη της αιτησης και μολις παω να υποβαλλω νεα, δεν εμφανιζει πλεον την επιλογη για κοινωνικο τουρισμο..Γνωριζετε γιατι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...