The_Judas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Στις 6/6/2022 στις 9:52 ΜΜ, Eddy_Gordo είπε Παιδες γνωρίζετε κάποιον προορισμό που μπορώ να πάω χωρίς τη χρήση αυτοκινήτου; εννοώ ότι δεν έχω μέσο μετακίνησης και ειδανικα θα βόλευε παραθαλάσσιο... πολύ γενικό ερώτημα. υπάρχουν κάποια νησιά με καλές συγκοινωνίες όπως Ρόδος, Κέρκυρα, Σκιάθος και η Σαντορίνη.
tounion Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, spocky είπε Ξερει κανεις αν στις αιτησεις που ανοιξαν σημερα για το προγραμμα Κοινωνικου Τουρισμου του ΟΑΕΔ μπορουν να κανουν αιτηση και οι συνταξιουχοι? Όχι
Eddy_Gordo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, The_Judas είπε πολύ γενικό ερώτημα. υπάρχουν κάποια νησιά με καλές συγκοινωνίες όπως Ρόδος, Κέρκυρα, Σκιάθος και η Σαντορίνη. Θα ήθελα κάτι όπου μπορώ να πάω με κτελ και το ξενοδοχείο να είναι δίπλα ή όσο πιο κοντά γίνεται
Hasta La Vista Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Έχει κανείς άλλο πρόβλημα με το site; We can’t connect to the server at eservices.oaed.gr. 1
Bitbit Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε Έχει κανείς άλλο πρόβλημα με το site; We can’t connect to the server at eservices.oaed.gr. υπολειτουργεί αλλά μετά από πολλά ρεφρες έστειλα την αίτηση. Θα πέσαν όλα τα κοράκια
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Hasta La Vista είπε Έχει κανείς άλλο πρόβλημα με το site; We can’t connect to the server at eservices.oaed.gr. Και σε μένα δεν μπαίνει. Μάλλον πλάκωσαν όλοι μαζί για να κάνουν την αίτηση και έχει φορτωθεί ο σέρβερ. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από gokuthelegend
Hasta La Vista Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Ακόμη μια τυχαία ερώτηση. Ποια έγγραφα είναι απαραίτητα για επισήμανση;
naimore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 16 hours ago, tounion said: Όχι αντε! πως κι ετσι; δεν δικαιουται αυτοι; ή μηπως πηραν χαμπαρι οτι τα εδιναν στα παιδια τους;
Slither Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στην αιτηση,στην προσθηκη των ωφελουμενων μελων,εχει επιλογες,Συζυγος,Παιδι,Συνοδος Αμεα μονο.Δηλαδη εγω που ειμαι αγαμος,χωρις παιδια και δικαιουμαι την επιδοτηση,ποιους μπορω να βαλω ωφελουμενους για επιταγη? Mηπως μονο τον εαυτο μου,ειναι η πρωτη φορα που κανω αιτηση και δεν ξερω λεπτομεριες. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από Slither
phanispal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μου είπε ένας συνάδελφος ότι για Βόρεια Εύβοια, ενδεχομένως και αλλού, φέτος το πρόγραμμα καλύπτει το 100% της διαμονής. Ξέρουμε περισσότερα;
Bitbit Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Θα ήθελα κάτι όπου μπορώ να πάω με κτελ και το ξενοδοχείο να είναι δίπλα ή όσο πιο κοντά γίνεται δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο αλλά η ελλάδα είναι γεμάτη παραλία. Πάρε τον χάρτη, βρες προορισμό και σίγουρα θα υπάρχει ξενοδοχείο δίπλα στην θάλασσα. Εγώ είχα βρει έτσι σε Πήλιο, Λευκάδα, Ζάκυνθο, Χαλκιδική και δε θυμάμαι που αλλού είχα πάει. Δηλαδή το ξενοδοχείο να είναι πάνω στην παραλία
tounion Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, Slither είπε Στην αιτηση,στην προσθηκη των ωφελουμενων μελων,εχει επιλογες,Συζυγος,Παιδι,Συνοδος Αμεα μονο.Δηλαδη εγω που ειμαι αγαμος,χωρις παιδια και δικαιουμαι την επιδοτηση,ποιους μπορω να βαλω ωφελουμενους για επιταγη? Mηπως μονο τον εαυτο μου,ειναι η πρωτη φορα που κανω αιτηση και δεν ξερω λεπτομεριες. Χαχα θέλεις να βάλεις και άσχετους ωφελουμενους εσυ.. θα σου έλεγα για άγαμος χωρίς παιδιά μην μπεις καν στον κόπο να κάνεις αίτηση.. πόσα μόρια μαζεύεις ξέρεις που είσαι και δικαιούχος ?? 6 ώρες πριν, naimore είπε αντε! πως κι ετσι; δεν δικαιουται αυτοι; ή μηπως πηραν χαμπαρι οτι τα εδιναν στα παιδια τους; Άμα διαβάσεις ποιοι είναι δικαιούχοι θα βρεις την απάντηση 20 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Θα ήθελα κάτι όπου μπορώ να πάω με κτελ και το ξενοδοχείο να είναι δίπλα ή όσο πιο κοντά γίνεται Λαγονήσι ή Ανάβυσσο the best 2
