Manolo7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 τι γινεται αν κανεις αιτηση και οαεδ και στο tourism4all που θα βγει μεχρι ιουλιο?στους ορους αναγραφεται οτι δεν δικαιουσαι τουρισμο οαεδ αν εχεις κληρωθει ηδη σε αλλο προγραμμα αλλα προφανως δεν θα προλαβουν να βγουν αποτελεσματα για του οαεδ μεχρι τοτε
zchrisz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Το καλό είναι ότι από 10 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου περίπου είναι λίγο απίθανο να βρείς οτιδήποτε με κοινωνικό τουρισμό! Εκτός αν πας σε κάποιο μέρος που δεν πατάει άνθρωπος ή βρείς κανένα δωμάτιο 100 χιλιόμετρα από τη θάλασσα! ή τέλος να το κλείσεις από τώρα για του χρόνου το καλοκαίρι. 😁😂😁
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Στις 15/6/2022 στις 5:17 ΜΜ, The_Judas είπε πολύ γενικό ερώτημα. υπάρχουν κάποια νησιά με καλές συγκοινωνίες όπως Ρόδος, Κέρκυρα, Σκιάθος και η Σαντορίνη. Η σαντορινη ειναι θανατος στις μεταφορες. Οι χειροτεροι δρομοι που εχω δει σε νησι, απ ολες τις αποψεις.
Bitbit Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, MikeJ είπε Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι παράτυπο Και να είναι παράτυπο ποιον τον απασχολεί; Το θέμα είναι αν γίνεται. Που προφανώς γίνεται.
The_Judas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Η σαντορινη ειναι θανατος στις μεταφορες. Οι χειροτεροι δρομοι που εχω δει σε νησι, απ ολες τις αποψεις. ναι αλλά τα λεωφορεία που έχουν είναι άψογα , με συχνά δρομολόγια και σε πηγαίνουν απευθείας σε όλα τα τουριστικά μέρη. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε πριν από 5-6 χρόνια που είχα πάει. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από The_Judas
MikeJ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Γενικά α ξέρετε δεν έχουν όλα τα μέρη (κυρίως τα νησιά) καταλύματα στο κοινωνικό τουρισμό. Το λέω γιατί εγώ πχ πέρσι κοιτούσα για Μήλο, Ίο, Κουφονήσια και δεν είχαν κανένα συμβεβλημένο κατάλυμα. Α και τώρα που ο τουρισμός πάει καλά, μάλλον έχει νόημα να κοιτάτε για διακοπές το χειμώνα (ισχύει για όλο το χρόνο) γιατί άμα περιμένετε να βρείτε Σαντορίνη κατάλυμα από Απρίλιο έως Οκτώβριο μάλλον θα απογοητευτείτε.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 21 ώρες πριν, MikeJ είπε Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι παράτυπο διότι αν πχ είναι ένα άτομο δικαιούχος (άγαμος, άτεκνος κλπ) θα πάει διακοπές εντελώς μόνος του; Εγώ μόνος μου πήγα. Τέλος πάντων, έκατσα και ξαναδιάβασα την (παλιά) πρόσκληση και τώρα βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν είναι παράτυπο τελικά. Απλά αν πας μόνος, δε σου δίνουν δωμάτιο γιατί δε τους συμφέρει, αφού παίρνουν επιδότηση μόνο για ένα άτομο. Οπότε κοιτάς πιο πολύ σε ξενοδοχεία, που έχει λίγες παραπάνω πιθανότητες να σου δώσει δωμάτιο. Επίσης, ειδικά στα "καλά" νησιά, π.χ. Κυκλάδες - Ιόνιο και ειδικά στον top μήνα που είναι ο Αύγουστος, αρκετοί δεν σου δίνουν δωμάτιο, και καλά δεν έχουν διαθεσιμότητα, για να το δώσουν σε άλλους εκτός Κοινωνικού Τουρισμού ακριβότερα από ό,τι θα κέρδιζαν από τα κουπόνια. Οκ και σε αυτό βέβαια θα πει κάποιος: δικιά τους επιχείρηση είναι, ό,τι θέλουν κάνουν. Ναι οκ, αλλά προφανώς είναι τελειώς αντίθετο στο πνεύμα του προγράμματος.
energy52 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Καλησπερα σε ολους! Εχω 3 voucher κοιν.τουρισμου απο περισυ που ληγουν 31/07..Οταν παω να κανω εκτυπωση στο καθε ενα λεει απο πανω "ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ" , δεν εχει ξεχωριστα που να λεει για καταλυμα..Η λογιστρια που τη ρωτησα μου λεει πως αυτα ειναι και για το καταλυμα,, δεν τα ξεχωριζει..Ετσι ειναι οντως;
p_under Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Χαίρεται, ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ e-ΕΦΚΑ είναι ο ΑΜ ΙΚΑ μου?
Tsino Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 10 minutes ago, p_under said: Χαίρεται, ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ e-ΕΦΚΑ είναι ο ΑΜ ΙΚΑ μου? Ναι 1
Bitbit Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, energy52 είπε Καλησπερα σε ολους! Εχω 3 voucher κοιν.τουρισμου απο περισυ που ληγουν 31/07..Οταν παω να κανω εκτυπωση στο καθε ενα λεει απο πανω "ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ" , δεν εχει ξεχωριστα που να λεει για καταλυμα..Η λογιστρια που τη ρωτησα μου λεει πως αυτα ειναι και για το καταλυμα,, δεν τα ξεχωριζει..Ετσι ειναι οντως; αν θυμάμαι καλά από κάτι γνωστούς, δεν έχεις επιταγή για ξενοδοχείο παρά μόνο για ακτοπλοϊκά. Ούτε εγώ το ήξερα αλλά προφανώς γίνεται. οπότε δε κέρδισες το μεγάλο δώρο.
PanosGaiden13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 22 ώρες πριν, energy52 είπε κανω εκτυπωση στο καθε ενα λεει απο πανω "ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ" , δεν εχει ξεχωριστα που να λεει για καταλυμα... Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω να μας ενημερώσει... έχω και εγώ την ίδια απορία.δλδ δεν δικαιούμαστε διαμονή??
kSiS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Στις 10/8/2021 στις 1:56 ΜΜ, Angel51190 είπε Απαντώ στην ερώτηση μου σε περίπτωση που το ψάξει και καποιος άλλος. Πήρα το τετραψήφιο του ΟΑΕΔ και μου είπε οτι λέει ακτοπλοϊκά γιατί μόνο για τα πλοια το χρειάζεσαι εκτυπωμενο. Για τα καταλυμματα λες απλά τα στοιχεία σου στο κατάλυμα. Όποτε όλα καλά 😁 1
Tommygre Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Ειμαι εγγαμος χωρις ανηλικα τεκνα και εχω πατερα ΑΜΕΑ πανω απο 50%. Εκανα την αιτηση στο ονομα μου, και ανεβασα στα δικαιολογητικα "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΜΕΛΩΝ (ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΑ Ή ΜΗ ΑμεΑ)" την βεβαιωση αναπηριας του απο το ΙΚΑ που εχρι απο το 2006, εφ'ορου ζωης. Γνωριζει κανεις εαν θα εχω επιπλεον μορια; και αν ναι ποσα;
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Tsino είπε Ναι που τον βρισκω αυτον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα