SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, theo93 είπε Επίσης το πρόγραμμα με τα 150 επηρεάζει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ? Προφανώς. Δεν μπορείς να επιλεχθείς σε παραπάνω από 1 προγράμματα
tounion Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Στις 15/7/2022 στις 7:40 ΜΜ, Dreammpompo είπε Καλησπέρα έκανα για πρώτη φορά αίτηση για κοινωνικό τουρισμό και μου έβγαλε 35 μόρια . Ξέρει κανένας από που μπορώ να δω αν το δικαιούμαι ? Στα αποτελέσματα που έχουν βγει μέχρι τώρα είναι πάνω από 75 μόρια Μπες στον ΟΑΕΔ εκεί που έκανες την αίτηση και δες αν υπάρχει ενεργή επιταγη Στις 15/7/2022 στις 7:40 ΜΜ, Dreammpompo είπε Καλησπέρα έκανα για πρώτη φορά αίτηση για κοινωνικό τουρισμό και μου έβγαλε 35 μόρια . Ξέρει κανένας από που μπορώ να δω αν το δικαιούμαι ? Στα αποτελέσματα που έχουν βγει μέχρι τώρα είναι πάνω από 75 μόρια Μπες στον ΟΑΕΔ εκεί που έκανες την αίτηση και δες αν υπάρχει ενεργή επιταγη Στις 15/7/2022 στις 7:40 ΜΜ, Dreammpompo είπε Καλησπέρα έκανα για πρώτη φορά αίτηση για κοινωνικό τουρισμό και μου έβγαλε 35 μόρια . Ξέρει κανένας από που μπορώ να δω αν το δικαιούμαι ? Στα αποτελέσματα που έχουν βγει μέχρι τώρα είναι πάνω από 75 μόρια Μπες στον ΟΑΕΔ εκεί που έκανες την αίτηση και δες αν υπάρχει ενεργή επιταγη Στις 15/7/2022 στις 7:40 ΜΜ, Dreammpompo είπε Καλησπέρα έκανα για πρώτη φορά αίτηση για κοινωνικό τουρισμό και μου έβγαλε 35 μόρια . Ξέρει κανένας από που μπορώ να δω αν το δικαιούμαι ? Στα αποτελέσματα που έχουν βγει μέχρι τώρα είναι πάνω από 75 μόρια Μπες στον ΟΑΕΔ εκεί που έκανες την αίτηση και δες αν υπάρχει ενεργή επιταγη
esertas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Μπήκα στον ΟΑΕΔ και έχω κανονικά συμμετοχή στο πρόγραμμα με 35 μόρια. Αλλά στις επιταγές έχει μόνο για μένα και τον γιο μου και όχι την γυναίκα μου που είναι και άνεργη ενώ φαίνεται το αμκα της και το αφμ της. Έχω επισυνάψει οικογενειακή κατάσταση που φαίνεται μέσα κανονικά.
mariariw22 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία απορία και μακάρι να μπορείτε να μου τη λύσετε. Έχω 1 εισιτήριο κοινωνικού τουρισμού που πρόκειται να λήξει και επειδή δεν είμαστε για πολλά πολλά ήθελα να σας ρωτήσω. Σε παραδιπλανή πόλη είδα ότι υπάρχει ένα ξενοδοχείο με 140€ την ημέρα. Επειδή ανήκει σε παραμεθώριο μέρος διάβασα κάτι ότι ο οαεδ δίνει 39€ και καμία συμμετοχή από εμένα. Τι καταλαβαίνετε; Πόσο πληρώνω δηλαδή;
Dreammpompo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, tounion είπε Μπες στον ΟΑΕΔ εκεί που έκανες την αίτηση και δες αν υπάρχει ενεργή επιταγη Μπες στον ΟΑΕΔ εκεί που έκανες την αίτηση και δες αν υπάρχει ενεργή επιταγη Μπες στον ΟΑΕΔ εκεί που έκανες την αίτηση και δες αν υπάρχει ενεργή επιταγη Μπες στον ΟΑΕΔ εκεί που έκανες την αίτηση και δες αν υπάρχει ενεργή επιταγη Έχει βγάλει μια επιταγή αλλά λέει μόνο τα δικά μου στοιχεία . Ούτε της γυναίκας μου αλλά ούτε του παιδιού μας . Μήπως είναι για όλους ?
zchrisz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, mariariw22 είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία απορία και μακάρι να μπορείτε να μου τη λύσετε. Έχω 1 εισιτήριο κοινωνικού τουρισμού που πρόκειται να λήξει και επειδή δεν είμαστε για πολλά πολλά ήθελα να σας ρωτήσω. Σε παραδιπλανή πόλη είδα ότι υπάρχει ένα ξενοδοχείο με 140€ την ημέρα. Επειδή ανήκει σε παραμεθώριο μέρος διάβασα κάτι ότι ο οαεδ δίνει 39€ και καμία συμμετοχή από εμένα. Τι καταλαβαίνετε; Πόσο πληρώνω δηλαδή; Όταν λες παραδίπλανη; Νομίζω ότι πρέπει να έχεις απόσταση τουλάχιστον 60χιλ για να σε καλύπτει. Γιατί δεν κάνεις ένα τηλεφώνημα να ρωτήσεις. Αν και το βλέπω δύσκολο να δοθούν αυτή την εποχή δωμάτια για κοινωνικό τουρισμό!