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tounion είπε Χαχα θέλεις να βάλεις και άσχετους ωφελουμενους εσυ.. θα σου έλεγα για άγαμος χωρίς παιδιά μην μπεις καν στον κόπο να κάνεις αίτηση.. πόσα μόρια μαζεύεις ξέρεις που είσαι και δικαιούχος ?? Εντάξει ρε φίλε, μην τον αποπαίρνεις, δεν είναι κακό να μη γνωρίζει κάποιος. Το λέει κιόλας ο άνθρωπος, 1η φορά κάνει αίτηση. Επίσης, όσον αφορά αυτό που του είπες, είναι άστοχο. Οκ προφανώς και μαζεύουν περισσότερα μόρια οι έχοντες οικογένειες με παιδιά, αφού κάθε παιδί δίνει 10 μόρια με το μέχρι τώρα ισχύον σύστημα μοριοδότησης. ΑΛΛΑ... Προ 2 ετών σε πληροφορώ ότι μπήκα στους δικαιούχους όντας άγαμος χωρίς παιδιά, όπως ο φίλος. Είχαν αυξήσει τα κουπόνια κατά 70.000 λόγω covid (δηλαδή σύνολο κάτι παραπάνω από 370.000) και πήρα κανονικά (κάπου στη θέση 335.000 ήμουν). Οπότε μην προεξοφλείς τίποτα. Οκ κι εμένα με συμφέρει να αποτρέπω κόσμο, αλλά επιλέγω απλά να μην το κάνω και ιδίως σε κοινότητες όπως αυτή, μέσω της οποίας βοηθιόμαστε σε πολλά θέματα, τεχνολογικά και μη. 2 ώρες πριν, Slither είπε Στην αιτηση,στην προσθηκη των ωφελουμενων μελων,εχει επιλογες,Συζυγος,Παιδι,Συνοδος Αμεα μονο.Δηλαδη εγω που ειμαι αγαμος,χωρις παιδια και δικαιουμαι την επιδοτηση,ποιους μπορω να βαλω ωφελουμενους για επιταγη? Mηπως μονο τον εαυτο μου,ειναι η πρωτη φορα που κανω αιτηση και δεν ξερω λεπτομεριες. Φίλε μου κατ'αρχήν δεν είσαι δικαιούχος. Απλά κάνεις αίτηση και μετά από λίγο καιρό (μέσα στον Ιούλιο σίγουρα) βγαίνουν τα αποτελέσματα. Εκεί φαίνεται ποιοι είναι οι δικαιούχοι. Και ταυτόχρονα βγαίνουν και τα αποτελέσματα των παρόχων (των καταλυμάτων δηλαδή) και ακτοπλοϊκών. Δεν πας σε όποιο κατάλυμα θες, διαλέγεις ένα από αυτά που μπήκαν στο πρόγραμμα και επικοινωνείς για να ρωτήσεις για ημερομηνίες, διαθεσιμότητα κλπ. Έπειτα, αν είσαι δικαιούχος... Ωφελούμενο κανονικά δεν μπορείς να βάλεις κανέναν αν δεν είσαι παντρεμένος με/χωρίς παιδιά. Θεωρητικά, δηλαδή, ακόμα και να είσαι π.χ. με την κοπέλα σου και θέλετε να πάτε διακοπές, δεν μπορείς να τη δηλώσεις ως ωφελούμενη, εκτός αν είστε παντρεμένοι (οπότε και φαίνεται στα στοιχεία οικογενειακής κατάστασης). Τι γίνεται, λοιπόν, σε μια τέτοια περίπτωση; Από όσο έχω καταλάβει, παράτυπα, κανονίζεις με τον ιδιοκτήτη των δωματίων και σου λέει να πληρώσεις (πέραν του πολύ μικρού ποσού που έτσι κι αλλιώς πληρώνεις για σένα, ως δικαιούχος) ένα ποσό ανά ημέρα για το παραπάνω άτομο που είστε μαζί. Επαναλαμβάνω, αν διαβάσει κανείς την πρόσκληση που δημοσιεύεται, καταλαβαίνει ότι κανονικά δεν επιτρέπεται αυτό. Ωστόσο έχω καταλάβει ότι οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων το αντιπαρέρχονται και κάνουν αυτό που είπα. Υ.Γ.: Το τελευταίο που λέω (το ότι είναι παράτυπο αυτό) είναι καθαρά η δική μου κρίση, αυτό έχω καταλάβει διαβάζοντας προσεκτικά όλη την δημόσια πρόσκληση πέρυσι που με ενδιέφερε (πέρυσι Ιούλιο χρησιμοποίησα το κουπόνι). Αν έχει κάποιος εδώ μέσα δωμάτια και μπορεί να μου το διευκρινίσει, ευχαρίστως να το ακούσω. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από GiOrGoSk21
MikeJ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 2 hours ago, GiOrGoSk21 said: Υ.Γ.: Το τελευταίο που λέω (το ότι είναι παράτυπο αυτό) είναι καθαρά η δική μου κρίση, αυτό έχω καταλάβει διαβάζοντας προσεκτικά όλη την δημόσια πρόσκληση πέρυσι που με ενδιέφερε (πέρυσι Ιούλιο χρησιμοποίησα το κουπόνι). Αν έχει κάποιος εδώ μέσα δωμάτια και μπορεί να μου το διευκρινίσει, ευχαρίστως να το ακούσω. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι παράτυπο διότι αν πχ είναι ένα άτομο δικαιούχος (άγαμος, άτεκνος κλπ) θα πάει διακοπές εντελώς μόνος του; Τα περισσότερα δωμάτια είναι δίκλινα και βάλε. Νομίζω ότι είναι σχεδόν αυτονόητο πως θα πάει με κάποιο ακόμα άτομο, το οποίο εφόσον δεν είναι δικαιούχος θα πρέπει να πληρώσει τη διαφορά από μονόκλινο σε δίκλινο. To παράτυπο φαντάζομαι έγκειται στο ότι τα ξενοδοχεία σίγουρα δε θα κόβουν κάποιο επιπλέον παραστατικό (όλα μαύρα) αλλά άμα έκοβαν απόδειξη, δε βλέπω πχ κάποιο λόγο να είναι παράτυπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα