Manolo7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, tounion είπε Εμένα μου στείλανε στις 15 Οκτ ότι εγκριθηκε η αίτηση που ειχα κάνει τον Αυγουστο αλλα λόγω τεχνικου προβλήματος πιστολιάσανε 57129 δικαιούχους, και τωρα που το βρήκανε εχω προθεσμία εώς 31.12.21 να παω Τουρισμός για όλους 2021... Τέτοια τάξη.. τέτοια αλφαδιά.. Αριστεία.. παρακάτω το μέιλ... "Κατόπιν ελέγχου που διενήργησε το Υπουργείο Τουρισμού, διαπιστώθηκε ότι προέκυψε τεχνικό σφάλμα κατά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων, κατά παραδοχή της υπεύθυνης για την διαδικασία αυτή αναδόχου εταιρείας, λόγω δυσλειτουργίας που παρουσιάστηκε κατά την επικοινωνία του συστήματος με το υποσύστημα αρχείων (file system), που είχε σαν αποτέλεσμα την αδυναμία ανάγνωσης των περιεχομένων του αρχείου εισόδου της κλήρωσης δικαιούχων μέσω τουριστικών γραφείων που απεστάλη στην ανάδοχο εταιρεία, και την συνέχιση αυτής με βάση τη συνολική λίστα των δικαιούχων. Η υπεύθυνη για την διεξαγωγή της ως άνω διαδικασίας ανάδοχος εταιρεία ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το τεχνικό αυτό σφάλμα. Κατά συνέπεια των ανωτέρω, και προς επίλυση του ζητήματος που προέκυψε, το Υπουργείο Τουρισμού μεριμνά για την απόδοση vouchers του προγράμματος στο σύνολο των δικαιούχων της κλήρωσης που λόγω του ως άνω τεχνικού σφάλματος παραλείφθηκαν (32979 vouchers σε 57129 δικαιούχους). Παράλληλα, όσοι δικαιούχοι έλαβαν voucher καταλυμάτων (στο σύνολο των οποίων η ανάρτηση διεξήχθη χωρίς σφάλμα) αλλά και όσοι έλαβαν μέσω τουριστικών γραφείων, μπορούν να συνεχίσουν να τα εξαργυρώνουν κανονικά μέχρι την προβλεπόμενη προθεσμία του προγράμματος (31.12.2021). ακομα χειροτερα το δικο σου, εμεις θεωρητικα ειχαμε απο 1 σεπτεμβρη, και παλι πολυ μικρο διαστημα βεβαια
lbch Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη στο team, επειδή μάλλον σκέφτομαι για Μάϊο το κουπόνι ρητορική ερώτηση: Ισχύει κανονικά για όσα καταλύματα είναι στην λίστα μαζί και με τα εισιτήρια?
MikeJ Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Ιούνιο συνήθως. Εξάλλου και να είσαι δικαιούχος για φέτος η επιδότηση θα ισχύει από 1 Αυγούστου 2022 έως 31 Ιουλίου 2023. Αύγουστο στα περισσότερα καταλύματα τρώς άκυρο γενικά για κοινωνικό τουρισμό.
lbch Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, MikeJ είπε Ιούνιο συνήθως. Εξάλλου και να είσαι δικαιούχος για φέτος η επιδότηση θα ισχύει από 1 Αυγούστου 2022 έως 31 Ιουλίου 2023. Αύγουστο στα περισσότερα καταλύματα τρώς άκυρο γενικά για κοινωνικό τουρισμό. Συγνώμη ακόμα και να εμπεριέχονται στο site του κοινωνικού τουρισμού (http://www.koinonikostourismos.gr/nomos?name=ΚΥΚΛΑΔΩΝ&program=33)
MikeJ Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 2 minutes ago, lbch said: Συγνώμη ακόμα και να εμπεριέχονται στο site του κοινωνικού τουρισμού (http://www.koinonikostourismos.gr/nomos?name=ΚΥΚΛΑΔΩΝ&program=33) Για να κάνεις χρήση της έκπτωσης πρέπει υποχρεωτικά να είναι συμβεβλημένα τα ξενοδοχεία. Αυτό το σάιτ καλό είναι αλλά στο σάιτ του οαεδ υπαρχει η επίσημη λίστα. Από εκεί και πέρα επικοινωνείς με το κατάλυμα και τους λες ότι θες να κλείσεις αλλά αν είσαι με κοινωνικό τουρισμό γενικά δε σε δέχονται τους μήνες υψηλής ζήτησης γιατί θα γεμίσουν έτσι και αλλιώς από κανονικούς πελάτες (παραπάνω λεφτά και άμεσα χωρίς να περιμένουν τον Οαεδ να τους πληρώσει). Πέρσι ήμουν σχετικά τυχερός, με δέχτηκαν αρχές Ιουλίου σε ξενοδοχείο στις Κυκλάδες (Σύρο). (φαντάζομαι λόγω covid) Φέτος πιστεύω δύσκολα τα πράγματα. Τέλη Σεπτέμβρη ή του χρόνου τον Ιούνιο (αν θέλετε καλοκαιρινές διακοπές). Πάντως το πρόγραμμα ισχύει όλο το χρόνο δλδ τυπικά πας όποιον μήνα θες. 1