mariariw22 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, zchrisz είπε Όταν λες παραδίπλανη; Νομίζω ότι πρέπει να έχεις απόσταση τουλάχιστον 60χιλ για να σε καλύπτει. Γιατί δεν κάνεις ένα τηλεφώνημα να ρωτήσεις. Αν και το βλέπω δύσκολο να δοθούν αυτή την εποχή δωμάτια για κοινωνικό τουρισμό! Και έχεις απόλυτο δίκιο. Κανένα δωμάτιο. 1
tounion Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, esertas είπε Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Μπήκα στον ΟΑΕΔ και έχω κανονικά συμμετοχή στο πρόγραμμα με 35 μόρια. Αλλά στις επιταγές έχει μόνο για μένα και τον γιο μου και όχι την γυναίκα μου που είναι και άνεργη ενώ φαίνεται το αμκα της και το αφμ της. Έχω επισυνάψει οικογενειακή κατάσταση που φαίνεται μέσα κανονικά. 16 ώρες πριν, Dreammpompo είπε Έχει βγάλει μια επιταγή αλλά λέει μόνο τα δικά μου στοιχεία . Ούτε της γυναίκας μου αλλά ούτε του παιδιού μας . Μήπως είναι για όλους ? Οι επιταγές είναι ονομαστικές και αφορούν μια επιταγή για κάθε ωφελουμενο. Κάθε ωφελουμενος και μια επιταγή. Μάλλον στην περίπτωση σας δεν συμπληρώθηκαν σωστά οι ωφελούμενοι ώστε να λάβουν και αυτοί επιταγή. Πρέπει να συμπληρωθούν στο πεδίο ωφελούμενοι Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από tounion
Dreammpompo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tounion είπε Οι επιταγές είναι ονομαστικές και αφορούν μια επιταγή για κάθε ωφελουμενο. Κάθε ωφελουμενος και μια επιταγή. Μάλλον στην περίπτωση σας δεν συμπληρώθηκαν σωστά οι ωφελούμενοι ώστε να λάβουν και αυτοί επιταγή. Πρέπει να συμπληρωθούν στο πεδίο ωφελούμενοι Και πως μου έβγαλε 45 μόρια αν δεν συμπεριλαμβάνουν και αυτούς .🧐🧐
tounion Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Dreammpompo είπε Και πως μου έβγαλε 45 μόρια αν δεν συμπεριλαμβάνουν και αυτούς .🧐🧐 Μόρια σου έβγαλε .. επιταγή δεν σου έβγαλε... Ψηφιακή επανάσταση λέμε by Pierrakakis
vaggos2586 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Βγήκαν και οι οριστικοι πίνακες Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από vaggos2586
nemesiskp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Βλέπετε τους πίνακες κάπου ή εγώ είμαι τυφλός; Ένα link που έχει σε κανει redirect στην ίδια σελίδα. 'Ακυρο το βρήκα. 😁 Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από nemesiskp
nemesiskp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Να κάνω κάποιες ερωτήσεις μιας και πρώτη φορά μπήκα στο πρόγραμμα. Αρχικά βγήκε για εμένα η επιταγή και στην σύζυγο μου γράφει ότι επιλέχτηκε ως ωφελούμενη λόγο συζύγου(δηλαδή εμένα). Δεν της δίνει κάποια επιταγή όμως οπότε πιθανολογώ ότι είναι κοινή και για τους 2. Σωστά; Απλά ρωτάω γιατί στο site τους λέει Η διαδικασία συμμετοχής γίνεται με τη χρήση της Επιταγής, που είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά. Τέλος, για χρήση της επιταγής, απλά παίρνω τηλέφωνο το κατάλυμα που με ενδιαφέρει(από αυτά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα σύμφωνα με την λίστα που έχουν αναρτήσει), κλείνω ημερομηνία και αναφέρω αριθμό επιταγής για να γίνει η χρέωση; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από nemesiskp
GiorgosT Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Το καλοκαίρι είχα κάνει την αίτηση για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού και εγκρίθηκε. Το καλοκαίρι δεν μπορέσαμε να πάμε διακοπές και είπαμε να πάμε κάπου στις γιορτές των Χριστουγέννων. Μπήκα σήμερα να δω και οι επιταγές που έχουν βγει (στο όνομά μου και του μεγάλου μου γιού) είναι και οι δύο για ακτοπλοϊκά (!!!) κάτι το οποίο δε μας αφορά και προφανώς δεν κληθήκαμε να επιλέξουμε. Εγώ θέλω να φορτώσω το αυτοκίνητο και να πάω σε άλλον νομό για 5 μέρες, αλλά δεν έχω ιδέα πού μπορώ να βρω το voucher για διαμονή σε ξενοδοχείο. Είναι η πρώτη φορά που έκανα αίτηση και δεν έχω ιδέα σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες. Αν κάποιος γνωρίζει, λίγη βοήθεια παρακαλώ γιατί άκρη δε βγάζω. 1
lbch Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, Ερ: κάποιος που πήρε επιταγή κοινωνικού τουρισμού το '22, δεν δικαιούται το' 23? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα