Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειχα λογαριασμο στον ΟΑΕΔ μπηκα με στοιχεια taxis μου εδωσε κωδικους και τωρα λεει αυτο .

Πρεπει να παω απο εκει με καποια χαρτια?

Δε γινεται ηλεκτρονικα?

ΠΡΟΣΟΧΗ...

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΙΘΑΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.
Επεξ/σία από adi32
  • Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα,

Καναμε τα χαρτια για την συνταξη του πατερα μου πριν κανα 2 μηνες. Ηταν ασφαλισμενος στο ΤΕΒΕ (πλεον ΕΦΚΑ). Δικαιουται να κανει αιτηση? Επισης, μετα την συνταξη μεταφεραμε την επιχειρηση στην μητερα μου, τελη Απριλη. Ιδια ερωτηση, δηλαδη αν δικαιουται με 2 μηνες μονο εφκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσπαθω να βαλω στους δικαιούχους το 3 ετων παιδί μου και δεν με αφήνει. διαβαζω ότι οφελούμενα τέκνα είναι εκεινα ανω των 5 ετών. το 3χρονο πως θα συμμετάσχει;

Επίσης πρέπει να επισυνάψω βεβαιώσεις ΑΜΚΑ; απο που μπορώ να τις κατεβάσω;

Επεξ/σία από fysikos
Δημοσ.
Στις 16/6/2022 στις 4:45 ΜΜ, tounion είπε

Χαχα θέλεις να βάλεις και άσχετους ωφελουμενους εσυ.. θα σου έλεγα για άγαμος χωρίς παιδιά μην μπεις καν στον κόπο να κάνεις αίτηση..  πόσα μόρια μαζεύεις ξέρεις που είσαι και δικαιούχος ??

Άνετα μπορείς να πάρεις κοινωνικό τουρισμό και άγαμος χωρίς παιδιά, έχω βγει δικαιούχος δύο φορές από τις 3 που δήλωσα, και αυτή που δεν πήρα μάλλον ήταν επειδή είχα πάρει την προηγούμενη χρονιά..

Αν δεις καταρχάς τα μόρια, πάνε ανάλογα και με τα εισοδήματα, όχι μόνο με τα παιδιά, επίσης νομίζω πάει χρόνο παρά χρόνο άρα αν δεν πάρεις τη μια χρονιά, μπορεί την επόμενη να πάρεις γιατί οι προηγούμενοι δεν μπορούν να πάρουν σερί και έτσι εναλλάσσονται κάπως οι δικαιούχοι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,έχω εισιτηριο κοινωνικού τουρισμού για ακτοπλοϊκά, θα ήθελα να ρωτήσω αυτά χρησιμοποιούνται μαζί με την κράτηση δωματίωνα ή μπορώ να τα χρησιμοποιήσω χωριστά για να πάω σε κάποιο νησί χωρίς να έχω κάνει κράτηση δωματίου;

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, για κάποιον ο οποίος έχει "ξοδέψει" το εκπτωτικό κουπόνι, ξέρετε τί άλλο δικαιούται?

Ή μπορώ να κάνω συμμετοχή σε ενδεχόμενο νέο κουπόνι "κοινωνικού τουρισμού"? 

Ευχαριστώ

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lbch είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, για κάποιον ο οποίος έχει "ξοδέψει" το εκπτωτικό κουπόνι, ξέρετε τί άλλο δικαιούται?

Ή μπορώ να κάνω συμμετοχή σε ενδεχόμενο νέο κουπόνι "κοινωνικού τουρισμού"? 

Ευχαριστώ

Τι εννοείς έχεις ξοδέψει το κουπόνι? Ούτε καν τα προσωρινά αποτέλεσματα δεν έχουν βγει. Αν εννοείς να κάνεις αίτηση για άλλο πρόγραμμα πχ το tourism4all λέει στους όρους ότι δεν μπορείς να κάνεις αίτηση για ανάλογο πρόγραμμα για την ίδια χρονική περιοδο. Αν εννοείς ότι πήρες πέρσι το κουπόνι του οαεδ κάνε φέτος αίτηση για το tourism4all μιας και του οαεδ έληξαν οι αιτήσεις(ετσι και αλλιώς όμως στον οαεδ δεν επιτρέπεται να κληρωθείς δύο σερί χρονιά) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...