lbch Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, MikeJ είπε Για να κάνεις χρήση της έκπτωσης πρέπει υποχρεωτικά να είναι συμβεβλημένα τα ξενοδοχεία. Αυτό το σάιτ καλό είναι αλλά στο σάιτ του οαεδ υπαρχει η επίσημη λίστα. Από εκεί και πέρα επικοινωνείς με το κατάλυμα και τους λες ότι θες να κλείσεις αλλά αν είσαι με κοινωνικό τουρισμό γενικά δε σε δέχονται τους μήνες υψηλής ζήτησης γιατί θα γεμίσουν έτσι και αλλιώς από κανονικούς πελάτες (παραπάνω λεφτά και άμεσα χωρίς να περιμένουν τον Οαεδ να τους πληρώσει). Πέρσι ήμουν σχετικά τυχερός, με δέχτηκαν αρχές Ιουλίου σε ξενοδοχείο στις Κυκλάδες (Σύρο). (φαντάζομαι λόγω covid) Φέτος πιστεύω δύσκολα τα πράγματα. Τέλη Σεπτέμβρη ή του χρόνου τον Ιούνιο (αν θέλετε καλοκαιρινές διακοπές). Πάντως το πρόγραμμα ισχύει όλο το χρόνο δλδ τυπικά πας όποιον μήνα θες. Φίλε μου μια επιβεβαίωση, εδώ είναι τα οριστικά καταλύματα? Αναφορά σε κείμενο https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos?tab=koinonikos-toyrismos-2021-2022&tab2=oristika-apotelesmata&tab3=parokhoi
lbch Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, btw απ'ό,τι παρατήρησα το site που τα βρήκα είχε ακριβώς τα ίδια με του ΟΑΕΔ οπότε οκ! Ρητορική ερ: Για να δικαιούσαι κουπόνι για το 2022-23 κοινωνικού τουρισμού (δεν ξέρω αν έχουν βγάλει) , πρέπει να έχεις εξοφλήσει το ήδη υπάρχον ή είναι ανεξάρτητα? Θεωρητικά πάντα ρωτάω! Ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από lbch
tyu Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Καλημέρα! Έχω μια ερώτηση για τον Κοινωνικό τουρισμό.. Μια φίλη μου είναι δικαιούχος και θέλουμε να κλείσουμε διακοπές σε κάποιο νησί τον Ιούλιο. Εάν υποθέσουμε ότι η τιμή του δίκλινου είναι 50 Ευρώ την βραδιά, εγώ που δεν είμαι δικαιούχος θα πρέπει να πληρώσω όλο το ποσό (δηλαδή τα 50€); Ή τα μισά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
zchrisz Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Στις 22/5/2022 στις 9:10 ΠΜ, tyu είπε Καλημέρα! Έχω μια ερώτηση για τον Κοινωνικό τουρισμό.. Μια φίλη μου είναι δικαιούχος και θέλουμε να κλείσουμε διακοπές σε κάποιο νησί τον Ιούλιο. Εάν υποθέσουμε ότι η τιμή του δίκλινου είναι 50 Ευρώ την βραδιά, εγώ που δεν είμαι δικαιούχος θα πρέπει να πληρώσω όλο το ποσό (δηλαδή τα 50€); Ή τα μισά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Η τιμή για το δεύτερο άτομο (το οποίο δεν έχει κουπόνι κοιν. τουρισμού) δεν είναι στάνταρ, μίλησε με το ξενοδοχείο που θέλετε να μείνετε και θα σας πει το επιπλέον κόστος. Άλλη τιμή θα σας πουν αν μείνετε δεκαπενταύγουστο και άλλη αν μείνετε αρχές Ιουνίου.... Επίσης παίζει αν θα πάρετε πρωινό , δείπνο κτλ. Μην ξεχνάς ότι επιπλέον χρήματα μπορεί να χρειάζεται να δώσει και αυτός που έχει το κουπόνι...
Joanna000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποτέ ξεκινούν οι φετινές αιτήσεις για κοινωνικό τουρισμό? Ευχαριστώ
Eddy_Gordo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Παιδες γνωρίζετε κάποιον προορισμό που μπορώ να πάω χωρίς τη χρήση αυτοκινήτου; εννοώ ότι δεν έχω μέσο μετακίνησης και ειδανικα θα βόλευε παραθαλάσσιο...
Edel Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Παιδες γνωρίζετε κάποιον προορισμό που μπορώ να πάω χωρίς τη χρήση αυτοκινήτου; εννοώ ότι δεν έχω μέσο μετακίνησης και ειδανικα θα βόλευε παραθαλάσσιο... Κουφονήσια. 1
spocky Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Ξερει κανεις αν στις αιτησεις που ανοιξαν σημερα για το προγραμμα Κοινωνικου Τουρισμου του ΟΑΕΔ μπορουν να κανουν αιτηση και οι συνταξιουχοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα